01-10-2009, 19:50 | #111 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
01-10-2009, 19:53 | #112 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
78. Egzersiz yapmıyorum takım çıkarmıyorum dersime sahip çıkıyorum |
01-10-2009, 19:56 | #113 |
Çalışkan Üye
UMARIM BU DÜŞÜNCEDE OLAN ARKADAŞIM GÜN GEÇTİKÇE ARTAR ÇIG GİBİ BÜYÜYEREK SES GETİRİRİZ.
01-10-2009, 21:04 | #114 |
Guest
|
arkadaşlar inşallah milli maç arasında istanbulda ibrahim toraman ve bekir irtegünün katılacağı bir panel yapacağım bu panelde derslerimizin özellikle ilköğretimlerde 3 yıldan beri 1 derse indirilmesinin yanlışlığında bahsedeceğiz. panele katılmak isteyen beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarımı beklerim yer ve saatini burdan belirteceğim. direnişe devam...
|
01-10-2009, 23:07 | #115 |
Yeni Üye
79. sonuna kadar herkese katılıyorum o kadar yanlış bi karar ki bu saçmalıktan başka bir şey değil 1 saatte dersi yetiştiremiyoruz ki çocuk üzerini giyincek, yoklama alıcaz ,rahathazırol diyecez ve direk paydos denlcek.böle bişi anca çok geri kalmış ülkelerde rastlanır bence ve malesef ülkemizde görülüyor yazık gerçekten çok yazık. bu arada güzel bi güzel ve mantıklı bi protesto düşünülmüş katılmayı çok isterdim ama malesef ki ücretli öğretmenlik yapıyorum ve sanrım hayır deme şansım yok. bu sene öğretmenlikte ilk yılım acmi olabiliirm hayır deme hakkım var mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevnirim. |
01-10-2009, 23:51 | #116 | |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Alıntı:
Evet güzel bir yaklaşım.Nİye olmasın....Haydi arkadaşlar.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
|
02-10-2009, 00:32 | #117 |
Yeni Üye
ben gaziantepte egzersiz komisyonundaydım bugün toplandık ve gelen egzersizlerin %70 i satranç egzersiziydi.satranç egzersizi yapanlar sınıf öğretmeniydi.peki biz egzersiz yapmayacağızda bu satranç yapanlar ne olacak. |
02-10-2009, 02:10 | #118 |
Çalışkan Üye
=msg>arkadaşlar inşallah milli maç arasında istanbulda ibrahim toraman ve bekir irtegünün katılacağı bir panel yapacağım bu panelde derslerimizin özellikle ilköğretimlerde 3 yıldan beri 1 derse indirilmesinin yanlışlığında bahsedeceğiz. panele katılmak isteyen beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarımı beklerim yer ve saatini burdan belirteceğim. direnişe devam...
hocam sonuna kadar destekliyorum.ne zaman olacak bilgi verirseniz bizlerde destek vermeye hazırız. böyle bir düşünceniz oldugundan dolayı tebrik ediyor ve direnişe devam diyoruz.....
02-10-2009, 02:57 | #119 |
Çalışkan Üye
=msg>sadece karşılaştıgımız sorunları dile getirmekle olmuyor''lafla peynir gemisi yürümez.''mücadele etmemiz gerekiyor. tepkimizi ortaya koyalım lütfen arkadaşlar. bizler bir yıl ekders almışız yada almamışsız önemlimi? herşeyin maddi yönünü değil manevi yönünüde düşünelim lütfen.kimler egzersiz yapmış,haksız yere ücret almış gelin bunları araştırmayı bırakalım.söz konusu olan beden egitimi ders saatlerini 1 saate düşürülmesidir. meslegimiz elden gidiyor arkadaşlar. bu durum değişmezse bizden sonra atama bekleyen binlerce meslektaşım atanamayacak.( 2 saat olamasına karşın atama az yapılıyor diye şikayet eder durumda iken ,birde 1 saate düşürülünce atama bekleyen arkadaşlarımızı hiç düşünen oldumu. bana dokunmayan yılan bin yaşasın derken ,ileriye dogru baktıgımızda yüzbinlerce meslektaşımızın ögretmen olma hayallerinin,umutlarının yıkıldıgını düşünüyormusunuz. meslegimiz nereye gidiyor önce bunu düşünelim ve daha sonra direnmeye hazırmıyız değilmiyiz önce vijdanımıza soralım. lütfen duyarlı olalım artık birlikteligin zamanı geldi de geçiyor .geç olmadan ....
02-10-2009, 11:29 | #120 |
Yeni Üye
fedakarık yaparak egzersiz yapıyoruz özel zamanımızı harcıyoruz aldığımız ücretin iki katı ulaşım gideri veriyoruz ayda 800 ytl. etüt alan bilgisayar formatörü olup ful ücret alan göze batmıyor bizim egzersiz ücreti herkezin gözüne batıyor
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çıkarmıyorum, Çıkıyorum, dersime, egzersiz, sahip, takım, yapmıyorum |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|