![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Üye
![]()
Bence bir beden eğitimi öğretmeni herşeyden önce alanına hakim olmalı,istekli,yaratıcı,disiplinli,sevecen,neşeli, sempatik,esnek,eşit davranan,kararlı,sözünde duran,spora istek uyandıran(görüntü itibariyle hoş ve sportmen olmalı)esprili,objektif davranabilen,kendine güvenen ve sakız çiğnemeyen olmalı ki ben garip garip sakız çiğneyip eşofmanla dolaşan meslektaşlarımı pek hoş karşılamıyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]()
beden eğitimi öğretmeni ilk önce okulun en çalışkan öğretmeni olmalıdır.
davranışıylarıyla öğrencilerine en iyi örnek olmalıdır. herkezin güvenini kazanmalı yönetmeliklere harfiyen uymalıdır. idareyle çok iyi geçinmelidir. her zaman kendini en iyi ifade eden kişi olmalıdır. hepsinden en önemlisi,arkadaşım nedir biliyormusun? kendisini sevdirmelidir........ |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bedeneğitimi, nasıl, olmalı, öğretmeni |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İyi bir hentbol kalecisi nasıl olmalı? | webkerem | Hentbol Eğitim Videoları | 0 | 07-01-2010 09:47 |
hedef raporu nasıl olmalı | İstek Bölümü | 1 | 16-09-2009 18:14 | |
Bakanlık "öğretmenlerin özellikleri nasıl olmalı"yı anlatan bir genelge yayınladı | binali | Eğitim Haberleri | 6 | 08-02-2009 00:51 |
spor kulübü yönetim kurulu üye seçimi nasıl olmalı | ozlicem | Spor Kulübü | 2 | 13-10-2008 19:17 |
spor kulübü dosyaları nasıl olmalı??? | _dem61 | İstek Bölümü | 7 | 28-09-2008 11:52 |
Reklam Alanı |