![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Herşeyden önce 3 yıllık öğretmenl olarak henüz müfettiş görmediğimi söylemek istiyorum. 1.Genel kurul sadece dönem başlarında mı yapılıyor.Yani 1.dönem ve 2. dönem başında mı? 2.Karar defterine sadece genel kurulda alınan kararlar mı yazılıyor? 3.Demirbaş defterine spor kulübüne ait masa ,sandalye ,dolap gibi malzemeler mi yazılıyor.Ya da ne yazılması gerekiyor? 3.Yoğaltım defteri'ne top,ayakkabı,raket ,minder,kasa ve diğer spor malzemeleri mi yazılıyor.Ben öyle yaptım açıkçası.Yoğaltım nedir? ne işe yarar bu yoğaltım defteri? ![]() Cahilliğimi bağışlayın lütefen. Ben dönem başında genel kurul toplantısı yaptım,yönetim kurulunu oluşturdum ve alınan kararları da karar defterine yazdım.Demirbaş defterine spor kulübüne ait masa ,sandalye,dolap gibi eşyaları yazdım.yoğaltım defteri nede kullandığım spor malzemelerini yazdım.Doğrusu bunlar mı bilmiyorum.Ama 3 yıldır ha müfettiş geldi ha gelecek diye bildiğim kadarıyla bişeyler yapmaya çalıştım.Doğrusu nasıl olmalı lütfen ayrıntılı olarak yazarmısınız.şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
dosyaları, kulübü, nasıl, olmalı, spor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Spor Kulübü yönetmeliği, spor kulübü dosyaları | webmaster | Spor Kulübü | 32 | 10-10-2011 21:47 |
İyi bir hentbol kalecisi nasıl olmalı? | webkerem | Hentbol Eğitim Videoları | 0 | 07-01-2010 09:47 |
hedef raporu nasıl olmalı | İstek Bölümü | 1 | 16-09-2009 18:14 | |
bedeneğitimi öğretmeni nasıl olmalı | romantik608 | İstek Bölümü | 2 | 03-11-2008 01:02 |
spor kulübü yönetim kurulu üye seçimi nasıl olmalı | ozlicem | Spor Kulübü | 2 | 13-10-2008 19:17 |
Reklam Alanı |