![]() |
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#32 |
Yeni Üye
![]()
herkes sporcu herkes milli derecede sporcu oldu allah yardımcımız olsun bu eğitim süreci çok can yakacak ama kızmayın sınıfçı kardeşlerimize onları bu yola sevk edene kızın onların tayin hakları bu şekilde kapanmasaydı geçmezlerdi beden eğitimine onlar bu şekilde norm fazlası olmasaydı geçmezlerdi beden eğitimine ha geçtilerde ne oldu derseniz bize külfet oldu yeni mezun kardeşlerin önünü kapadılar allah onların yardımcısı olsun okulu bitiren işi falan başlayamaz artık çok zor ama sınıfçı arkadaşlarda boş boş atıp tutmasın bir fırın ekmek yemek yetmez size öle hemen ben beden eğitimi öğretmeni oldum zannetmeyin işiniz çok tabi size işi öğretecek bizim işimiz dahada zor!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Yeni Üye
![]()
kesinlikle davalık,hakkımızı arayalım değerli meslektaşlarım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar boş laf üretmeyin bedene gçenler de geçmeyen ler de işini yapsın hangimiz daha iii yaparız değill nasıl yaptığımız önemli öğretmenlik her ne olursa olsun vicdani bir sorumluluktur
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Üye
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Yeni Üye
![]()
beden eğitimi hocaları lütfen cevap veriniz
neden rahatsız oldunuz? yoksa sınıfçıların bu alanda sizlerden daha başarılı olacak olması mı? ne öğretiyordunuz ki, biz onu bilmeyelim? ''topu alın çocuklar oynayın'' demeyi biliriz + oyun oynarken daha önce hayat bilgisinden bildiklerimizin/öğrettiklerimiz kazanımlarını gözlemleriz. (maalesef sizlerde bu gözlemi ben hiç görmedim oyun sahalarının ölçüsünü mü veriyorsunuz. bunu biz veririz matematik ile de ilişkilendirir kazanımlarını pekiştiririz. çünkü o alandan geliyoruz öğrencilerimize türkçe ile, resim ile müzik ile eğitimizi veririz. tabi ki çıtayı biraz yükseltip te sizi rekabete sokup azıcık daha çok çalışmanızı sağlamak sureti ile vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı şimdiden hepinizden özür dileriz. ha bu arada mahkeme lafı havada kalmasın. buyurun verin. malum besyolarda laf çok olur icraat aynı oranda olmaz!!! (istisnalar tabi ki var) |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
kesinlikle katılıyorum hemen mahkemeye verilmeli sendikadan istifa ediyorum hiç biri mahkemeye vermedi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşım öyle 2 yıl beden eğitmi dersi aldım demekle olmuyor malesef transkripini görelim aldığın dersleri o zaman yayınla haftada kaç saat aldın bu dersleri ben okurken gece 11 lere kadar hem okurduk hemde kulüplerde profesyonel sporculuk yapıyorduk öyle 2 yıl yan alan almakla olmuyor.bunun matematik türkçeside var ben veli olarak karşıyım arkadaş sınıf öğretmeninin benim çocuğumun matematik dersine vs girmesine yazık yazık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Yeni Üye
![]()
o olimpiyatlarda başarı alamadık beden eğitimi öğretmenlerinin suçu diyenlerede sizde Dünyadaki eğitimdeki yerimize bakın deriz arkadaş Aramızda çakma beden eğt. geleceği hiç aklıma gelmemişti komik olacak zevkli olacak çünkü geçenler benden akıl almaya geldiler biz ne derslerde diye siz o yaş grubuna hangi numara top vereceğini bilmezsiniz yardımcı olurum arkadaşlara olduğum gibi daha bunun gibi çok konu var
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Yeni Üye
![]()
besyo okumadan beden eğitimi öğretmeni oluyorsunuz daha ne istiyorsunuz beden eğitimi öğretmenlerine karşı konusuyorsunuz nasıl beden eğitimi öğretmenliği yapacaksınız birde yarış içine girmeye çalısıyorsunuz daha baslamadan yok ben daha iyi yaparım amaç beden eğitimi öğretmenliği yapmak mı yoksa başka nedenlerden araç olarak kullanmakmı bence araç olarak kullanılıyor. Herşeyi geçtim bir veli olarak sınıf öğretmenlerinin matematik türkçe sosyal derslerine çocuğumun dersine girmesine karşıyım.bundan daha haklı birşey olamaz herkes kendi uzmanlık alanına girecek .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
alan, değişikliğini, mahkemeye, mahkemeye veriyoruz, veriyoruz |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
alan değişikliği | yusufefe | Sohbet ve Tartışma | 7 | 21-10-2013 18:13 |
Şifre değişikliğini yapamayanlara duyurulur | dejavu2009 | Sohbet ve Tartışma | 3 | 21-12-2010 09:56 |
Öğretmen çocuklarına 'yüzde 15 kontenjan hakkı mahkemeye taşınıyor | binali | Eğitim Haberleri | 0 | 16-10-2009 17:41 |
2008 Alan Değişikliği | webmaster | Eğitim Haberleri | 0 | 23-06-2008 12:38 |
ALAN SAVUNMASI | clooney | Basketbol | 1 | 22-04-2008 19:01 |
Reklam Alanı |