![]() |
![]() |
#41 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#42 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]()
arkadaşlar olimpiyat konusunu açan sınıf öğretmenlerine sesleniyorum sporda yine Allaha şükür yokluklarda dahi şampiyon sporcu çıkarıyoruz ama eğitimde dünya sonuncusuyuz birde soruyorum neden uzmanı olduğunuz sınıf öğretmenliğini bırakıpta yaptıklarınızdan övündüğünüz bu branşı bırakıpta beden eğitimi öğretmenliğine geçtiniz aklıma geçmişte beden eğitimi sınavını kazanamayıp içinde ukte kalanlardanmısınız. Hem beden eğitmi öğrtemeni olacaksınız hemde beden eğitimi öğretmenleriyle burada kavgaya tutuşacaksınız
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 5
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
alan değişikliğini mahkemeye verdiniz yoksa sınıf öğretmenlerini mi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Yeni Üye
![]()
Herkes kendi işini yapsın arkadaşlar bende bir çok tıp dersi aldım ortopedi Dr mu olayım.Dava açılmalı hemen hemde
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 325
1.137 Mesajına 2.464 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
Dava dilekçesi eklenmiştir arkadaşlar.
Alan Değişikliğini Mahkemeye verecekler için dilekçesi Haksızlığa uğradım diyorsanız, idari mahkemelerine başvuru yaparak hemen işlem başlatabilirsiniz. http://forum.bedenegitimi.gen.tr/ala...3.html?t=12193 |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Yeni Üye
![]()
rencide yada düşmanlık amacımız değil.sadece yasal hakkımızı arama gayretindeyiz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Yeni Üye
![]()
ya böle bir saçma değişilk dünyanın hiç bir yerinde olmamıştır ve bundan sonrada olmayacaktır..
olaya hep beden eğitimi dersi için bakmışsınız ama bir çok alanda alan değişikliği isteyen sınıf öğretmeni olmuş..... 2 örnek verecem sizlere 1. bugün okulumuza 15 yıllık sınıf öğretmeni geldi tanıştık ..sporla hiç bir alakası olmadını söledi eski okulundan sıkıldını okulun kendisine uzak oldunu .norm fazlası oldunu bu yüzden alan değişikliği istedini söledi.komik ama gerçek.......sonuçda atama bekleyen tüm beden eğitimi arkadaşalrın hakkı gasp edildi.. 2. okulmuzda ki trükce öğrt.. arkadşı kendisini aramış....aynen şöle demiş....ben alan değişikliği yaptım inglizce öğretmeni oldum...ama ingizliceden hiç anlamam komik ama gerçek....... sonuçda atama bekleyen tüm ingilizce öğretmen adayı arkadaşalrın hakkı gasp edildi.. en az böle 10 alan var...... sonuçta eğitim sistemi tamamen çokecek bunu görmek için alim prof olmaya gerek yok... beden eğitimi:4470 görsel sanatlar:1400 fen bil.3400 ilköğrt. matemetik 4219 ingilizce 3200 matematik 100 müzik 3330 okul öncesi 3500 rehberlik 5210 tarih 580 sos bil 2730 tek ve tas.2941 türk dil ve edb.1460 türkce 4037 zihinsel englliler 760 BUNDAN SONRA OLACAK EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTIK DÜŞÜNÜ....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
6 Mesajına 10 teşekkür edildi.
![]()
duruduğunuz hata arkadaşlar hemen mahkemeye verin..sizin o besyo mezunu arkadaşlarınız geçen yıl ilçede futbol turnuvası düzenleyemedi.hakemlik yapacak bir ehliyeti olan çıkmadı.beden eğitimi yeterlilikte şuraya yazan arkadaşlara sesleniyorum.kaç taneniz sınava girerken hiç torpil bulmaya çalışmadı.gerçekten yeteneği ile girene saygı duyuyorum.ama şunu da iddaa ediyorum 99 yılından önce mezun olanalrın bir çoğu torpille kazandı.sizler bunu benden daha iyi biliyorsunuz.99 sonrasını fazla bilmediğim için ya da ilgi alanımdan çıktığı için torpil olup olmadığını bilmiyorum.bizlerin yeteneğini sorgulayan arkadaşlar işte size yeteneğim.lisanslı futbol hakemiyim.2 yıllık spor yöneticiliği mezunuyum.ayrıca kaleci antrönörlüğü belgem var ve 1993 ten beri lisanslı kaleciyim.besyoya gelince torpilim olmadığı için niğde ünv giremedim.torpilli arkadaşlarınız sayesinde.ben 15 yıllık öğretmenim sizlerin derdi puan nedeniyle atamanız yapılamayacağı korkusu.sınıf öğr geçenler sizlerin çoğundan bu işi iyi yapacaklardır.hangi taş büyükse gidin kafanızı ona vurun.sizler gerçekten dürüstseniz kaç taneniz torpil aramadan sınava girdi kazand lütfen onu yazın.tekrar söylüyorum gerçekten yeteneği ile kazananlara saygım sonsuzdur.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 603
190 Mesajına 344 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
6 Mesajına 10 teşekkür edildi.
![]()
bir de eğer sizde çok az bir saygı olsaydı sizleride sınıf öğr okuttuğunu sizleri de bu hale onların getirdiğini biraz düşünürdünüz.bir taneniz sınıf öğr sağı solu bilmiyor demiş.bak sana öğretmişler sayın beden eğitimi öğretmenim.sende bir zamanalr sınıf öğr tarfından okutuldun.bizler 300 panla yer değiştiremezken sizler 50 puanla istediğiniz yere tayin istiyordunuz.artık yok öyle istediğiniz yere gitmek puanım yüksek çatır çatır en güzel okullarda çalışacağım.kıskananlar çatlasın.şurda yaptığınız yorumlara bakıyorum geçen insanları eleştiriyorsunuz bu insanlar neden beden eğitimine geçti yıllardır yaptıkları işi neden bıraktılar demiyorsunuz ya da onu düşünemiyormusunuz .eskiden okumayanalr ye polis ya uzman çavuş ya da beden eğitimi olurdu bizim adanada.sınıf öğr alan sınavında ve anadolu sınavlarında sizden daha başarılı olacaktır.bunuda göreceksiniz.eğitim de yıllarca veteriner ziraatçılar su ürüncüler sınıf öğr yaptılar.bizlerde bunu yapacağız siz gerçekten eğitimi düşünüyorsanız merak etmeyin.kndinizi düşünüyorsanız mahkeme kapısı açık tek vermeyin hepiniz verin ama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
alan, değişikliğini, mahkemeye, mahkemeye veriyoruz, veriyoruz |
Konuyu Toplam 20 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 20 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
alan değişikliği | yusufefe | Sohbet ve Tartışma | 7 | 21-10-2013 18:13 |
Şifre değişikliğini yapamayanlara duyurulur | dejavu2009 | Sohbet ve Tartışma | 3 | 21-12-2010 09:56 |
Öğretmen çocuklarına 'yüzde 15 kontenjan hakkı mahkemeye taşınıyor | binali | Eğitim Haberleri | 0 | 16-10-2009 17:41 |
2008 Alan Değişikliği | webmaster | Eğitim Haberleri | 0 | 23-06-2008 12:38 |
ALAN SAVUNMASI | clooney | Basketbol | 1 | 22-04-2008 19:01 |
Reklam Alanı |