18-11-2010, 17:11 | #11 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
19-11-2010, 19:25 | #12 |
Yeni Üye
sporu anladımda kültür ve sanat kısmı ne olacak?
|
19-11-2010, 23:32 | #13 |
Yeni Üye
alt yapının olmadığı yani kısaca kapalı spor salonunun olmadığı okullarda olmaz işin kolayına kaçıp yangından mal kaçırır gibi kararlar alıyorlar.ilk önce alt yapı sağlam olacak biz kışın bir sınıfa tıkışıyorken yok yağmur yağdı içeri yok çok sıcak içeri yok çok rüzgarlı içeri . Bir içeri bir dışarı kollaştırırken nasıl olacak.Alt yapı tamam olsun sonuna kadar destekleyelim.
|
20-11-2010, 03:31 | #14 |
Yeni Üye
öncelikle herkeze selamlar şu soruyu sormadan geçemiycem 'beden eğitimi öğretmenlerinin gördüğü muamele nedir????neden yani bize bu gözle bakılıyo bu nasıl değişebilir?? 'beden eğitimi öğretmenlerinin durumu beni oldukça rahatsız etti bende öğretmenlik 2 sınıf öğrencisiyim coğrafya öğretmenliğini kazanmıştım sporun içinde büyüdüğüm, spor yapmaktan ve öğretmekten büyük bi mutluluk duyduğum için beden eğitimini tercih ettim bunun yüzünden ailemle problemler bile yaşadım ee şimdi işin tam anlamıyla içinde olunca içime bi kuşkuda düşmedi değil 3 sene önce hayatımı etkileyecek bir karar aldım bu geçen süre içinde karamsarlığa kapılmadım desm yalan olur bakalım gelecek ne gösterecek inşallah verdiğim karar doğrudur allah hepimizin yardımcısı olsun .....
|
20-11-2010, 10:16 | #15 |
Yeni Üye
sevgili dostum dilerim doğru bir karar vermişsindir ama şimdilik tartışılır. senin bu sorduğun soruyu soran çok kişi gördüm ama akla mantığa yatar düzgün bir cevaba rastlayamadım. binlerce spor akademisi mezunu var ama çok büyük kısmı da işsiz umarım sende o arkadaşlardan olmazsın. ve son olarak da unutma ki Türkiye'de spordan para kazanmak çok zor iştir. hoçakal
|
21-11-2010, 03:38 | #16 |
Yeni Üye
vallaha durum ve vaziyet buyuk bi ihtimalle cok yanlış bi karar verdiğimi gösteriyo bu saatten sonra yapacak hiç bişey yok verdiğim kararın getirdiği sorumlulukları sırtlamam lağzım hayır bu durumdan aileminde haberi yok ben yanlış bi seçim yaptım desm kavga kıyamet zten yeni yeni duruldular elimdeen geldiği kadar çabalıyorum havuzda eğitmenlik yapıyorum havuza gelenler bi tafra şartlar kısıtlı bizim üstümüzdeki hocaların durumu ortada 'havuzdaki' aradığımı blamıyorum;( okuldaki diğer öğrencilerin beden eğitimi öğrencilerine bakışları ayrı bi konu , en iyi durumda 'inşallah' bi yere atanırsak ordaki durumları atanan hocalarımızdan ve böyle forumlardan okuyoruz işte cok karamsar bi tablo çıkıyo karşıma yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali durumlar cok sıkıntılı ama gene kendimce bi çıkar yolu olmalı bu durumun diyerek düşünüyoru ve şu kanıya vardım dışardaki insanları düşüncelerine hiç ama hiç kulak asma otuuuurrrrrr adam gibi kpss ne çalış elinde sonunda atamanı yaptır bu aşamada da x bi yerde çalışmayıda düşünmüyorum tamamıyle kpss ye odaklanmayı düşünüyorum sizler bu konuda ne düşünüyosunuz yardımcı olursanız sevinirm şimdiden cok teşekkürler bide siz atama yaptınızmı?????
|
21-11-2010, 11:55 | #17 |
Yeni Üye
Buna ne bütçe, ne tesis, nede öğretmen bulunabilir. Düşünün çocuk yüzme, aletli cimnastik, tenis gibi alanı ve uzmanlığı az bir branş tercih etse?... Hepsini bir yere kadar veririz ama istekliler elit sporcu ise ne olacak. İller arası öğrenci veya öğretmen transfer mi edeceğiz. Yine okullarda öğrencinin istediği değil okulun istediği olacak.
|
21-11-2010, 12:03 | #18 |
Üye
Teşekkürleriniz: 8
Geçmiş olsun Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül'de açıklama yaptı.Koçluk sistemi geliyor ve antrenörleride kendileri gönderiyor.
haberin linki aşağıda herşey var birtek Beden Eğitimi Öğretmenlerinin durumu ve konumu belli değil. http://www.aksam.com.tr/2010/11/21/h...m_benim_e.html |
21-11-2010, 15:06 | #19 |
Yeni Üye
Amaç farklı öncelikle ortaöğretim tekrar yapılandırılacak 4+3+3 yapılacak daha sonra spor ve kültür dersi gelecek böylelikle imamhatiplerde beden eğitimine cıkmayan kız öğrencilerin önü açılacak onlara kültür dersi verilecek 45 dk yetmiyor yarım gün olmalı tam bir safsatadan öteye geçmeyecek ders saati artar diye boşuna bekleyin
|
21-11-2010, 19:33 | #20 |
Yeni Üye
bence bu karar cok saçma zaten bizim işimizde o değilmi yetenekleri bulup gerekli bağlantıları sağlamak ve cocukları oralara ulaştırmak değilmi bu ne şimdi öğretmenler ne yapcak ozaman bu nasıl bi sistem ya kaç bin tane öğretmen var bi o kadarıda atama bekliyo işin çılkı iyicene çıktı yani sonumuz hayrola.....!!!!!!
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, değiştirilmesi, dersi, dersinin, doğru, eğitimi, kültür, olarak, sanat, spor, yerine |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|