![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Konu tolga38 tarafından (29-09-2012 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 1
![]()
malkocoglu arkadaşım 2 yıl sürekli beden eğitimi dersi almakla beden eğitimi öğretmeni olunmuyor...sen yetenek sınavına girdin mi o yetenek sınavını kazanıp BESYO okudun mu?nu bölümü okuyup atama bekleyenlerin suçu ne???ben dersteyken yan alanı beden eğitimi öğretmeni olan birisinin gelip bana rahatta hangi ayağı açıyorduk diye soran birisinin nasıl beden eğitimi öğretmenliği yapmasını bekliyorsunuz nasıl bir savunma mekanızmasıdır bu???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar dilediğiniz gibi davranabilirsiniz devlet hak verdi kullandık verirsiniz mahkemeye kazanırsanız geriye döneriz sorun değil konuyu fazla abartıyorsunuz sınıfçılardan bu kadar gıcık olduğunuzu düşünmek istemiyorum kimse kimsenin kalbini kırmasın hepimiz aynı gemideyiz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]()
ayrıca beni ilk tebrik eden beden eğitimci arkadaşlarım oldu demek ki herkes sizinle aynı düşmanlıkta değil çok şükür
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 114
40 Mesajına 85 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
arkadaşlar kimse kimsenin kalbini kırmasın. ortada bir haksızlık olduğu çok net ancak bu alanını değiştirenlerin suçu değil. artık beraberiz arkadaşlara ve ülkemize hayırlı olsun demekten başka diyeceğim yok. mahkemeye verilmesi ise yerinde bir adımdır. inşallah hayırlı sonuçlanır.
gustavyo adlı üyenin yazısını beğenenler: | Adem Tırpancı (30-07-2013) |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]()
Arkadaşlar öncelikle sınıfcı arkadaşlarımızı rencide etmiyelim.ben 15 yıllık beden eğitimi öğretmeniyim.yıllarca profesyonel futbol voleybol,uzak doğu sporları ve atletizm yaptım .9 senedirde kulüp başkanlığı yapıyorum.37 yaşındayım,hala aktif sporcuyum.bu güne kadar ben bu ülkeye daha fazla nasıl hizmet ederimde sporcu kazandırabilirim diye bakıyordum mesleğime,inanın yaptığım işten artık yoruldum.sınıfcı bazı arkadaşlarım beden eğitimi öğretmenleri hakkında olumsuz yorum yapmışlar.ben onların alınlarını karışlarım falan gibi bişey yazmışlar.şimdi bu arkadaşlarıma bir örnek vermem gerekirse,sadece besyo sınavlarında ne kadar kaliteli profesyonel sporcular eleniyor gidip baksınlar,ve ondan sonra yorum yapsınlar demek istiyorum.şu an süper ligde teknik direktör olan milli bir sporcu benimle aynı zamanda sınava girdi ve kazanamadı.okadar basit bir olay değil arkadaşlar.davulun sesi uzaktan hoş gelir bunu unutmayın.saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]()
rencide yada düşmanlık amacımız değil.sadece yasal hakkımızı arama gayretindeyiz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]()
ya böle bir saçma değişilk dünyanın hiç bir yerinde olmamıştır ve bundan sonrada olmayacaktır..
olaya hep beden eğitimi dersi için bakmışsınız ama bir çok alanda alan değişikliği isteyen sınıf öğretmeni olmuş..... 2 örnek verecem sizlere 1. bugün okulumuza 15 yıllık sınıf öğretmeni geldi tanıştık ..sporla hiç bir alakası olmadını söledi eski okulundan sıkıldını okulun kendisine uzak oldunu .norm fazlası oldunu bu yüzden alan değişikliği istedini söledi.komik ama gerçek.......sonuçda atama bekleyen tüm beden eğitimi arkadaşalrın hakkı gasp edildi.. 2. okulmuzda ki trükce öğrt.. arkadşı kendisini aramış....aynen şöle demiş....ben alan değişikliği yaptım inglizce öğretmeni oldum...ama ingizliceden hiç anlamam komik ama gerçek....... sonuçda atama bekleyen tüm ingilizce öğretmen adayı arkadaşalrın hakkı gasp edildi.. en az böle 10 alan var...... sonuçta eğitim sistemi tamamen çokecek bunu görmek için alim prof olmaya gerek yok... beden eğitimi:4470 görsel sanatlar:1400 fen bil.3400 ilköğrt. matemetik 4219 ingilizce 3200 matematik 100 müzik 3330 okul öncesi 3500 rehberlik 5210 tarih 580 sos bil 2730 tek ve tas.2941 türk dil ve edb.1460 türkce 4037 zihinsel englliler 760 BUNDAN SONRA OLACAK EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTIK DÜŞÜNÜ....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 325
1.137 Mesajına 2.464 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
Değerli arkadaşlar, herkes istediği fikri sunabilir ama demeokratik bir şekilde. Kendisine yakışır bir dille. Burada sınıf öğretmeni arkadaşlarımız kendilerine sunulan hakkı kullanmışlardır. Sistem bunu gerektirmiştir. Önemli olan, sistemin yanlışlarına bizlerde alet olmayalım. Eğer oratada bir yanlışlıklar varsa bizler bunları enine boyuna tartışırız gerekli mercilere sunarız. Sizlerden istirhamım lütfen kendimize yakışır şekilde davranalım. Saygılarımla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
![]()
38 nıcklı arkadas benımtakım türkıye derecesı yaptı oyle ıl ılce degıl...transkrıplerınızı gördüm aldıgınız toplam 18 kredı ders o kadar yeteneklıydın ulusal kac musabakaya cıktın.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
alan, değişikliğini, mahkemeye, mahkemeye veriyoruz, veriyoruz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
alan değişikliği | yusufefe | Sohbet ve Tartışma | 7 | 21-10-2013 18:13 |
Şifre değişikliğini yapamayanlara duyurulur | dejavu2009 | Sohbet ve Tartışma | 3 | 21-12-2010 09:56 |
Öğretmen çocuklarına 'yüzde 15 kontenjan hakkı mahkemeye taşınıyor | binali | Eğitim Haberleri | 0 | 16-10-2009 17:41 |
2008 Alan Değişikliği | webmaster | Eğitim Haberleri | 0 | 23-06-2008 12:38 |
ALAN SAVUNMASI | clooney | Basketbol | 1 | 22-04-2008 19:01 |
Reklam Alanı |