24-09-2009, 13:22 | #1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Reklam Alanı
Gerekli mailler: (kopyalayıp direk gönderebilrisiniz) cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr, bimer@basbakanlik.gov.tr,personel@meb.gov.tr, tesyonetim@turkegitimsen.org.tr,egitimbirsen@egitimbirsen.org.tr,bilgi@egitimsen.org.tr, halklailiskiler@chp.org.tr,bilgi@mhp.org.tr,info@saadet.org.tr Faks: (Sayın Bakanımızın kendisi ile görüşmek istedim malesef kendisi yoktu, faks çekmemizi söylediler durumu belirten sizlerle paylaşmak istedim. ) 0 312 417 70 27 Bu sene hiç bir şekilde faaliyette bulunmayacağım diyenler Adını, soyadını, görev yaptığı okulu ve ili yazsın ki bilelim kimler destek veriyor kimler destek vermiyor. Hadi arkadaşlar hep birlikte dersimize sahip çıkalım. Egzersiz Yapmıyorum, Takım Çıkarmıyorum, Dersime Sahip Çıkıyorum. Not: Bazı arkadaşlar başımıza birşey gelir mi diye çekinmişler, kimse size egzersiz yap diyemez, kimsede size takım çıkartacaksın diyemez bunu unutmayın arkadaşlar, bunlar isteğe bağlı. 3 yıl önce dersimiz 1 saate düştü mücadele ettik yine bu şekilde4.5.sınıflarda ikisaate çıkardılar. Ama sonrasında bu bize yetti galiba kimse sesini çıkarmayınca böyle devam etti. Baktılar ki ses yok, herkes kabullenmiş bu sefer liselerde 1 saate düşürüldü.Mücadeleyi bıraktık, böyle oldu. Daha da olacak bakın söylüyorum buradan yarın egzersizlerde 3 saate düşecek. O vazgeçemediğimiz egzersizi de elimizden alacaklar. Şuanda ble % 5 sorununa takılan bir çok arkadaşım siteye yazı yazmaktadır. İşte egzersizle ilgili sorunlar; - % 5 soruna - Şube müdüründen onayalamayanlar -Müdürler tarafından engelenenler - İstediği branşta yapamayanlar, buyrun siteye bakabilrisiniz daha bir çok sorun. Hem Çocukları niye cezalandıralım ki. Tüm çocuklar zaten egzersize katılmıyorki, Eğer çocukları sevindirmek isterseniz okulda bir çok müsabaka, yarışma düzenleyebilir, tüm okulunkatılımı sağlanır,çocukları yine sevindirirsiniz. Bunlar sizin elinizde. Egzersiz ile ilgili bir çok sorun var, bakın egzersiz yapmazsak, takım çıkarmazsakne mi olur. Tepkilerimiz devam eder. Bakanlığın zaten dikkatini çektik, bu sefer Gençlik spor il müdürlüğününde dikkatini çeker. Bu silsile şeklinde devam eder.Hem beden eğiimi dersimiz arttar, hemde saygınlığımız. Kerem BALYEMEZ Avşar İlköğretim okulu Taşkent / KONYA |
Reklam Alanı |
24-09-2009, 13:29 | #2 |
Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
İlk destek benden arkadaşlar.Bizden bu şartlarda sporcu yetiştirmemizi bekleyen zihniyet daha çok bekler haftada kırk dakika sporla bırakın sporcu yetiştirmeyi kilo bile verilmez.
1.sıra Beden Eğitimi Öğretmeni Ali TEKE TOKAT not: arkadaşlar bu kampayaya destek verenler kaçıncı sırada yazdıklarını sayı ile belirtsinlerki sayımızı bilelim
24-09-2009, 14:09 | #3 |
Yeni Üye
2.sıra
Elif arifağaoğlu Kadıköy Lisesi İstanbul |
24-09-2009, 16:24 | #4 |
Moderator
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
3. Sıra
Allahlarından bulsunlar ya,,, başka bir şey demek istemiyorum..... Ahmet KÖSEOĞLU Hatay/Altınözü Sivrikavak İ.Ö.O.
24-09-2009, 16:54 | #5 |
Yeni Üye
4.
arkadaşlar ben de neyapacağımı şaşırdım bir yandan hiç bir işle uğraşmayayım diyorum bir yandan çocuklara üzülüyorum vicdanla mantığım arasında savaş veriyorum bi şekilde mücadele gerek mebe emaille mektupla hangi yoldan bilmiyorum bi şekilde tepki vermek gerek herkese başarı çünkü işimiz zor |
24-09-2009, 17:42 | #6 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Arkadaşlar; ben bir antrenör olarak sizlerin yaşadığı bu sıkıntıyı paylaşmak istiyorum.Beden Eğitim Dersleri olmadan Sporun Ruhu olmaz ve sporcu olunmaz ve bulunmaz.
Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün güzel sözü her şeyi anlatıyor. Benim anladığım kadar bu sözün içinde ki felsefeyi silmek istiyorlar. Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim .
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
24-09-2009, 17:52 | #7 |
Üye
5.sıra bende katılıyorum sizlere arkadaşlar herkes desteklesin bence Meryem KILINÇ GÜNDOĞDU ANKARA HALİDE ÖMER UNCUOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU |
24-09-2009, 18:03 | #8 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
6. yok böyle bişey ... bir saat dersmi olur.sonra çocuklar duvarlara tırmanıyor,kavga ediyor.gayet normal.çünki bu çocuklar enerjilerini atamıyorlar..benim görüşüm beden eğitimi dersi haftada 6 saat olmalı.haftada üç gün yapılmalı..bizim ülkede spor kültürü yok ki,bunu anlasınlar...sonra sporcu yetiştiremiyoz,olimpiyatlara gidemiyoz gibi saçmalıyorlar. Yusuf AVCI ŞEYH ŞAMİL İ.Ö.O İSTANBUL |
24-09-2009, 19:07 | #9 |
Guest
|
...?
|
24-09-2009, 19:27 | #10 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Beden Eğitimi dersini 1 saate indirdiler.egzersiz yapmayalım,takım çıkartmayalım,hatta okul müsabakalarında hakemlik yapıyoruz ya onu da yapmayalım...zaten istedikleri bu mu? acaba diye düşünmeye başladım.ne yapabiliriz?
|
mehtap06 adlı üyenin yazısını beğenenler: | nauma64 (02-01-2013) |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çıkarmıyorum, Çıkıyorum, dersime, egzersiz, sahip, takım, yapmıyorum |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|