31-12-2010, 14:57 | #61 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
yazıkBEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİNİN OKULDAKİ GÖREVLERİ
Reklam Alanı
İlgisiz idarecilerle uğraş, antreman yaptırmak için tek tek öğrencileri ara daha sonra antreman yeri için görevlilerlerin kaprisini çek,tabi antreman yapabileceğin bir tesis varsa,çocukları maça götür emniyet kuvvetleri ile sağlık ekiplerinin görevini üstlen bazende hakemliği üstlen,çocuklar başarısız oldu mu birde üstü kapalı fırça ye idarecinden, branşın olan dersten egzersiz adı altında komik bi ücret al ama 10 tane takım çıkar ve hepsinde de şampiyon ol. Sonra yetmezmiş gibi spocuları spora motive etmeye çalış ama klüpler kendi yurttaşı yerini milyon dolarları yabancılara peşkeş çeksin. o paraların sokağa atıldığını gördükçe birde çıldır zira senin bütçen maksimum 3000 öğrenci olsa 3000*3=9000 lira ki bu parada sadece spora harcanmıyor. Dahası bu ortamda gsgm nin işini yap olimpiyatlara sporcu hazırla... çünkü başarısızlığın yegane sorumlusu ol. Okulda ki asli görevi ve RESMİ TÖRENLERİ der unutmayalım tabi. birde kendi özel hayatına vakit ayır çoluğun çocuğun eşin seni arasın dursun akşamları. Fatih TERİM KAÇ MİLYON AVRO alsın sen 1400 tl ye bunları yap. HADİ BEDEN EĞİTİMİ DERSİ BENCE KALDIRILSIN. |
Reklam Alanı |
02-01-2011, 23:35 | #62 |
Yeni Üye
arkadaşlar bence spor kültür ve sanat dersi deyip beden eğitimi içine resim müzik gibi dersleride katacaklar. bakın göreceksiniz. dersimiz azalacak. öğrencilere seçme şansı verirlerse serbest bırakırlarsa olur ama hepsini seçtirecekler olan yine bize olacak.
|
06-02-2011, 16:56 | #63 |
Yeni Üye
ben spor yöneticiliği okuyorum sizce bölümüm önü açıkmıdır nasıl bi meslek size göre
|
09-02-2011, 01:29 | #64 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
bizler bu işi boşa yapıyoruz yada bunlar bu işleri bilmiyorlar
|
20-02-2011, 08:36 | #65 |
Yeni Üye
Çocuklarımızı her hangi bir alanda iyi yetiştirmek başarılı olmalarını sağlamak için erken yaşta yani altı yedi yaşında başlaması uygundur.Sporda da bu böyledir.Biz zaten branş öğretmenlerine 4.sınıftan sonra ders veriyoruz.Zaten alt yapı tesis yetersizliği varken.. Çocukların başarılı olmalarını sağlayacak erken yaşta eğitimi veremiyoruz.Branşlara ayıramıyoruz,tabi çocukların yaşı geçiyor ve başarı çok kabiliyetleri olanlar hariç ,gelmiyor.
bu yüzden branş öğretmenleri daha küçük sınıflarada girmeli,Branşlaşma sağlanmalı(Basketbol,Voleybol,Yüzme,Cimnastik..vs) |
20-02-2011, 08:53 | #66 |
Yeni Üye
oçem Beden Eğitimi
Oçem de görev yapan Beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarım. Sizlerle iletişime geçmek ve özlük haklarımızın durumu hakkında konuşmak istiyorum. Beden eğitimi dersi 4 saatten 3 saate düşürüldü, bir saatini din dersi yaptılar. Oçemlerde eğitsel kol/rehberlik dersi yok.birde oçemlerde yaş grupları olması gerekirken 3-6yaş, 7-11 yaş, 12-15 , İlköğretimdeki gibi 1-8 sınıflardan bahsedip 4. sınıf ile 8.sınıflara derslere girmemiz yanlış diye düşünüyorum.Oistik çocuklar için beden eğitimi çok önemli bir ders olduğunu ve 1.sınıflara dahi branş öğretmeninin girmesi gerektiğini düşünüyorum.Bununla ilgili yeni düzenlemeler yapılması için gerekli çalışmalar yapmak üzere iletişime geçelim. Mevcut durumu değerlendirelim. saygılar. yilmazdomain@hotmail.com Konu yılmazdumral tarafından (20-02-2011 Saat 08:57 ) değiştirilmiştir. |
25-02-2011, 01:09 | #67 |
Yeni Üye
spor salonlarının bulunmadığı bunu da gectim spor malzemesinin bulunmadığı okullarda mı yapılacak bu aktiviteler bir beden eğitimi öğretmeni olarak utanç duyuyorum spor parası adı altında toplamak zorunda olduğumuz aidattan...bizden güvenlik görevlisi disiplin elçisi olmamız bekleniyor elimize bir de jop versinler tam olsun ihtiyacımız olan dersin adının değişmesi değil gerekli imkanların sağlanması...
|
02-03-2011, 00:03 | #68 |
Yeni Üye
bence neyin ne olduğu tam belli değil.iyice açıklansaydı herkes de ne olduğunu anlardı.yapılan açıklama çok yetersiz.ama şuan ki sistemde de çok sıkıntılar var.nasıl olacak bilmiyorum ama inş. en iyisi olur.ama dersimizi kimse umursamıyor ve çoğu eğitimci ve yönetici buna dahil.
|
02-03-2011, 18:41 | #69 |
Yeni Üye
bencede arkadaslar bilip bilmeden yorum yazmayalım
|
07-03-2011, 15:11 | #70 |
Yeni Üye
saçma bir iş bırkere avrupaya bak beden eğitimi dersi kaç saat
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, değiştirilmesi, dersi, dersinin, doğru, eğitimi, kültür, olarak, sanat, spor, yerine |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|