17-10-2012, 23:27 | #31 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
17-10-2012, 23:44 | #32 |
Yeni Üye
Özel yetenekli arkadaşım hitotolog, ziraatçı vb. arkadaşlar teorik sınavdan geçti sizin gibi öğretmen oldular. Yan alan olayı bence de yapılabilir ama özel yetenek alanlarında asla olmamalıydı. Resim çizemeyen bir arkadaş resim öğretmeni, üniversitede haftada 2 saat ayakları açılsın diye spor yapanlar da beden eğitimci olacak. Buna destek veren herkesi kınıyorum arkadaşlar. Sağını solunu bilmeyenleri evet biz eğittik. Siz göreve başlayın da bahçede sıradaki kızlara sarkıntılık yapan soytarılarla muhattap olunca; ya arkandan sümsük diyecekler yada sopa yiyecen yada atacan. o soytarılar sıradakilerin arasında da olacak. İyisini yapın bakalım nasıl olacak. o sağını öğrenemeyenlere mi benzeyeceksiniz yoksa tüm öğrencilere sağı solu öğretecek misiniz arkadaşlar. Boş teneke çok ses çıkarır... Kolay Gelsin.
|
18-10-2012, 12:02 | #33 |
Yeni Üye
Üniversiteye torpille girip beden öğretmeni olunduğunu zanneden şahsın bu meslekte ne işi var.Beden Eğitimi giriş sınavı nasıl yapılıyor bilgin varmı.....
|
18-10-2012, 14:54 | #34 |
Yeni Üye
şapkalar önde
sayın asıl beden eğitimi öğretmeni arkadaşlar (lütfen herkes alınmasın) sınıftan beden eğitimine geçtim. eskişehirde bir ilçedeyim. 8.sınıf öğrenciler inanın sağa dön sola dön ve geriye dön rahat hazrol komutlarını uygulayamıyor. bu öğrencilere 4.5.6.7. sınıflarda beden eğitimi öğretmeni derslere girmiş.
buyrun koyun şapkanızı önünüze düşünün bakalım. |
20-10-2012, 02:00 | #35 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 5
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
iyi güzelde bi allahın kuluda 4+4+4 yüzünden bunlar ortaya çıktı eğitim sisteminin değişmesiyle açığa çıkan sınıf öğretmenlerini ihtiyacı olan branşlara öyle yada böyle buradaki sınıf öğretmenleri mi kaydırdı da babayı alırsın diyorsun be öğretmen sen sıkıysa o babayı lafını sistemi değiştiren yöneticilere söyle ama sıkar değil mi sen ek dersim kesilmesin diye 4+4+4 için yapılan iş bırakmalarına bile katılmadın şimdi potasyum dengesinden tazmanya germesinden bahsedip bütün suçu okula gelen serserilere bağlıyosun.daha önce açtığınız konuyu bile alan değiştiren sınıf öğretmenlerini mahkemeye veriyoruz diye açtınız yav bu nası bi anlayış sistemden tırs sana esas zararı veren meb yöneticilerine ağzını bile açma alan değiştiren sınıf öğretmenine ver veriştir kardeşim bırakın bunları bak efendilikten ağzımızı açmıyoruz susuyoruz o alan değiştiren öğretmenler en az 10-15 yıl bu mesleğe hizmet etmiş insanlar ve sizi yetiştiren insanlar insancık olmayın efendi olun açın mahkemenizi hakaret etmeyin.....
|
20-10-2012, 16:30 | #36 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
6 Mesajına 10 teşekkür edildi.
bunlarda sistemi eleştirecek cesaret nerde.büyüklerine çıt yok takla atmayı öğrenmişler ya.ancak alan değiştiren sınıfçılara çatmaya çalışıyorlar.oda ancak siteden yazma ile oluyor.sıkıyorsa bir kişi çıksın yüzümüze aynı eleştirileri yapsın.alan değiştirdiğim okulda yıllarca beden eğitimi öğr çalışmışş.okulda doğru dürüst malzeme yok.
20 günde okula sporsor bularak aldırdığım malzemeler. masa tenisi masası ,15 adet top,voleybol filesi,okkul futbol takımı için 10 tane forma şort tozluk tekmelik,bunları hemde sizlerin çok iyi bildiği ünlü bir spor adamına mail atarak yaptırdım. biz sizler gibi spor parası toplayıp öğrenci velilerine de yüklenmiyoruz. bu yazdıkalrım tüm beden eğitimi öğr arkadaşlar için değil.acımasızca hakarete varan derecede alan değiştiren öğr eleştiren ve onlara çakma diyenler için. ben aylık 500 tl ekdersten vaz geçip alan değiştirdim.sizler eğitimi falan düşündüğünüz için karşı çıkmıyorsunuz ek ders gitti tayin zorlaştı diye ağlıyorsunuz.şu anda 15 saat derse giriyorum ve kuruş ek ders almıyorum. hakaret edecekseniz en başta dediğim gibi bizlere değil bu sistemi getirenlere yapın yemez değilmi. o zaman yemiyorsa hazmetmesini öğrenin.mahkemeye vermişsiniz kararı bekleyin insanlara hakaret etmeyin.hakkını helal etmeyecekmişsiniz.sizlerin bizlere ne hakkı var.siz kjmsiniz ki bize hak helal etmiyorsunuz.sizler önce torpille sınav kazanan meslektaşlarınıza etmeyin hakkınızı.aranızda bir tane yine mi yok torpille kazanan.hepiniz bileğinizin hakkıyla mı kazandı.bu siteye üye olupta torpille kazanan kaç tane arkadaş biliyorum ben. onlarda çıkmış bizi eleştiriyorlar.önce aynaya bakın kendi vicdanınızla helalleşin ondan sonra bize hak helal etmeyin |
21-10-2012, 16:00 | #37 |
Yeni Üye
İrfan hocam sizin başka işiniz gücünüz yok mu? Burada millete laf yetiştirmek sizi çok yorar. Belli ki siz kendinizi bu işi yapabilecek kapasitede görüyorsunuz. Burada polemiğe girmeye gerek yok bence. Olan olmuş artık geçmişsiniz beden eğitimine. Bundan sonra ne yapabilirimi düşünün bence. Hiçbir beden eğitimi öğretmeni sizi kabullenmez, kabullenecek diye beklemeyin. Yüzünüze tebrik edenler de sizi kabullenmez, bunu iyi bilin. Bu branşta siz hep arka planda kalacaksınız kimse sizi içine almayacak. Kendi başınıza bir grup olacaksınız. Çok yıpranacaksınız, çok ezileceksiniz, belki başarılı olacaksınız ama bu psikoloji sizi çok yıpratacak, gerçi şimdiden eritmeye başlamış. Size tavsiyem bu sitelerde dolaşıp canınızı sıkmayın. Size yeni branşınızda başarılar diliyorum. Kolay gelsin...
|
21-10-2012, 19:45 | #38 | |
Üye
Teşekkürleriniz: 1
6 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Alıntı:
|
|
21-10-2012, 23:24 | #39 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 5
bittin sen irfan hoca ve diğer alan değiştirenler artık bir ömür küçük emrah modunda okula gidip geleceksiniz -Abi bende öğretmenim ,şeklide ağlak cümleler kuracaksınız canınız çoook yanacak.Peki böyle mi olacak tabiki hayır bu olaylar zaten unutulmaya başlandı bir kaç ay sonra esamesi bile okunmayacak sonra 4 yıl sonra irfan hoca mevcut hizmet puanıyla oradaki açık olan en güzel okula gidecek sınıf öğretmeni olarak başladığı mesleğe beden eğitimi öğretmeni olarak devam edecek neden böyle olacak çünkü irfan hoca eğitim fakültesi mezunu bir eğitimci alan değiştirerek yine eğitim alanında hizmet veriyor at pazarında at tüccarlığına mı başladıda ezim ezim ezilsin.....
|
01-11-2012, 21:16 | #40 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
irfan beyin burada provakatörlük yaptığını dusunuyorum ; bızım sınıfcılarla bir sorunumuz yok irfan bey , geçmişsin bari işinle ilgilensen daha başarılı olursun, sonuçta branşa geçmek sızın suçunuz değil ; sorunun kaynağını herkes bılıyor ancak bu kadar gurultu cıkarırsanız sizlere karsı ıyı nıyetlı beden eğitimci arkadaşlarınızı da karsınıza alırsınız , relax olun ve işinizi yapmaya çalışın bence
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
alan, atamayı, buluyorsunuz, değişikliği, ile, ilgili, mebin, nasıl, olduğu, yapmış |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|