10-11-2009, 22:39 | #261 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
binnur eriş beyli ilköğretim okulu ordu |
Reklam Alanı |
11-11-2009, 00:21 | #262 |
Yeni Üye
Bence egzersiz de yapalım maçlara da katılalım,dersimize ancak bu şekilde sahip çıkabiliriz...Çalışalım ,çalışalım daha çok çalışalım karşılık beklemeden para pul umut etmeden çalışalım ki,bu ülkenin insanlarını spor yoluyla gözünü açalım.Belki de tek umut biziz bu konuda bizler doktor değiliz boykot yaptığımızda hayat felç olsun,bizler pilot değiliz veye broker değiliz hayatı kilitleme noktasına getirelim,bu yazıları okuyupta gaza gelmemek mümkün değil elbette hepsinin doğruluk payları çok yüksek ama ülkenin yöneten kısmının spora bakış açısını anlatmama gerek yok herhalde,benim bireysel olarak okulumda müdürüm gözümün içine bakıyor müsabakalara katılmayayım diye,katılmadığım gün takdirname verecek kesin eminim.....Çünkü ben onların işlerini bozuyorum..başıma bir sürü çocuğu toplayıp onların yurtlarına,etütlerine gidebilecek işlerine yarayacak bir çok çocuğu kendime bağlıyorum...Bence egzersiz yapalım maçlara katılalım hatta ve hatta 3 branşta giriyorsak 5 branşta girelim ki...bütçeden bize ayrılan payımızı arttıralım.Çünkü bizi idare edenler zaten bu ülkede spor yapılmaması için uğraşıyorlar....Lig heyetlerini oluşturmayarak protestomuzu yaptık çokda güzel oldu..ses getirdi,önce OBESİD i bitireceğimize Gençlik SporMüdürlüğü faaliyetlerini bitirelim,klüplere sporcu vermeyelim klüp müsabakaları oynanmasın.Asıl ses o zaman çıkar bu ülkede..yoksa ben okul müsabakalrına katılmışım katılmamışım kimin umrunda olur ki.......İyi düşünmekte farklı pencereden bakmakta fayda var bence saygılarımla.........
Denizli |
11-11-2009, 20:41 | #263 |
Yeni Üye
haklısın arkadaşım . sonuna kadar haklısın.
ama daha öncede yorumumda bulunduğum gibi bakanlık için ne kadar da kolay oldu dimi . bir fıkra ekledi ve sonunda lig heyetlerini kurdurttu. ama ne obesid başkanı nede bakanlık yetkilileri bir açıklama gereği bile duymadı. bakanlık sadece açılışlara katılmakla olmuyor . biraz da personelim ne diyor diye baksalar çok iyi olur. yok okullara e denetim getirilecek miş de okullar denetlencekmiş. tamam buna tamam diyeceğim ama önce ilçe sonra il sonrada bakanlık ve birimleride açılsın e denetime . ondan sonra sen sağ ben selamet. dimi beden eğitimi gibi gereksiz bir derse ne gerek var. müsabakalara katılsan ne olacak katılmasan ne olacak . senin başındaki seni adam yerine koyupta dinliyormu. sayın okul içi izcilik daire başkanlığı |
12-11-2009, 01:26 | #264 |
Yeni Üye
Bülent Talay
hayrettin duran lisesi İZMİR bugün bir ders yaptım ölürsünüz sınıf ikiye ayrılmış 5 dak geç geldiler 5 dak kala gönderdim 30 dak ne yapılırsa not vermedim not haftası aslında planda. neyse müzikci erkekleri almadıi sınıfa kızlarla o müzik dersi yapıyor güya kızlar kek yapmış zil çaldı giyinebildi erkek ler . MEB DUY BE YAZIK DEĞİLMİ GEÇEN 25 YILIMA .AYIP BE UNUTTUM 6 SAAT BEDEB EĞİTİMİ DERSİM VAR GERİSİ SOS ETKN VE PROJE HAZIRLAMA TOPLAM 15 SAAT |
12-11-2009, 01:36 | #265 |
Yeni Üye
KOORDİNATÖÖÖÖÖR HATIRLADINMI BENİ ANKARA YA AYNI OTOBÜSTE İDİK SONRA 4. OTOBÜSE GEÇTİNİZ. YANINA OTURMUŞTUM. MARMARADAN DIM.SİZDEWDE BİZİM OKULDAN GENÇ ARKADAŞLARLA SABAH MOLADA KONUŞMUŞTUK .HERKESE SELAMLAR
BÜLENT TALAY blnttalay@hotmail.com |
12-11-2009, 19:56 | #266 |
Yeni Üye
sevgili bülent hocam. hemen hemen hepimiz aynı durumdayız. trafik dersim beden eğitimi dersimden fazla. toplam 15 saat maaş karşılığı dersim var. 3 öğretmeniz ve 1700 mevcutlu bir lise. beden eğitimi dersi maalesef birilerine angarya ve gürültücüler dersi diye bakılıyor. salon yapmadıkları için dersimiz tabiiki gürültülü gelecek. asker gibi hissediyorum kendimi. ( (
|
14-11-2009, 21:46 | #267 |
Yeni Üye
nasıl organize edelir bilmiyorum ama daha fazla yankı getiren eylemler yapılsa mesela bir gün bütün beden eğitimi öğretmenleri derse girmese tabi yasal sıkıntıları göz önünde buldurmamız gerekir, bir de kadıköyde toplanalım daha çok ses getirir diye düşünüyorum |
19-11-2009, 22:07 | #268 |
Yeni Üye
Teşekkür ederim siteyle ilgilenen arkadaşlara...Allahrazı olsun onlardan..selamlar...
Şevki BOZKURT İlimtepe İ.Ö.O. Körfez- KOCAELİ |
22-11-2009, 18:12 | #269 |
Yeni Üye
Trabzon Tonya ilçesinde Takım çıkarmadık yarışmalara katılmadık. ilçe olarak 11 beden eğitimi öğretmeninden1 çatlak ses çıktı o kadar olur.
Sayın şube müdürüde bizi toplantıya çağırıp yarışmalara katılmadığımızdan dolayı azarlamaya çalıştı. Sebebi başka bir ilçenin tüm beden eğitimi öğremenlerinin yarışmalara katılması idi. Ama biz buna izin vermedik. Beraber yapılırsa sonuca ulaşırız arkadaşlar. YILMAK YOK. Ahmet Cemal KUL / Tonya Feride Ahmet Şener ilköğretim okulu |
25-11-2009, 01:16 | #270 |
Yeni Üye
ISF olan branşlarda 1. olabilmek için msbklra girecek birileri elbet. bu arada müsabakalara katılım da tam gaz.birileri katılmazken birilerine de GÜN doğacak. YAZIK, YAZIK. hani FAİR PLAY..nerede? |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çıkarmıyorum, Çıkıyorum, dersime, egzersiz, sahip, takım, yapmıyorum |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|