29-09-2012, 16:02 | #11 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 1
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
29-09-2012, 16:33 | #12 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
5 Mesajına 5 teşekkür edildi.
arkadaşlar gemisini kurtaran kaptan mantığıyla sınıf öğretmenleri dün akşam rüyalarında bile göremeyecekleri bir şekilde branşa geçtiler.fakat unutulmamalıdır ki her işin bir ehli vardır ve siz gemiyi kurtarmadınız o gemi zaten su alıyordu,sadece batmasını hızlandırdınız.20 yıl sınıf öğretmenliği yapmış arkadaşlar yarın seninde çocuğunun dersine girecek o zaman anlayacaksın ne demek istediğimi.benim sitemim bu sistemi bir gecede getiripte sınıf öğretmenleriyle bizi sebebsiz ve gereksiz bir çekişmenin içine sokan bu sisteme.arkadaşlar bırakın bu işleri yok sporcuymuşta yok şampiyonmuşta biz seni tartışmıyoruz biz geleceğimizin derdinde tabiki kendi branşımızı savunuyoruz!bir beden eğitimi öğretmenini sadece besyo mezunu anlar.
|
29-09-2012, 16:55 | #13 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 1
malkocoglu arkadaşım 2 yıl sürekli beden eğitimi dersi almakla beden eğitimi öğretmeni olunmuyor...sen yetenek sınavına girdin mi o yetenek sınavını kazanıp BESYO okudun mu?nu bölümü okuyup atama bekleyenlerin suçu ne???ben dersteyken yan alanı beden eğitimi öğretmeni olan birisinin gelip bana rahatta hangi ayağı açıyorduk diye soran birisinin nasıl beden eğitimi öğretmenliği yapmasını bekliyorsunuz nasıl bir savunma mekanızmasıdır bu???
|
29-09-2012, 17:19 | #14 |
Yeni Üye
arkadaşlar dilediğiniz gibi davranabilirsiniz devlet hak verdi kullandık verirsiniz mahkemeye kazanırsanız geriye döneriz sorun değil konuyu fazla abartıyorsunuz sınıfçılardan bu kadar gıcık olduğunuzu düşünmek istemiyorum kimse kimsenin kalbini kırmasın hepimiz aynı gemideyiz
|
29-09-2012, 17:21 | #15 |
Yeni Üye
ayrıca beni ilk tebrik eden beden eğitimci arkadaşlarım oldu demek ki herkes sizinle aynı düşmanlıkta değil çok şükür
|
29-09-2012, 17:29 | #16 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 114
40 Mesajına 85 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 16 |
arkadaşlar kimse kimsenin kalbini kırmasın. ortada bir haksızlık olduğu çok net ancak bu alanını değiştirenlerin suçu değil. artık beraberiz arkadaşlara ve ülkemize hayırlı olsun demekten başka diyeceğim yok. mahkemeye verilmesi ise yerinde bir adımdır. inşallah hayırlı sonuçlanır.
29-09-2012, 17:59 | #17 |
Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle sınıfcı arkadaşlarımızı rencide etmiyelim.ben 15 yıllık beden eğitimi öğretmeniyim.yıllarca profesyonel futbol voleybol,uzak doğu sporları ve atletizm yaptım .9 senedirde kulüp başkanlığı yapıyorum.37 yaşındayım,hala aktif sporcuyum.bu güne kadar ben bu ülkeye daha fazla nasıl hizmet ederimde sporcu kazandırabilirim diye bakıyordum mesleğime,inanın yaptığım işten artık yoruldum.sınıfcı bazı arkadaşlarım beden eğitimi öğretmenleri hakkında olumsuz yorum yapmışlar.ben onların alınlarını karışlarım falan gibi bişey yazmışlar.şimdi bu arkadaşlarıma bir örnek vermem gerekirse,sadece besyo sınavlarında ne kadar kaliteli profesyonel sporcular eleniyor gidip baksınlar,ve ondan sonra yorum yapsınlar demek istiyorum.şu an süper ligde teknik direktör olan milli bir sporcu benimle aynı zamanda sınava girdi ve kazanamadı.okadar basit bir olay değil arkadaşlar.davulun sesi uzaktan hoş gelir bunu unutmayın.saygılar.
|
29-09-2012, 22:25 | #18 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 325
1.137 Mesajına 2.464 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Değerli arkadaşlar, herkes istediği fikri sunabilir ama demeokratik bir şekilde. Kendisine yakışır bir dille. Burada sınıf öğretmeni arkadaşlarımız kendilerine sunulan hakkı kullanmışlardır. Sistem bunu gerektirmiştir. Önemli olan, sistemin yanlışlarına bizlerde alet olmayalım. Eğer oratada bir yanlışlıklar varsa bizler bunları enine boyuna tartışırız gerekli mercilere sunarız. Sizlerden istirhamım lütfen kendimize yakışır şekilde davranalım. Saygılarımla
|
29-09-2012, 22:26 | #19 |
Yeni Üye
Bizler yaklaşık elli kredi topla ortak ders gördük .....doktor olacağız diyebiliyormuyuz...sınıf öğretmenliği okurken ormancimi olacağınızı dusunuyordunuz
|
29-09-2012, 22:40 | #20 |
Yeni Üye
king76
bak canım kardeşim king 76 anlıyorum ki yaşın küçük daha çok şeyler öğreneceksin.biilsek hükümet bize bu hakkı verirken sana sorardık ama k.bakma sormadan geçtik..ben öğretmenim beden eğitiminede çok uzak değiller sınıfçılar ama sen besyolu olmayı beden eğitimi öğretmeni olarak görmek istiyorsan gör ok.çocukca senle bu sitede bu muhabbete dalmak için gelmedim öğreneceğim ve öğreteceğim çok şeyler var diye düşünüyorum.nede geçtiniz diye bize sorma tepkin varsa hükümete sandıkta gösterirsin.sınıavsız sorgusuz seni antronör yapsalar balıklamasına dalarsın yada hükümet sana doktor olma hakkı verse istemezmisin yapma böyle öğretmene yakışır şekilde davranalım saygıyı elden bırakmayalım.sonuçta meslektaşız.ha yetenek mi onuda okul başarında göster genç arkadaşım ben burda branşa getim diye seni ikna etmek zorunda değilim sen kabul etsende etmesende ben öğretmenim ha beden eğitimi ha sınıf öğretmeni ne far eder önemli olan bişeyler verebilmek öğretmen diyemeyeceğimiz branşı ne olursa olsun taşımayan çok öğretmen arkadaşımız var ne yapabiliyorsun hiçbirşey.en güzel yapacağın iş hak yemeden işinin hakkını vermek sana düşüeni yapmak bırak bu çocukca yazıları ben sporcuda olsam hiç beden eğitiminden anlamasam da bana bu hak verildi
Konu tolga38 tarafından (29-09-2012 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir. |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
alan, değişikliğini, mahkemeye, mahkemeye veriyoruz, veriyoruz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|