07-10-2009, 17:39 | #161 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
113. Arkadaşlar bende takım çıkartmıyorum ve 17 ekim de ankaradayım eğer buğün birlik olmazsak yarınlarad var olamayacağız hem çoklu zeka önemli de hemde çoklu zekayı yok etmeye çalış akıl alaçak gibi değil.ümit FURAT Beden Eğitimi ve spor Öğretmeni ULUBATLI HASAN İ.Ö.O/TUZLA-İSTANBUL |
Reklam Alanı |
07-10-2009, 20:25 | #162 |
Yeni Üye
SAYIN BÜYÜKLERİMİZ BİZ SAĞLIKLI NESİLLER İSTİYORUZ STRESSİZ OBEZİTE OLMAYAN AHLAKLI BİR TOPLUM BU OLİMPİYATLARDAKİ DERECELERDENDE ÖNEMLİ BENCE PEKİ BİZİM ÇOCUKLARIMIZ HAFTALIK 37 SAAT SINIFTA DERS YAPARKEN EVDEN DERSHANEYE ORDAN KURSA GİDERKEN HANGİ ARADA STRESİNİ ATACAK VE MUTLU OLACAK SEÇMELİ BİR SAATEMİ
|
07-10-2009, 20:49 | #163 |
Yeni Üye
114.
bazı arkadaşların durumdan haberi bile yok.bu sıkıntı başkalarını değil tüm beden eğitimi öğretmenlerini ilgilendiriyor.lafa gelince atıp tutan değil çözüm üretenlere yardımcı olmak gerekiyor.çanakkale çan ilçesinden tam destek. ortak karar alınsın lütfen. kimileri egzersiz planlarını vermiş. biz direnç gösterirken bazılarıda üç-beş lira fazla alabilirmiyim diye hesap yapmasın. ayıptır arkadaş.böyle yapanları uyarmak yerine dışlamak gerek diye düşünüyorum. herkese kolaylıklar diliyorum. ZAFER,ZAFER BENİMDİR DİYEBİLENLERİNDİR. ŞENOL EKER ÇAN LİSESİ |
07-10-2009, 21:15 | #164 |
Yeni Üye
hayırlı gunler istanbul pendıkte yapılan toplantıda desteek verıldı kımsenın aday olmaması sonucu lıg heyetı kuralamadı. |
07-10-2009, 21:16 | #165 |
Yeni Üye
115.
bugün mersinli beden eğitimi öğretmenleri olarak ortak tepkimizi koyduk ve lig heyetini seçmedik. biz ortak tepkimizi koymaya çalışırken malesef bazı arkadaşlarımız hala kendi çıkarları uğruna lig heyetine seçilebilmek için çırpınıp durdular. 12. senem bu meslekte. keşke sevdiğim işi yapmak yerine başka bir meslek seçseymişim der oldum. çünkü meslektaşlarım içinde koyun gibi güdülebilecek insanlar olması benim acayip derecede midemi bulandırıyor. mesleğine sahip çıkan ortak çıkarlarımız yerine,şahsi çıkarları peşinde koşan arkadaşları kınıyor,dersine sahip çıkan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.sevgi,saygı ve selamlarımla. Abdullah İspir Pakize kokulu lisesi Mersin |
07-10-2009, 21:34 | #166 |
Yeni Üye
116.
TAKIM ÇIKARMIYORUM, EGZERSİZ YAPMIYORUM, BEDEN EĞİTİMİ DERSİNE SAHİP ÇIKIYORUM rİZE FINDIKLI |
08-10-2009, 00:13 | #167 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
BAzı yazıları okudukca 120 tl nin peşinde olan arkadaşları görüyorum üzülüyorum 17 Ankaradayım bakalım kaç tane cesur beden eğitimi öğretmeni varmış göreceiğiz yılarca görmediğimiz arkadaşlarımızıda görürüz belki
|
08-10-2009, 09:48 | #168 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
117.
TAKIM ÇIKARMIYORUM, EGZERSİZ YAPMIYORUM, BEDEN EĞİTİMİ DERSİNE SAHİP ÇIKIYORUM Sonuna Kadar Destekliyoruzzzz |
08-10-2009, 13:15 | #169 |
Yeni Üye
118.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu toplamda ders saati artıyor beden eğitimi dersi sayısı azalıyor. demek ki bizlerin güzel vatanımıza sağlıklı ve sosyal yönü gelişmiş bireyler yetiştirmemizi istemiyorsunuz. 37 saat ders içerisin de 1 saat ders ve bu ders 3 e bölümmüş sınıflarla işlenecek.Oldu olacak hepten kaldırın (buna güçünüz yetmiyor sanırım)Anayasada maddesi olan,Ortaöğretim kurumları yönetmeliğinde olan sporun bireyin gelişimdeki etkilerini hafife alıyorsunuz.Beden Eğitimi öğretmeni tüm faaliyetlerde öncü olarak yer alıyor fakat öncü olan bizleri saçma sapan uygulamalarla mesleğimizde soğutuyorsunuz,sizler psikolojidende anlamıyorsunuz.bu sadece bizBeden EğitimiÖğretmenlerinin sorunu değildirtüm spor adamlarını, bürokratların ve her ebebeynin sorunudur.Sayın spordan sorumlu devlet bakanımızı ,gençlik spor genel müdürlüğümüzü veyıllardırOlimpiyatları ülkemize almaya çalışanMilliOlimpiyat komitesini göreve çagırıyorum.TEPKİSİZ KALMAYALIM VE DERSİMİZE VE TÜRK SPORUNA SAHİP ÇIKALIM. SİZ NASILSANIZ ÖYLE YÖNETİLİRSİNİZ. TEPKİLERİMİZİ BUNU GÖZE ALARAK YAPALIM. MERKEZ/TRABZON |
08-10-2009, 17:17 | #170 |
Yeni Üye
119.
MERHABA ARKADAŞLAR İSTANBUL TUZLADAN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIM TAKIM ÇIKARTMAMA KARARI ALMIŞLAR ONLARI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. BU ONURLU DURUŞLARINI SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM. GÖNÜL İSTERDİKİ YENİ ATANDIĞIM AKSARAY İLİNDEKİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ ARKADAŞLARDA BU SESE KULAK VERSİN AMA MALESEF GEREKLİ DESTEĞİ GÖREMEDİM TEK BAŞIMADA OLSAM YİNEDE TAKIM ÇIKARTMAYACAĞIM VE TEPKİMİ ORTAYA KOYACAĞIM. 17 EKİMDE BENDE ANKARADAYIM. ÖMER GÖRGÜLÜ AKSARAY MELİHA ZEKAİ DALKILIÇ İÖO. |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çıkarmıyorum, Çıkıyorum, dersime, egzersiz, sahip, takım, yapmıyorum |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|