![]() |
|
|
|
|
#1 | |
|
Administrator
Teşekkürleriniz: 603
190 Mesajına 344 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() |
Reklam Alanı
Alıntı:
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/yan...2.html?t=12212 |
|
|
|
|
| Reklam Alanı |
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
2 Mesajına 2 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
[QUOTE=cancanay;54890] düzen değişmeyecek. düzeni değiştirebiliyorsanız buyrun, hodri meydan. çıkın meydanlara bakalım ne kadar güçlüsünüz. bunu başarabilirseniz en çok biz mutlu oluruz, en çok biz destek sağlarız sizlere..
QUOTE] Alıntı:
benim mesajımdan nasıl böyle bir anlam çıkardınız hayret ettim doğrusu ) düzeni değiştirirseniz destekçiniz oluruz dedim. şu anki 4+4+4 uygulaması en çok biz sınıf öğretmenlerini etkiledi. bizler atanamamış binlerce arkadaşımız varken norm fazlası durumuna düştük. bütün sınıf öğretmenleri uygulamaya karşı çıktı. eylemler yaptı. siz ne yaptınız??? işte çektiğimiz sıkıntılar sizide vurdu. geç kaldınız arkadaşlar geç kaldınız.. keşke zamanında bizim destekçimiz olsaydınız, alanlarda yalnız bırakmasaydınız da sistem sizi de vurmasaydı.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
bu sistem tabiki yanlış sayın hocam ancak su ürünlerinden veya zıraat fakültelerinden sınıf öğretmeni olanlar varken bana dokunmadılar ben işime bakarım dersek döner dolaşır aynı şeyler yaşanır hocam en azından bu adamlar iki sene yan alan eğitimi aldı üniversite hocalarınızdan çinmalı değiller yine iyi sayılır 2 sene eğitim almış bu sınıföğretmeni arkadaşlarınız. yeri gelmiş beden eğitimci arkadaşların tenezül etmediği belde okullardan turnuvalarınıza yeri geldi size cerez takımlar yeri geldiği zamanda zorlayacak kadar iyi takımlar çıkarmışlar. artık öğretmen öğretmeni suçlayacağına bunların baştaaaan yanlış olduğunda omuz omuza savaşmaları gerekirken. Vay şöyle vay böyle deyip boşuna kalp kırmayalım.
|
|
|
|
![]() |
| Popüler Sitelerde Paylaş |
| Etiketler |
| alan, atamayı, buluyorsunuz, değişikliği, ile, ilgili, mebin, nasıl, olduğu, yapmış |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|