![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#12 |
Yeni Üye
![]()
saygıdeğer arkadaşlar, bu ülkede besyo mezunlarının antrenörlük yapmasını engelleyen yasa, yönetmelik yok. hatta antrenörlük belgesi olmayan besyo mezunu arkadaşlar sahalarda antrenörlük yapıyorlar.
lütfen mektepli-alaylı gibi saçma bir konu üzerinde tartışma yapmayın.. karşınıza öyle bir alaylı çıkar sizin okuduklarınızla size ders verebilir. o tarihlerde edirnede atletizm antrenörü olan arkadaşlardan milli takımlara 9 sporcu veren kimse yok. bu ülkede milli takımlara kimler kaç sporcu vermiş çok iyi biliyoruz çünkü... anlatmak istediğinizi daha net anlatın... kötü örneklemeler doğru yöntem değildir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye
![]()
ayrıca son cümlenizide tartısalım derken neyi kasteddiniz??ben orda bizden daha mantıklı we deneyimli arkadaslarında tartısmaya katılıp olaya el atmalarından bahsettim..acaba onudamı yanlıs anladınız??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye
![]()
hocam özür dilerim ama edirneden kac atletin genc weya yıldız milli takıma son yıllarda gittiğini nerden biliyosunuz??en önemli bi kaçını ben size söleyeyim we bunlar benim sporcularımdı...birinin adı orcun atik(en son fenerbahcedeydi)koray imrak(halen enkada)selin şahin(halen edirnede)madem atletizmle bu kadar ilgilisniz bu ismleri mutlak tanırsınız..elbette alaylı antrenörlerdende basarılı olanlar wardır..ama siz yinede kendinizi küçümsemeyin derim..sonucta onlarıda yetiştirenler cami imamları deil besyodaki academisyenlerdir..hem bu konuyu sacma görüp kücümsemenizi garip karsıladım..ama bu sizin fikriniz we saygı duyarım..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
![]()
hocam ayrıca bu konuda yanlıs bi bilgiye sahipsiniz...bu ülkede besyo mezunlarının antrenörluk yapmasına engel bi yasa yok diyosunuz ya...calıstıınız il yada ilçede uzmanlıınız dısında(mesela badmington)bi takım calıstırmak için gençlik we spora bi baswuru yapı bakalım size ne dicekler??sizin elinizdeki kapı gibi besyo diplomasına itibar etmiyolar ama 12 gunde werilen uydurmasyon belgeye itibar ediyolar...deneyin lütfen...bu ayrımı göreceksiniz...saygılar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]()
Hocam, besyo mezunu olmayan ve sizin de isim verdiğiniz birinin, dünya çapında yaptırmış olduğu dereceyi söylemek, bürokratlar gibi engel çekmek değil bence.
Tıp doktorları ile çalışan bu kişinin, trombositve eritrosite ayakkabı markası diyeceğini sanmıyorum ve hatta idaaya bile girerim. '''mutlaka bizden daha mantıklı arkadaşlar wardır. bide onlar olaya etsinler bakiim ![]()
![]() |
#17 |
Çalışkan Üye
![]()
Sonuçta siz bilimsel bir veriyi es geçip olayın ahlakii tarafını işin içine katarsanız bu tartışma ülkede dahi bitmez hocam.
Ben sizi yanlış anlamıyorum ve desteklediğimi söylüyorum besyo mezunları adına. Fakat besyo mezunu olmayanları da gözardı edemezsiniz hocam. Her spor yapan ve antrenörlük yapacak milli sporcular besyo ' da okuyacak diye bir şart olamaz ki.
![]() |
#18 |
Yeni Üye
![]()
hocam iddaya girecek paranız warmı?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Üye
![]()
o paragrafın son cümlesinde yani sizin argo olarak tabir ettiğiniz cümle şöyle olacaktı....'.bide o arkadaslar el atsınlar bakalım''.....düzelttim hocam...belki baska arkadaslarda yanlıs anlarlar korkusuyla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Çalışkan Üye
![]()
siz besyo arkadaşlara yol açmaya çalışırken size destek olanları kırıyorsunuz. Benim sadece bu kişinin derecelerini küçümsemememiz gerektiğini söylememin dışında , siz kendinize haksızlık ediyorsunuz . Konuyu dönüp dolaşıp kamp yaptığınız insanları anlatmayla devam ettiriyorsunuz. ve beni de muhalif tarafta tuttunuz hocam yaa. helal valla .
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
basalım, kanayan, parmak, sporunun, türk, yarasına |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kürek Sporunun Tarihçesi | webmaster | Su Sporları | 1 | 09-08-2016 17:23 |
Okçuluk Sporunun Tekniği | binali | Okçuluk | 0 | 18-12-2009 20:50 |