26-09-2009, 21:33 | #61 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
46. yapmiyorum hiçbişey kütahya dan |
Reklam Alanı |
27-09-2009, 18:02 | #62 |
Yeni Üye
3 Mesajına 3 teşekkür edildi.
47.
YETER ARTIK YA! HER YIL,HER GÜN, HER SAAT,HER ANBİZİMLE UĞRAŞIYORLAR BIKMADAN VE USANMADAN HATTA UTANMADAN,AMA ONLAR DA İYİ BİLSİNLER Kİ HAKKIMIZI ARAMA NOKTASINDA BİZDE BIKMAYACAĞIZ, USANMAYACAĞIZ HATTA VE HATTA GEREKİRSE UTANMAYACAĞIZ DA. |
28-09-2009, 13:16 | #63 |
Yeni Üye
48.
Ben de bundan sonra 23 Nisan ve 19 Mayıs sportif gösteri gurupları dahil okul dışı hiçbir etkinliğe girmiyorum. bırakın ek dersimize göz dikenler yapsın Çorum |
28-09-2009, 13:36 | #64 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
49.
Öğrenci hocam eşofman gedireceksek secmeyeceğim dersinizi diyor.9.sınıflada 6 kişi seçmiş dersi.Yürüyüşlerde öğrenci istemelerini bekliyorum şimdi.törenlerdoe öğrenci nasıl yürür göstereceğim onlara.. Egzersiz yapmıyorum.Benliğime,mesleğime sahip çıkıyorum. Eskişehir Öğretmen lisesi nihat öztürk |
28-09-2009, 14:08 | #65 |
Yeni Üye
50.
egzersiz zaten yapamıyorum TAŞI-MALI OKUL benimkisi |
28-09-2009, 15:13 | #66 |
Guest
|
51.
geçen sene bu siteden de başka sitelerden de bas bas bağırdım bakın ilköğretimlerde ders saatlerimizi düşürdüler ikinci kademe de hiç bir şey yapılamıyor bunun illa bir yolu vardır dedim. beden eğitimi arkadaşlar birbirimize sahip çıkalım, bugün ilköğretime yarın bu zihniyet liseye el uzatacak dedim bir iki öğretmenim haricin de kimse evet bunu yapalım, şu etkinliği yapalım diye kimseden teklif gelmesi. ileri gittim yasak olmasına rağmen uluslar arası bir radyo programın da bu konu hakkın da program yaptım ne yazık ki o kadar kişi aramasına rağmen bir beden eğitimi öğretmeni aramadı. tamam dedim belki bizi dinlemiyorlar radyo sporda barış ertürün programına katıldık konuştuk, bilgin gökberkin programına da katılıp anlattık ama gene bizim camiadan tık yok. arkadaşlar özellikle lisede görev yapanlar şimdi kuyruğunuza basıldı bas bas bağırıyorsunuz. sözüm mücadelenin için de olanlara değil sadece görüyorum ki lisedeki arkadaşlara fazla dokunmuş bu olay bize bu haksızlık 3 seneden beri yapılıyor. arkadaşlar bu iş mail çekmekle faksla olmaz direk başbakanımızın kulağına gitmesi gerek o da hamza yerlikaya veya spor bakanımız faruk özakla olabilir gerisine takmaz bunlar bu mücadelenin içinde olan biri olarak söylüyorum lütfen iştahınız kırılmasın mücadeleye devam... |
28-09-2009, 16:58 | #67 |
Üye
3 Mesajına 15 teşekkür edildi.
52. eylem yapan herkesi kınıyorum BÜTÜN MAKAM VE MEVKİİ SAHİPLERİNE YALAKALIK YAPIYORUM TANIDIĞIM TANIMADIĞIMA(CAMİDE ,CEMAATTE, OKULDA,İLDE,İLÇEDE TOPLANTILARDA SEMİNERLERDE,MAÇLARDA.SOKAKTA TÖRENLERDE)ÇALIŞAN BÜTÜN MESLEKTAŞLARIMIDA SEVMİYORUM (ÇÜNKİ BEN ÇALIŞMIYORUM ONLARDA YALAKALIK YAPMIYOR)HEM ONLARIN SÖZÜ KİMSEYE GEÇMİYOR KİM NE İSTERSE SORGUSUZ SUALSİZ YAPIYOR COK TA İYİ NİYETLİLER (NE KAZANDILARSA ŞİMDİYE KADAR İYİ NİYET VE ÇALIŞARAK) SPORU GELİŞTİRİP YATIRIM YAPINCA DERS SAATİ YÜKSELİNCE NE OLACAK ÇOK ÇOK MAAŞINIZ ARTACAK ATIP TOPU OYNUYACAK (ÇOKUK MATEMATİK OKUSUN İNGİLİZCE OKSUN BELKİ 3-5 TURİST GELİR KONUŞUR AY LAVYU BELKİDE CET YAPAR HAV AR YUU)S.B.S DE BEDENDEN SORUMU CIKYOR SANKİ...... EŞORTMAN GİYMEK BİDERT SOYUNMAK BİDERT PARA VERİP ALMAK COK ZOR. VER ÇOCUĞA PARAYI CİPS ALIP KOLAYLA İÇER ONUN YERİNE OH NE GÜZEL SPOR PARASIDA HEM NEDEN SİZ COCUKLARIN HARÇLIĞINI ZORLA GASP EDİYORSUNUZ VARMI SİZDEN BAŞKA PARA TOPLAYAN ÖĞRETMEN. KAÇTANE BEDENCİ GENÇLİK VE SPORDA GÖREVLİ YADA TALİM TERBİYEDE VAR YADA KAÇ KAPALI SPOR SALONU SORUMLUSU BEDENCİ HI KACINIZ. SALON BİLE EMANET , EDİLEMİYECEK KADAR ZAYIFSINIZ ANAHTARI KAYBEDERSİNİZ YADA SALANDA TOP OYNAYIP KİRLETİRSİNİZ. SİZ GİDİN EN İYİSİ DUA EDİN BÜYÜKLERİNİZE YOKSA COKTAN BU MEVKİİ VE İŞİNİZİDE BULAMAZSINIZ ALIRLAR ELİNİZDEN İTİRAZ MİTİRAZ DA ETMEYİN HELE HELE HİÇ EYLEM FALAN HAK HUKUK FALAN ARAMAYIN AKLINIZDAN BİLE GEÇİRMEYİN AKILLI OLUN EFENDİ EFENDİ DERSİNİZE GİRİN EGZERSİZİ DE YAPIN FENA PARA SAYILAMAZ DEMİ YETKİLİLERİN İŞİ GÜCÜ SİZMİSİNİZ ADAMLARIN BİR COK İŞİ GÜCÜ VAR MAKAMI MEŞGUL ETMEYİN DE TADINI CIKARSIN ADAMLAR COK ÇALIŞTILAR COK EMEK VERDİLER O MAKAMLARA GELMEK İÇİN "PADİŞAHIM ÇOK YAŞA"[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img]
28-09-2009, 17:16 | #68 |
Yeni Üye
53.
bızde yokuz antalya |
28-09-2009, 17:34 | #69 |
Yeni Üye
54.
yatılı bölge okulunda olmama rağmen iki yıldır egzersiz yapmıyorum ve takımda çokarmıyorum bu yılda aynısı olacak. |
28-09-2009, 18:54 | #70 |
Yeni Üye
55.
BÜTÜN TÜRKİYE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ,BİRLİK OLMA ZAMANI...BU SEFER SONUNA KADAR GİTMELİYİZ.DESTEK VERELİM HEPİMİZ. MELDA BAKAR ÇİĞLİ/İZMİR |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çıkarmıyorum, Çıkıyorum, dersime, egzersiz, sahip, takım, yapmıyorum |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|