![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
6 Mesajına 10 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
şu görev yaptığım yerde bir kişi bizi eleştirmiyor bende ona yanıyorum hep internet köşelerinde yazıyorlar.bir kişi yüzümüze eleştirse ne var.görüncü iyi ettiniz tebrikler diyor demekki bizi eleştirenler bizle aynı yerde görev yapmıyorlar mı. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 | |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
2 Mesajına 5 teşekkür edildi.
![]() Alıntı:
Ve bu çocukların dersine hep BESYO mezunu öğretmenler girmiş..!! Anlatsam gülersiniz..!! Öğretmenin aldığı eğitim önemli fakat yanıma yeni gelen sınıf öğretmeni-yan alan - 10 yıllık zümreme kıyaslayınca ; Acaba diyorum bunların hangisi yan alandan gelmişti..!!! SONUÇ;Burada tartışmanın birbirimizi kırmanın anlamı yok.. Zaman herşeyi gösterecek.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]()
Özel yetenekli arkadaşım hitotolog, ziraatçı vb. arkadaşlar teorik sınavdan geçti sizin gibi öğretmen oldular. Yan alan olayı bence de yapılabilir ama özel yetenek alanlarında asla olmamalıydı. Resim çizemeyen bir arkadaş resim öğretmeni, üniversitede haftada 2 saat ayakları açılsın diye spor yapanlar da beden eğitimci olacak. Buna destek veren herkesi kınıyorum arkadaşlar. Sağını solunu bilmeyenleri evet biz eğittik. Siz göreve başlayın da bahçede sıradaki kızlara sarkıntılık yapan soytarılarla muhattap olunca; ya arkandan sümsük diyecekler yada sopa yiyecen yada atacan. o soytarılar sıradakilerin arasında da olacak. İyisini yapın bakalım nasıl olacak. o sağını öğrenemeyenlere mi benzeyeceksiniz yoksa tüm öğrencilere sağı solu öğretecek misiniz arkadaşlar. Boş teneke çok ses çıkarır... Kolay Gelsin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]()
kardeşim biz bu besyoyu kazanana kadar canımız çıktı...hem öss den yüksek puan aldık hemde spor akademisine hazırlandık.günlerce kustuk kolumuzu bacağımızı kırdık.bunu bilinki besyo yu kazanmakta okumakta çok zor.bizler bu işin formasyonunu aldık.tabiki işini çok iyi yapacak arkadaşlarımız olacaktır ama bu bir kaç taneyi geçmez.bazı arkadaşlar beden eğitimi derslerinin top oynamaktan ibaret olduğunu zannediyolar.bilsinler ki biz bu tabuları yıktık.bir sınıf öğretmeni 4.5.vs sınıftaki bi öğrenciye voleybol jimnastik öğretmenin aşamalrını nerden bilicek.malesefki çoüusu özenti....bu kul hakkı yemektir arkadaşlar.sen zaten kadron var niye milletin önünü kapatıyosun...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]()
Bu konuşmadan sonra harbiden hepinize çakma diyecem arkadaş. Senin ve senin gibi düşünenler sporu ve sporcuyu bu hale getirdi. Sana aklıma gelen arterio venöz oksijen farkı, dentrit , akson, orjin, insersio, biküspit, triküspit, ventrikül, gastrocnemius, soleus, trapezius, kapsam, volüm, şiddet(senin bildiğin şiddet değil ha-araştır), sodyum potasyum dengesi, atp creatin fosfat sistem, izometrik, konsantrik, plantar fileksiyon, fileksiyon, ekstansiyon, aerobik, anaerobik, mental treaning, stady state(denge-ama ne dengesi-araştır????sen babayı dengeni bulursun bu kafayla), Tekrar yüklenme yöntemi, fartlek koşular, sternoclaidomastoid, radiıs , ulna, GLETEUS MAXİMUS-(Bunu çok iyi araştır), piramidal yöntem, circuit-dairesel antrenman, pnf esnetme(sistemi değil - vücudu esnetme-(çokçalışman lazım koçum çooook), kompres banyo, epifiz, soleus ve SANA YEMİN EDERİM SABAHA KADAR SAYABİLİRİM SENİN VE SENİN GİBİLERİN BİLMEDİĞİ BİR ÇOK ŞEYİ. BİZ BUNLARI YAŞAYARAK YAPTIK UYGULADIK,ÖĞRENDİK VE ÖĞRETMENYİ ÖĞRENDİK.... SİZİN GİBİ TÜRKÇE, SOSYAL YAN ALANLARI ZOR DİYE BEDEN EĞİTİMİ ALALIM DA SPOR YAPIP LAY LAYINA ZAMAN GEÇER DİYE YAN ALAN ALMADIK. BENİM UZMANLIK ALANIM FUTBOL BEN SINIF ÖĞRETMENLERİNİN DERSLERİNE ÖĞRENCİ İKEN ÖĞRETMENLER TARAFINDAN GÖREVLENDİRİLEREK GİRİYORDUM. ORAYA EĞLENMEYE GELEN İNSAN TOPLULUKLARI 2 SAAT SPOR YAPIP GİDERDİ. BÖYLE OLUYORSA BİR ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ BİZ DE CERRAH OLALIM. AYRICA O TORPİL DEDİĞİN OLAYLA İLGİLİ AHİR HAYATIMIZDA ELLERİM YAKANDA BEYEFENDİ. bU KAFA VE BİLGİYLE NASIL OLUR BİLMİYORUM AMA YÜREKTEN SÖYLÜYORUM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 39
4 Mesajına 14 teşekkür edildi.
![]()
Zaman her şeyi gösterecek..
Ama tüm insanları aynı sınıfa sokmaya kimsenin hakkı yok.. Umarım bir an önce güzel ve verimli paylaşımlarla burayı çok daha güzel hale getiririz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]()
bı besyocu olarak yenı cıkan yasaayı kınıyorum.. sonucta herkez kendi bransında görev almalı.. madem sınıf ögr atanamıyo bu sıstemden dolayı kpss den atanmanız gereken puanı alıp grevinize devam etmelısınız.. besyoculara yapılan bı saaygısızlıktr bu.. besyoya nasıl gırıldıgınden haberınız yok galıba halk tabırıyle öss den barajı gec kaznırsın dıyerek anlatılan .. aksıne yüksek puan almak gerekıyo aylarca kondısyon calısmaı yapman gerekıyo .. kolay kazanılmıyo... hepsı demesemde genelı oraya gecmıs yıllarındakı tecrübeleriyle kazanıyor.. yıllarını verıyolar bu meslek için.. ama gel gör kı hıc kondısyon yapmamıs spor hakkında uzaktan yakından bılgısı olmayan ınsanlar branş değiştirip beden eğitimi ögr .ye geciyolar..pekı soruyorum size 4 yıl sınıf öğretmenliğini bunun için mi okudunuz .. kendinize yakıştırabılıyomusunuz branş değişikliğini.. eger o bölümü okuduysan.. ki mezun oldugunda yasalar değiştiyse kendi anlanınızda çözümler bulmaya çalışmalısınız..
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]()
hocam bu konuda gercekten saygısızlık yapıyosunuz.. bileğin hakkıyla kazananlarda var .. torpılle kazananlarıda Allah ıslah etsın.. ayrıca torpılle gıren kısıde sonucta onun egitimini alaraktan mezun oluyo.. en azından CAKMA degıller sizin tabırınızle..
![]() |
#9 |
Yeni Üye
![]()
Besyo Mezunu Beden Eğitimi Öğretmeni Arkadaşlarım,
Yan Alandan Alan değikliğinin iptali için Eğitim Söz Sen Danıştaya dava açtı. Davanın olumlu sonuçlanması için müdahil olmalıyız. Ben atama bekleyen öğretmen adayıyım. Bu konu hem atanmış hem de atama bekleyen Besyo Mezunu Beden Eğitimi Öğretmenlerini ilgilendiriyor. Müdahil olmak ücretsiz. Sadece https://docs.google.com/spreadsheet/...UGRfdnI4ZEE6MQ bilgileri girmek gerekli. Lütfen gerekli duyarlılığı gösterelim. Yüksek Öğretim Kurumu YAN alanı '' sınırlı sayıda ders almak suretiyle diploma yerine geçmeyen sertifika'' olarak tanımlarken sertifikayla öğretmenlik yapılmasını engelleyelim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Yeni Üye
2 Mesajına 5 teşekkür edildi.
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
alan, atamayı, buluyorsunuz, değişikliği, ile, ilgili, mebin, nasıl, olduğu, yapmış |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
alan değişikliği | yusufefe | Sohbet ve Tartışma | 7 | 21-10-2013 18:13 |
İşte Okulların Tatil Olduğu İller | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 1 | 27-02-2009 13:21 |
2008 Alan Değişikliği | webmaster | Eğitim Haberleri | 0 | 23-06-2008 12:38 |
2007 yılı alan değişikliği başvuruları başladı. | webmaster | Eğitim Haberleri | 0 | 05-06-2007 15:55 |
MEB vermiş olduğu günlük plan örneği | webmaster | Beden Eğitimi Günlük Planları | 0 | 18-03-2007 20:45 |
Reklam Alanı |