![]() |
![]() |
#41 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 39
4 Mesajına 14 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Ama tüm insanları aynı sınıfa sokmaya kimsenin hakkı yok.. Umarım bir an önce güzel ve verimli paylaşımlarla burayı çok daha güzel hale getiririz.. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#42 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]()
bı besyocu olarak yenı cıkan yasaayı kınıyorum.. sonucta herkez kendi bransında görev almalı.. madem sınıf ögr atanamıyo bu sıstemden dolayı kpss den atanmanız gereken puanı alıp grevinize devam etmelısınız.. besyoculara yapılan bı saaygısızlıktr bu.. besyoya nasıl gırıldıgınden haberınız yok galıba halk tabırıyle öss den barajı gec kaznırsın dıyerek anlatılan .. aksıne yüksek puan almak gerekıyo aylarca kondısyon calısmaı yapman gerekıyo .. kolay kazanılmıyo... hepsı demesemde genelı oraya gecmıs yıllarındakı tecrübeleriyle kazanıyor.. yıllarını verıyolar bu meslek için.. ama gel gör kı hıc kondısyon yapmamıs spor hakkında uzaktan yakından bılgısı olmayan ınsanlar branş değiştirip beden eğitimi ögr .ye geciyolar..pekı soruyorum size 4 yıl sınıf öğretmenliğini bunun için mi okudunuz .. kendinize yakıştırabılıyomusunuz branş değişikliğini.. eger o bölümü okuduysan.. ki mezun oldugunda yasalar değiştiyse kendi anlanınızda çözümler bulmaya çalışmalısınız..
![]() |
#43 |
Yeni Üye
![]()
hocam bu konuda gercekten saygısızlık yapıyosunuz.. bileğin hakkıyla kazananlarda var .. torpılle kazananlarıda Allah ıslah etsın.. ayrıca torpılle gıren kısıde sonucta onun egitimini alaraktan mezun oluyo.. en azından CAKMA degıller sizin tabırınızle..
![]() |
#44 |
Yeni Üye
![]()
Besyo Mezunu Beden Eğitimi Öğretmeni Arkadaşlarım,
Yan Alandan Alan değikliğinin iptali için Eğitim Söz Sen Danıştaya dava açtı. Davanın olumlu sonuçlanması için müdahil olmalıyız. Ben atama bekleyen öğretmen adayıyım. Bu konu hem atanmış hem de atama bekleyen Besyo Mezunu Beden Eğitimi Öğretmenlerini ilgilendiriyor. Müdahil olmak ücretsiz. Sadece https://docs.google.com/spreadsheet/...UGRfdnI4ZEE6MQ bilgileri girmek gerekli. Lütfen gerekli duyarlılığı gösterelim. Yüksek Öğretim Kurumu YAN alanı '' sınırlı sayıda ders almak suretiyle diploma yerine geçmeyen sertifika'' olarak tanımlarken sertifikayla öğretmenlik yapılmasını engelleyelim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Yeni Üye
![]()
en çok üzüldüğüm bu arkadaşlar biz futbol oynamıştık diyorlar zamanında futbol oynamayan yok gibi dünyada zaten benim asıl üzüldüğüm hadi futbolu geçtik. diğer branşlarda telafisi mümkün olmayan yanlış teknik öğrenecekler bu çocuklar.bunun hentbolu var atletizm var varda var.adı üstünde ders sadece futbol dersi değil beden eğitimi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Yeni Üye
![]()
üzücü olan bizim okuldan 2 sınıfçı beden eğitimi öğretmeni oldu.Geçen ikisiylede görüştüm nasıl alıştınızmı nasıl gidiyor dersler dedim valla derslerde topu atıyoruz çocuklar oynuyor dediler anlamıyoruz ki dediler bizim amacımız tayin di dediler vaayyy halimize yazık oldu ikisinin cevabı da bu oldu yine başka bir arkadaşla görüştüm okul müdürü senden hareket bekliyorum demiş bu sınıfçı beden eğitmciye o da ne hareketi bekliyor benden diyor kızmış yani ben yatacam beni elleme diyor anlamadığım bir konuda ne hareketi bekliyor diyor yaazzııııkkk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Yeni Üye
![]()
Arkadaşlar lütfen eğitim Söz sen in açtığı davaya müdahil olalım. Lütfen bu iletimi mümkün olduğunca kişiye yayalım.
https://docs.google.com/spreadsheet/...UGRfdnI4ZEE6MQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Yeni Üye
![]()
Arkadaşlar,
EĞİTİM SÖZ SEN ALAN DEĞİŞKLİĞİNİN TAMAMEN İPTAL EDİLMESİ VE YAPILAN GEÇİŞLERİN İPTALİ İÇİN DAVA AÇMIŞ BULUNUYOR ANCAK BU SÜREÇTE TÜM ÖĞRETMENLERİN (ATANMIŞ VE ATAMA BEKLEYEN)DESTEĞİNE İHTİYACI VAR BİZE DÜŞEN ŞUAN İL YADA İLÇE MEB VERECEĞİM ŞU DİLEKÇEYİ İMZALYIP VERMEK DAHA SONRA İSE EĞİTİM SÖZ SENİ ARAMAK ONLAR DAHA SONRA BİZİM MAĞDURİYETİMİZİ BELİRECEK BÖYLECE DAVAADA ELİ GÜÇLENECEK VE DAVANIN KAZANILMA İHTİMALİ ARTACAK LÜTFEN BU DAVAYA MÜDAHİL OLMALIYIZ EĞİTİM SÖZ SEN NUMARA:0505 768 27 12 BURAYI ARAYIP DAVA HAKKINDA BİLGİ ALABLİRSİNİZ DİLEKÇE BUDUR LÜTFEN İHMAL ETMEYİN.... http://word.office.live.com/wv/WordView.aspx?FBsrc=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com% 2Fdownload%2Ffile_preview.php%3Fid%3D2724600861901 79%26metadata&access_token=100004412742972%3AAVJ8a 3vhmZRiy0tSgAX-qqlSWglTmUkvOuuEx8qAuNClCA&title=%C4%B0dari+Ba%C5% 9Fvuru+Dilek%C3%A7e+Tasla%C4%9F%C4%B1+%281%29.doc |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 5
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Yeni Üye
![]() Alıntı:
![]() ![]() Konu esrakaplankıran tarafından (13-11-2012 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
alan, atamayı, buluyorsunuz, değişikliği, ile, ilgili, mebin, nasıl, olduğu, yapmış |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
alan değişikliği | yusufefe | Sohbet ve Tartışma | 7 | 21-10-2013 18:13 |
İşte Okulların Tatil Olduğu İller | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 1 | 27-02-2009 13:21 |
2008 Alan Değişikliği | webmaster | Eğitim Haberleri | 0 | 23-06-2008 12:38 |
2007 yılı alan değişikliği başvuruları başladı. | webmaster | Eğitim Haberleri | 0 | 05-06-2007 15:55 |
MEB vermiş olduğu günlük plan örneği | webmaster | Beden Eğitimi Günlük Planları | 0 | 18-03-2007 20:45 |
Reklam Alanı |