30-01-2008, 23:23 | #21 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
30-01-2008, 23:58 | #22 |
Administrators
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Arkadaşlar bu konu amacını aşmış olarak görüyorum. Hocamız beni aradı bir maruzatı olduğunu söyledi ve destek istedi. Bende elimizden geldiğince destek veririz dedim ama bakıyorumda konu amacınız aşmış, sadece yücel kop ve süreyya ayhana dönmüş.
Benim görüşüm şu şekilde, arkadaşlar bu konu ile ilgili antrenörlük bölümleri var, Beden Eğitimi bölümleri var, birde dışarıdan antrenörlük alan arkadaşlar var. Hocamın bugün karşılaştığı bir durum var lise mezunu bir antrenör öğrenciyi dövmüş ve zoprla bir şeyler öğretmeye çalışıyoprmuş. Hocamda bunun yanlış olduğunu dile getirtdi. Bende haklı gördüm. Bugüne kadar katıldığım tüm antrenörlüklerde yada hakemliklerde 1 hafta seminer oda 2 saat sonra antrenör ol yada hakem ol. Öncelikle bu yanlış. Bu kurslara herkes katılıyor ve katılan başvuru yapan kişilerin çoğu da belgeyi alıyorlar. Ben bugüne kadar başvuru yapıpda almayan aday görmedim. Hatta başıma geldi. Bir hekemliğe 50 kişilik kontenjan verdiler. başvuru sayısı 150 oldu, işin içinde parada vardı. hepsine belgeyi verdiler. Şimdi bu doğru mu? Peki oraya katılanların hepsi sporla alakalı insanlarmı yada katıldığı o branşla iligli geçmişleri varmıydı hayır. Çünkü çoğu arkadaşımdı maksat elimizde bulunsun gün gelir o branştan para kazanırız düşüncesi vardı. Yani gerçektende ben bu işi yparımü, bu işte başarılı olacağım diyen sayısı çok azdı. Peki herkesin alınması da soru işaretiydi. Sıradan biri gelip direk belgeyi alıp gitti. Peki Akrabanız varsa gençlik sporlarda direk maçlara çıkıyorsunuz ve maç parasınız alıyorsunuz. Peki bu işin uzmanları boşta gezerken, neden alakası olmayan bir isnsan bu işten ekmek yesin. Hocamın demek istediği noktalarından biri buydu, diğer ise biz sporcu kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz, bu işin uzmanı olmayan kişiler ise başarılı sporcuları kaybediyor demek istedi. Süreyya ayhan-yücel kop beni ilgilendirmez ama bir yıldız kayıyorsa düşünp tartışmak lazım acaba neden? |
02-02-2008, 02:19 | #23 |
Yeni Üye
kötü bir örnekten yola çıkarak genelleme yapmak nasıl bir bilimsel tespittir!!!! pes doğrusu...
ben size yüzlerce eli sopalı beden eğitimi öğretmeni, dört yıllık uzman!! örneği verebilirim... kötüleri değil, biraz iyileri örnek alın lütfen.... |
02-02-2008, 20:17 | #24 |
Yeni Üye
atleth isimli arkadasım...edirne bölgesinden kac atletin milli takıma yetiştğini ögrendinizmi?bu kadar alaylı antrenörü tuttugunuza göre basarılarınızı bunlara borclusunuz demekki..anlasıldı hocam..siz haklısınız..zaten ben bi ara bi forum daha açıp besyoların kapatılmasını tartısacam...artık oraya bol bol yazarsınız..saygılar)
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
basalım, kanayan, parmak, sporunun, türk, yarasına |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|