11-12-2010, 13:22 | #51 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
15-12-2010, 00:56 | #52 |
Yeni Üye
adamların niyeti bal gibi açık o kadar öğretmen var hangisi bizim gibi sokaklara döküldü hakkını aramak için bu arada müsabaka günleri ücret ödenmicekmiş bizlere gibi bir şeyler duyuyoz doğrumu...bize baş kaldıranın kellesini alırız mı deniyor nedir....bizi tanımamışlar)))
|
15-12-2010, 21:58 | #53 |
Yeni Üye
Beden Eğitimi dersinin Spor, Kültür ve Sanat dersi olarak değiştirilmesi doğru mu? K
HAYIR diyoruz çünkü:kültür sanatla anlatılmak istenen aslında resim beden müzik dersleri bir paket yapılarak haftada 5 saate çıkarılacağı söyleniyor zaten şu anda bu derslerin haftalık ders programındaki ders saati sayısı 5 saat bed.eğit.2 müzik 1 resim 2 toplamda 5 eder BU DERSLERİN PAKET EDİLMİŞ HALİ (SPOR KÜLTÜR SANAT OLUYOR) BEDEN EĞİTİMİ DERSİNDE PROFESYÖNELCE BİR ÇALIŞMA YAPILACAKSA İLKÖĞRETİM 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN İTİBAREN BAŞLANMALIDIR. KARAR VERİLDİ: İŞ BU OLAYIN ÖZÜ PROFESYÖNELLEŞMEK DEĞİL ELLERİNDE PATLAYAN ANTRENÖRLERE YER AÇMAKTIR. YANİ KOÇLUK SİSTEMİNE GEÇİYORUZ DENİLMEKLE ELLERİNDEKİ KOÇLARI ORTAYA SALACAKLAR İŞ PROFESYÖNELLİK OLSAYDI ÖNCE FİZİKİ ŞARTLARIN İYİLEŞTİRİLMESİNDEN BAŞLANILABİLİR. ARKADA GELEN ARKADAŞLARIMIZADA YER AÇİLMIŞ OLURDU BARAKALARDAN MEZUN VEREN ANTRENÖRLÜK BÖLÜMLERİYLE NEREYE KADAR GİDEBİLİRİZ PROFESYÖNELLEŞEBİLİRİZ ODA TARTIŞMA KONUSU
|
18-12-2010, 16:13 | #54 |
Yeni Üye
4 sınıfta başlamasıı daha iiiyiidirr .çunkuu 1 sınıflar daha kendii formalarınıı zorr giyerkenn beden eqitimii dersindee nasıll bedenn egitimi esofmanınıı giycekk bundan dolayı 4 sınıff daha iii
|
22-12-2010, 06:01 | #55 |
Yeni Üye
Herkese Merhaba,
Öncelikle kendi mesleğimi icra edecek b-fit şubem olduğu için çok şanslı olduğumu belirtmek istiyorum.Bir Besyo mezunu olarak uzun süre eğitim sektöründe çalışmak istedim ama kpss sınavınan dolayı yapamadım.Ensonunda kararımı verip kendi işimi kurdum çok mutluyum. |
22-12-2010, 12:21 | #56 |
Yeni Üye
böyle saçmalık olmaz ya aklı esen bişiler yapıo bizde sessiz kalıyoruz tabi sesimizi duyuralım arkadaşlar
|
24-12-2010, 09:51 | #57 |
Yeni Üye
Öğrencilerin antisosyal yetiştiği doğru ancak doğru uygulamalarla bu giderilebilir.SOSYALLEŞMEKTEN KASIT NE ONU DA BİLMEK LAZIM.Haftada yarım gün iyi ancak hangi tesiste?Kültür sanat ile bi arada nasıl olacak? BUNLARI AÇIKLARLARSA BİZLERDE NE YAPACAĞIMIZI BİLELİM.
|
24-12-2010, 10:26 | #58 |
Yeni Üye
Arkadaşlar bunların yapmak istedikleri tek şey beden eğitimi öğretmenlerini basifize etmek.. spor kültür sanat dersi diyolar.. kanımca okullarda müzik resim gibi dersleri kaldırıp bu ders adı altında toplayacaklar. müzik,resim öğretmenleride ders verecek gibi geliyor bana. hangi okullarda salon var hala yapılan okullarda bile salon yok. zemin katlara veya çatıya salon yapamıyoruz. avrupada adamlar çatıya stad yapıyor. egzersizlere nasıl herkes sahip çıktığı gibi neredeyse hademeler bile egzersiz alacak hale geldi, hayırlıısı bakalım....
|
29-12-2010, 00:15 | #59 |
Yeni Üye
ya arkadaş herkes bilip bilmeden anlamadan yorum yazmasın daha neyin ne olacağını nasıl olacağını bilmiyoruz ki bazı at gözlüğü takan arkadaşlar saçma sapan yorum yazıp insanların aklını karıştırmasın işin rengi belli olsun ondan sonra yorum yazalım
|
31-12-2010, 12:01 | #60 |
Yeni Üye
neymiş efendim beden eğitimi dersleri askeri eğitim gibi geçiyomuş.hani bi söz vardır bizde bekara karı boşamak kolaydır diye.yahu beden eğitimi dersleri hakkında bu yorumu yapanlar acaba beden eğitiminin aynı zamanda disiplinden yoksun olamayacağını bilmiyomu acaba.zaten çocuklar dısarda olduğu için derste olduklarının farkında olmuyolar bi de disiplin olmazsa düzen tertip olmazsa ne olur bizim ve derslerimizin hali?öğrenci milleti değil mi? acır sak acınacak hale düşeriz.ben kültür sanata değil de daha çok bu lafa takıldım.
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, değiştirilmesi, dersi, dersinin, doğru, eğitimi, kültür, olarak, sanat, spor, yerine |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|