![]() |
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
herkes bu konuda aklına geleni söylüyor ama işin emekçisi olan öğretmenleere danışan yok.başarılı olma şansı olmayan kof bir proje.. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#32 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
ben buna evet dedim çünkü okullarda yapmak istemeyen öğrenciler bi şekilde zaten bu dersten kaçıyor yapmak isteyenler ise hiç kaçırmıyor. bu kültür sanat ve beden eğitimi dersinin saat sayısı artması olumlu bir gelişme. beden eğitimi toplumun geleceği için önemli olmasına rağmen isteksiz yapılmasından yana değilim bunun seçmeli ders gibi isteyen kültür ve sanat etkinliği isteyenin de beden eğitimi dersi yapacak şekilde düzenleneceğini düşünüyorum. zaten mevcut olan GSGM nün KANUN olarak görevi toplumdaki herkezi spor yapmaya teşvik etmektir. teşvik işini yapamıyorlar bari bi şekilde spor yapmak isteyenlere daha fazla zaman sağlamış olurlar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Üye
5 Mesajına 5 teşekkür edildi.
![]()
mutlaka gsgm birilerine bu işten çıkar sağlayarak beden eğitimi öğretmenlerini maşa olarak kullanacaklardır. biz bu güne kadar bu işleri layıkıyla gönüllülük esas alarak gayetde güzel yapıyorduk.ne olduda tüm müsabakaları biz yapalım dediler ? senelerdir salonlarda yan gelip yatanlar bu işten kesin nemalanacak!ayrıca kimse fazla sevinip hayal kurmasın beden eğitimi ders saati artacak diye!2 senedir 2000 doğumlu çocuklara emek veriyorum ve netice 1999 doğumlular katılabiliyor sadece küçükler futbola, terfilerin çoğunda hata var.bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete!oyum hayır tabiki de...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
![]()
Sonumuz öyle görünüyor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye
![]()
keşke hiç okumasaydım bu devlete iyilik yaramaz,zaten kpss'nin de suyu çıktı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Yeni Üye
![]()
niye mi en güzel dersler b ile başlar
Boş ders Bilgisayar Beden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Yeni Üye
![]()
sayın su ecesi: beden eğitimi dersinin isminin değiştirilmesi durumunda ne yapabiliriz yazmışsın . spor sanat değildir. soruyorum kros sanat mıdır? bu durumda bize şarkı söylemek düşüyor
![]()
![]() |
#38 |
Yeni Üye
![]()
valla çok güzel
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Yeni Üye
![]()
Rungun Bangin
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Yeni Üye
![]()
:Rungun:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, değiştirilmesi, dersi, dersinin, doğru, eğitimi, kültür, olarak, sanat, spor, yerine |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beden Eğitimi Dersinin Esasları ve Öğretim Programları / 2011 | webkerem | Kitap Tanıtım ve Satış | 0 | 13-11-2011 13:01 |
ACİL! Beden Eğitimi Dersinde Araç Gereçlerin Doğru Kullanımı | vollaber | İstek Bölümü | 0 | 15-01-2010 16:29 |
bir sınıfı müzik ve beden eğitimi olarak bölebiliyormuyuz??? | blackbulut79 | Eğitim Haberleri | 5 | 14-10-2009 23:11 |
Beden Eğitimi Dersi 7. sınıf performans görevi / Spor Malzemesi Bulalım | webmaster | Beden Eğitimi Performans Görevleri | 3 | 07-10-2009 21:25 |
yıl sonu zümresi örneği beden eğitimi dersinin gön | alpagon | İstek Bölümü | 2 | 28-06-2007 00:13 |
Reklam Alanı |