22-10-2009, 15:57 | #241 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
22-10-2009, 21:18 | #242 |
Yeni Üye
Bu onurlu davamızda bizlere dimdik onurlu bir şekilde durma fırsatı veren kerem hocam ve diğer tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.17 Ekim'de Güvenparktaydım benim gibi düşünen binlerce arkadaşımla birlikte.İlklere imza attık, ilk defa bir zümre tarafından yapılan bir eylemi gerçekleştirdik.Hiçbir olumsuzluk yaşanmadan bize yakışır şekilde toplandık ve rahatsızlıklarımızı adam gibi dile getirip dağıldık.Sanırım herkese Beden Eğitimi Öğretmeni olarak toplumda üstlendiğimiz misyonun ne kadar önemli olduğunu anlatabildik ,saygı, takdir ve sempati topladık.Bizimle birlikte olmayan arkadaşlarıma ben kızmıyorum, ben sadece sporun bize kazandırdığı bütün olumlu kazanımların öğrencilerime de yansımasını ,onlarında sporun onlara kazandıracağı özgüvenle her zaman ve her şartta dimdik ayakta durabilmelerini istiyorum.Benim tüm mücadelem bu yönde.İsteyen egzersiz yapsın ,isteyen takım çıkarsın.Ben 1 ay önce son sözümü söyledim ve derslerimizi tekrar geri alana kadar da sözüm söz.Benim mücadelem mesleki onurumu koruma mücadelesi ve beni çok ama çok mutlu edense en az 3500 tanesaygınve onurlu meslektaşımın benim gibi düşünüyor olması.EGZERSİZ YAPMIYORUM, TAKIM ÇIKARMIYORUM,DERSİME SAHİP ÇIKIYORUM.Herkese selamlar. |
25-10-2009, 10:03 | #243 |
Yeni Üye
Bende katılmıyorum sonucu ne olursa olsun.bir ingilizce dersi 4 saatken beden eğitimi 1 saat...herkes okuyup alim olcak ya....
AYŞE KÜÇÜK ANTALYA-ALANYA TIRILAR İLKÖĞRETİM OKULU.. |
25-10-2009, 12:44 | #244 |
Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
arkadaşlar ders saati seçmeli olması bişi degiştirmiyor benim okulumda seçmeli ders seçen öğrenci sayısı 10 10 kişi ile ders yapılmıyor açıkcası. neyi anlataçaksınız nekadar uygulataçaksınız hepsi yarım yamalak.geçen gun toplantıda soyledim bayramlarda bakın yürümeyi bilmeyen çocuklar götüreçeğiz sonra fatura beden eğitimi öğretmenine çıkaçak her sınıfan 10 çocuk anca derse giriyor giren kız sayımız 0 (sıfır) hiç bir kız yok seçen dersimizi sonra törenlerde kız öğrenciler yürüyemiyor denilmekde seçmediler ki dersi nasıl yürüyeçekler.o yüzden sorun dersin saatinde degil zorunlu ders olup olmamsındadır dersimiz şayet bizlerdden etkinlikler bekleniyorsa bayramları güzel bi şekilde kutlamamız isteniyorsa 9. sınıflarda herkeze zorunlu ders olarak konulmalıdır diyorum ve mücadelemizin ders kapma olmadıgını bizden istenilenleri güzel bi şekilde başarmak için zorunlu ders olması gerektğini gerekli kurumlara anlamamız gerekiyor diye düşnüyorum
|
25-10-2009, 13:39 | #245 |
Yeni Üye
arkadaşlar güzelde, bende milli düzeyde sporcu var ben bu öğrenciye nasıl diyeyim bu sene yarışmayacaksın, kendi hakkımızı ararken öğrencimize sporcumuza haksızlık olmuyormu, tamam hiçbir yerde görev almayalım ama öğrencimizide kaybetmeyelim
|
26-10-2009, 16:07 | #246 |
Yeni Üye
ben bu işi anlamadım bir karar alındı ve resmi müsabakalara katılmıyoruz ama görüşmeler sonucu katılma kararı çıkacak gibi diyorlar bizim haberimiz mi yok anlamadım ayrıca ne değişti ben mi göremiyorum
|
26-10-2009, 20:14 | #247 |
Yeni Üye
sana katılıyorum arkadasım
|
26-10-2009, 20:35 | #248 |
Yeni Üye
resmi müsabakalara katılmama kararı aldık ve başvurmadık içimizde sindirenler oldu ve başvurusunu yaptı onları kınıyorum ne kadar müdürlerini sebep gösterselerde sanmıyorum aldığım duyumlara göre manisa da il milli eğitim müdürü müdürlere baskı yapmiş ve başvuru yapacaksınız demiş başvuru süresini 27 sine kadar uzattılar biz hala direniyoruz salihli olarak değişen hiç bir şey olduğunu sanmıyorum bu yüzden çelişkiye düşenler var bence dik duralım şimdiyi değil geleceği kurtaralım
seher kondu salihli kurtuluş f.l.k i.ö.ok.beden eğit.öğrt. |
26-10-2009, 20:51 | #249 |
Üye
Dik durmayan bizden değildir. Çatlak sesler mutlaka olacaktır ve oluyorda,bizler erdemli şekilde duralım yeter.
|
28-10-2009, 01:26 | #250 |
Yeni Üye
merhaba;
Yazdığın mesajla ilgili bir şeyler yazmak istedim. Üstünde durmak istediğim konular şunlar: Öncelikle, dersimizin zorunlu olmasının,ders saatinden daha önemli olduğunu yazmışsın, anladığım kadarıyla. Bence ikiside çok önemli ders saati en az hafta iki gün ve toplam 4 saat olmalı. Biliyorsun 70 milyon nüfuslu bir ülkeyiz ve spor başarılarımız hiçte iyi durumda değil. Bu yazdığıma bağlı olarak sonraki değineceğim konu da; dersimiz hakkında, sadece bayram yürüyüşlerine öğrenci yetiştirmek amaçlıymış gibi değinmişsin. Biz dersimize her yönüyle anlamlar yüklemeliyiz diye düşünüyorum. Biraz açmam gerekirse; meseladersimizin ülkemizde spor kültürünü oluşturacak yegane araç olarak bilinmesini sağlamalıyız.Sporcu yönlendirmesi bakımından dersimizin önemi azımsanabilir mi? Ya da öğrencini sosyalleşmesi.Dahası öğrencinin kendine güven duygusunun gelişmesi konusunda sporun yeri belli değil mi? Beraber bir şeyler başarma, takım ruhu, yenilmeyi hazmetme, kazananı tebrik etme, kaybetmenin bir nevi kazanç olduğu, kurallara uyma-saygılı olma, fair- play, iletişim, lider yetiştirme, kendini tanıma ... gibi konular topluca hangi dersin amaçları arasında var? Tüm bunlar, beden eğitimi öğretmenlerinin derslerineverdiği öneme vedersini ne ölçüde anlamlandırdığına bağlı olarak verilebilir diye düşünüyorum. Bu anlamda gerçekten, ülke geleceği açısından dersimize gerekli önemin verilmesini sağlamalıyız. |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çıkarmıyorum, Çıkıyorum, dersime, egzersiz, sahip, takım, yapmıyorum |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|