![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Üye
Teşekkürleriniz: 82
3 Mesajına 4 teşekkür edildi.
![]()
velhasılı kelam arkadaşlar milllet yan alana geçti ama geçen bizim çocuklara oldu. bir dönem kredili sistem getirdiler bir bakın etrafınıza o neslin çoğu boşta şimdi bu sistem geldi alakasız branştan öğretmenler branş değiştirip öğretmencilik oynuyorlar.korkarım bu arada çocuklar ebelenecek. Doktorun hatası ne iyi ihtimalle mide yıkattırılır veya başka bir ilaç.Ama öğretmenin bir hatası mezara kadar. Filler tepişirken olan çimenlere olurmuş.
Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder. M.KEMAL ATATÜRK Konu u.taylan tarafından (08-10-2012 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
Teşekkürleriniz: 603
190 Mesajına 344 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Antrenör kelimesinin nasıl yazıldığını bile bilmeyen bir antrönör(!) nasıl oluyor da profesyonel oluyor anlamış değilim. Acırım o antrönör(!)ün yetiştirdiği kalecilerin haline! Bakın devamında hatasını telafi etmek adına ne yazmış: Hep öyle olur zaten! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]()
ne güzel arkadaşımız KALECİ ANTRÖNÖRÜymüşş, bütün okul öğrencileri kaleci olur artıkkk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]()
''sınıfçı kendini öğretmek zorunda hisseder'' diyen arkadaşlar, herkes aldığı eğitimde öğretime devam etsin ne derseniz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
6 Mesajına 10 teşekkür edildi.
![]()
sayın adem tırpancı hazmedemiyorsan adresini yaz şalgam göndereyim dedim.sana senin anladığın dilden yazacağım.
benim alan değiştirmem seni ilgilendirmez hangi taş büyükse git kafanı ona vur kıskananlar çatlasın ben beden eğitiminin b sinden alamasam bile bu da seni ilgilendirmez verilen hakkı kullandım bu sanane. bu formda kendini istediğin kadar yırt şu an ben derslere girmeye başladım.hayatında herhangi bir spor dalıyla uğraşmadığın da belli oluyor keşke senle aynı il yada ilçede çalışsaydım bu sözleri o zaman söyleyebilecekmiydin ( bunu sporla ilgili diyorum tehdit falan değil sen anlamayabilirsin diye açıklayayım dedim) eğer 1998,2001 arası çukurova mezunu arkadaşın varsa sor onlar sana anlatırlar beni. bir de gerçekten dürüst ve hakkını savunuyorsan git kendin mahkemeye ver başkasının verdiği mahkemeyi takip etme. ama sende nerde o mahkemeye verecek yürek.paran yoksa söz ben mahkeme masrafını çekeceğim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]()
sınıf öğretmenlerinin nasıl özveri ile çalıştığı ortada beden eğitimcileri ise topu ver kaybol olarak gören veya gösteren dangalaklara söyleyecek söz yok asıl mesele sınıfçı kardeşlerimizin mağduriyetini başkalarını mağdur ederek çözmek kesinlikle beddua alacak ve sakat doğan bir uygulama olacaktır.ben hakkamı helal etmiyorum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]()
Üniversiteye torpille girip beden öğretmeni olunduğunu zanneden şahsın bu meslekte ne işi var.Beden Eğitimi giriş sınavı nasıl yapılıyor bilgin varmı.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
![]()
sayın asıl beden eğitimi öğretmeni arkadaşlar (lütfen herkes alınmasın) sınıftan beden eğitimine geçtim. eskişehirde bir ilçedeyim. 8.sınıf öğrenciler inanın sağa dön sola dön ve geriye dön rahat hazrol komutlarını uygulayamıyor. bu öğrencilere 4.5.6.7. sınıflarda beden eğitimi öğretmeni derslere girmiş.
buyrun koyun şapkanızı önünüze düşünün bakalım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 5
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
iyi güzelde bi allahın kuluda 4+4+4 yüzünden bunlar ortaya çıktı eğitim sisteminin değişmesiyle açığa çıkan sınıf öğretmenlerini ihtiyacı olan branşlara öyle yada böyle buradaki sınıf öğretmenleri mi kaydırdı da babayı alırsın diyorsun be öğretmen sen sıkıysa o babayı lafını sistemi değiştiren yöneticilere söyle ama sıkar değil mi sen ek dersim kesilmesin diye 4+4+4 için yapılan iş bırakmalarına bile katılmadın şimdi potasyum dengesinden tazmanya germesinden bahsedip bütün suçu okula gelen serserilere bağlıyosun.daha önce açtığınız konuyu bile alan değiştiren sınıf öğretmenlerini mahkemeye veriyoruz diye açtınız yav bu nası bi anlayış sistemden tırs sana esas zararı veren meb yöneticilerine ağzını bile açma alan değiştiren sınıf öğretmenine ver veriştir kardeşim bırakın bunları bak efendilikten ağzımızı açmıyoruz susuyoruz o alan değiştiren öğretmenler en az 10-15 yıl bu mesleğe hizmet etmiş insanlar ve sizi yetiştiren insanlar insancık olmayın efendi olun açın mahkemenizi hakaret etmeyin.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
alan, atamayı, buluyorsunuz, değişikliği, ile, ilgili, mebin, nasıl, olduğu, yapmış |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
alan değişikliği | yusufefe | Sohbet ve Tartışma | 7 | 21-10-2013 18:13 |
İşte Okulların Tatil Olduğu İller | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 1 | 27-02-2009 13:21 |
2008 Alan Değişikliği | webmaster | Eğitim Haberleri | 0 | 23-06-2008 12:38 |
2007 yılı alan değişikliği başvuruları başladı. | webmaster | Eğitim Haberleri | 0 | 05-06-2007 15:55 |
MEB vermiş olduğu günlük plan örneği | webmaster | Beden Eğitimi Günlük Planları | 0 | 18-03-2007 20:45 |
Reklam Alanı |