![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
bakıyorumda birileri yattığı yerden beden eğitimi öğrt meni olmuş zannediyor kendini hemen siteye üye olmuşta cevap veriyor ağalarım.sizin aldığınız beden eğitimini gördük okuldayken aslan kaç tazı tut,kutu kutu pense.oldum olası özenirdiniz zaten gün doğdu şimdi size.yıllardır okuttuğunuz çocuklar gibisiniz(!)sizin gibiler yüzünden liseye gececem oraya gelmeye cesaret edemezsiniz.maskara olursunuz inşallah çoluğa çocuğa olacağida oda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]()
herkes sarmış olimpiyatlara koskoca spor kulüpleri olimpiyatta başarılı olamıyor bunu beden eğitimi öğretmenlerine mi mal ediyosun.kaldı ki çalıştıgımz okullarda fiziki şartlar hiç yeterli değil. bahane aramayın. sizde vicdan olsa atanamamış o kadar beden eğitmi öğretmeni var onları düşünüp geçmemeliydinz.. ki benim bi kaç arkadaş öyle yaptı. yazık.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 1
![]()
Çok değerli meslektaşlarım ve çakma bedenci! arkadaşlarım! Eğitim sistemimiz çökmüştür. Bunu illa sınıfçılar bedenci! oldukları için söylemiyorum. Şimdi çakma bedenci! arkadaşlara soruyorum: bir sınıfçı hangi branşta olursa olsun lisede görev yapabilir mi ya da siz yapabilir misiniz? bu kadar ....... var mı? BESYOcu olmak ayrıcalıktır. Siz bu ayrıcalığı kazanamamışsınız üstelik neymiş össyi kazanamayan salaklar besyoya giriyormuş. haklısın sınav seçmelerine giriyorlar kardeş! Umarım öğrencilerin karşısında mahçup olmazsınız. mesleğimize leke sürdürmezsiniz inşallah(bunu alan değiştiren tüm sınıfçılara söylüyorum!). dışarıdan göründüğü gibi topu at çocukların önüne değil bu işler!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]()
İrfan hocama katılıyorum.Kendisinide sporculuk yönüyle ve başarılarıyla iyi tanıyorum.Yıllardır prof. sporcu kimliğiyle uğraş vermiş bir arkadaşımızdı.Halada o hevesle geçtiğine canı yürekten inanmaktayım ve çok başarılı olcağını düşünüyor başarılarının devamını diliyorum.Glelelim seviyesizliğğe çekmeye çalışan arkadaşlar siz kısa donla gezerken bir kaç olumsuz örnekle ortaya çıktığınız o dam bunun kitabını yazıyordu,lütfen seviyeli olalım öğretmeniz sonuçta.Yazmadan önce insan bir googla diye bir yer var oraya irfan bozkurt yazar öğrenir adabını takınır yine yazar ama çok aceleci ve hazırcıyız yazık yazık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar boş laf üretmeyin bedene gçenler de geçmeyen ler de işini yapsın hangimiz daha iii yaparız değill nasıl yaptığımız önemli öğretmenlik her ne olursa olsun vicdani bir sorumluluktur
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
2 Mesajına 2 teşekkür edildi.
![]()
tabi siz beden eğitimini rahat hazır ol sandığınız için türkiye bu sene olimpiyatlarda kırdı geçirdi. topu ortaya atıp gidin top oynayın için sanırım o ünlü besyo'nuzu okumaya gerek yok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
2 Mesajına 2 teşekkür edildi.
![]()
ee kim veriyor mahkemeye şimdi.mahkemeyi açrsanız burada paylaşın lütfen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
![]()
lütfen kimse kimsenin kalbini kırmasın arkadaşlar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
kafaya bakki işte sporu sadece olimpiyattaki başarıyla değerlendiren bir kafa.tw karşisinda maç izlemeye devam edin ve haftada 1 beceremediğiniz halı saha maçlarınızı yapmayada öyle öyle kendinizi baya beden eğitimci sanmişsınız yazık ki
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
alan, değişikliğini, mahkemeye, mahkemeye veriyoruz, veriyoruz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
alan değişikliği | yusufefe | Sohbet ve Tartışma | 7 | 21-10-2013 18:13 |
Şifre değişikliğini yapamayanlara duyurulur | dejavu2009 | Sohbet ve Tartışma | 3 | 21-12-2010 09:56 |
Öğretmen çocuklarına 'yüzde 15 kontenjan hakkı mahkemeye taşınıyor | binali | Eğitim Haberleri | 0 | 16-10-2009 17:41 |
2008 Alan Değişikliği | webmaster | Eğitim Haberleri | 0 | 23-06-2008 12:38 |
ALAN SAVUNMASI | clooney | Basketbol | 1 | 22-04-2008 19:01 |
Reklam Alanı |