![]() |
![]() |
#221 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
egzerssiz yapmamakla, takım çıkarmamakla kimi cezalandırdıgımızı iyi düşünmeliyiz. sporsal etkınlıklere katılacak olan yada katılamayacak olan çocukların tek gunahları bu döneme denkgelmiş olmaları değilmidir sizce. benim nacizane fıkrım sudur ki, bulundugumuz bolgelerde takımlarımızı çalıştıralım hazırlayalaım. cocuklarımı eğitelim ancak milli eğitimin düzenlediği değilb. eğit. öğretmenleri olrak kendı aramızda özel turnuvalar düzenleyerek bu genclerı küstürmeyelim. onlarda bizler gibi sogumasınlar spora. saygılarımla.... görüş ve önerileriniz için Erdem DEMİRSOY Semiha Şakir And. Lisesi /ist yaramaz_29@yahoo.com |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#222 |
Yeni Üye
![]() 11.09.2009 tarih ve 151 sayılı kararıyla Resim, Müzik ve Beden Eğitimi derslerinde uygulanmakta olan Ortaöğretim KurumlarıHaftalık Ders Çizelgelerinin ekinde yer alan “Açıklamalar” bölümü; 15.10.2009 tarih ve 181 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının “Ortaöğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgelerinin Açıklamalar Bölümünde Değişiklik Yapılması” hakkındaki kararıyla değiştirildi. Bu degişiklik Sadece açıklamalar bölümünün yazılarında yapılmıştır.Uygulanabilirligi zorunlu değildir. sadece bir kandırmaca ve şaşırtma oldugu gibi birde ilköğretim 6.7.8 i kapsamamakta olması işin diğer vahim tarafıdır. M.Can Konu Tarsus |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Yeni Üye
![]()
Bu bizleri bölmeyi amaçlayan sinsi bir plan arkadaşlar buna düşmeyelim
derslerin(Beden Eğitimi ,Resim.Rüzik) ilköğretim ve liselerde en az zorunlu 2 saat olana kadar mücadeleye devam diyor,Lütfen okul müdürlerinin yapacagı uygulamalara kanıpta benim işim düzeldi deyip diğer müdürlerin ellerine arkadaşlarımızı terk etmeyelim,ya hep ,ya hep diyelim arkadaşlar.Bu uygulama bizi müdürlere teslim edecek bir uygulama haline dönüştürülür bundan emin olun. M.Can KONU Tarsus |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
bende 2009/2010 eğitim öğretim yılının heba edildiğini düşünüyorum belki sayıca çok az okul müdürü ders programı değişikliğine gider ama sene başında seçmeli kapsamında olan dersler seçildi, hem ders saatleri hem ders programları herşey planlandı şimdi hangi ders bırakılıpta 1-2 saat beden eğitimi seçilir ki diğer öğretmen arkadaşlarda buna tepki gösterirler diye düşünüyorum ama en azından bir başlangıç oldu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Üye
Teşekkürleriniz: 1
![]()
yüzde yüz destekliyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar yapılan bu değişiklik resmen bize verilmeye çalışılan sus payı biz bu değişikliği yaptık sizde yapmanız gerekeni yapın diyorlar hayır hem de kesinilkle hayır hatta saçmalık söyleyin bana kaç müdür seçmeli ders bölümüne beden eğitimini koyarki valla benim müdürüm yapmaz hatta biz takım çıkartmıyoruz dediğimizde bi alkışlamadığı kaldı hükümet bizi diğer meslektaşlarımızla ters duruma düşürdüğü gibi bir de şimdi okul idareleriyle ters düşürecek Fatih TERİM i sevmememe rağmen o bile istifa ederken bizi savunucu bikaç laf etti ya helal olsun
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Yeni Üye
![]()
bir konuda bilgi almak istiyorum egzersiz çalışması için ilçe m.e.müdürlüğüne evraklarla başvurdum bana 2 li eğitim olduğunuz için yani sabah ve akşam okul olduğundan egzersiz veremeyeceklerini söylediler ancak hafta sonu alabilirsin dediler bu konuda bilgisi olan var mı yani hafta içi olamaz mı kanun ne diyor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Üye
Teşekkürleriniz: 2
3 Mesajına 4 teşekkür edildi.
![]()
ARKADŞIM KANUN ÖYLE BİRŞEY DEMİYOR EĞİTİM ÖĞRETİM BİTTİĞİ ÇOCUKLARIN BOŞ OLDUGU UYGUN ZAMANDA YAPILIR DİYOR BEN GEÇEN YIL AYNI ŞARTLARDA 15.30 DA YAPTIM İŞĞÜZARLIKLrı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Yeni Üye
![]() teşekkürler hocam bu konu ile ilgili meb ile görüşücem |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Üye
Teşekkürleriniz: 2
3 Mesajına 4 teşekkür edildi.
![]()
hocam bakınız siz haklısınız ancak ben eğzersiz yapmıyorum takım çıkARMIYORUM BU TEPKİDE HEPİMİZ YANYANA OLMAZSAK GELECEK NESİLLERİMİZİ KAYBEDECEĞİZ,BEN EĞZERSİZ KONUSUNDA FERAGAT EDİYORSAM HAKKIMDAN HEPİMİZ EDEBİLMELİYİZ ARTIK İDARECİLERİN OYUNCAGI OLMAKTAN KURTULMALIYIZ.SİZİN DEDİĞİNİZ ŞEKİLDE 3 KURUŞTAN VAZGEÇEMEYEN ARKADAŞLAR YÜZÜNDEN VEYA İLLERDE MENFAATLERİNDEN VAZGEÇEMEYİP İDARECİLERİNE ŞİRİN GÖRÜNEN ARKADAŞLAR ZATEN LİĞ HEYETİ KURUP EĞZERSİZ YAPIYOR.ONLAR ŞİMDİKİ NESİLİ Mİ KURTARMAYI DÜŞÜNÜYOR SİZCE.BENCE HAK KAZANMAK İÇİN HAKKINDAN FERAGAT ETMEKTE BİR ERDEMDİR.BANA BİR MÜFETTİŞ ŞÖYLE DEDİ,BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİNİN AYRI BİR DURUŞU VAR HERŞEYE BOYUN EĞMEZLER BUNDAN DOLAYI SEVMEYİZ.EVET BİZ KENDİNDEN EMİN DURUŞUMUZU SERGİLEMELİYİZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çıkarmıyorum, Çıkıyorum, dersime, egzersiz, sahip, takım, yapmıyorum |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dersime Sahip Çıkıyorum Yürüyüşü (Ben'de Ankara Güven Parkta Olacağım!!!) | webmaster | Eğitim Haberleri | 78 | 17-10-2009 20:05 |
Takım gibi takım!.. | adedeoglu | Basketbol | 1 | 17-08-2009 19:19 |
Çubukçu 76. Maddeye Sahip Çıktı | webceren | Eğitim Haberleri | 1 | 10-05-2009 00:07 |
Hakkınıza Sahip Çıkın Dilekçe Yollayın!!! | zolzy | İstek Bölümü | 1 | 06-07-2008 21:38 |
siteye sahip çıkma | selçuk | İstek Bölümü | 2 | 13-09-2007 00:47 |
Reklam Alanı |