25-05-2008, 01:26 | #1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Reklam Alanı
Türkiye Futbol Oynuyor Milli Eğitim Bakanlığı ve Futbol Federasyonu'nun birlikte düzenlediği 1. Ankara "Türkiye Futbol Oynuyor Projesi"nin etkinlikleri 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleştirildi. height=2 ="#eeeeee"> height=2 ="#eeeeee"> > height=2 ="#eeeeee"> align=right>23.05.2008-MEB colSpan=3 height=200> Milli Eğitim Bakanlığı ve Futbol Federasyonu'nun birlikte düzenlediği 1. Ankara "Türkiye Futbol Oynuyor Projesi"nin etkinlikleri 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 20 bin öğrencinin tribünleri doldurduğu etkinlikte, maraton tribünde yer alan 3 bin 750 öğrenci, panolarla oluşturdukları "Futbol oynuyoruz", "2008 Grassroots" ve "Ne mutlu Türküm Diyene" yazılarıyla büyük beğeni topladı. Törende konuşan Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, gençlerin spora katılımını sağlamak için bu organizasyona destek verdiklerini ifade ederek, "Ülkemizde sadece futbol dedikodusu yapan gençler değil, spor yapan, futbol oynayan gençler yetiştirmek için bu etkinlik başlatıldı. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Etkinliğe katılan Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, yaptığı açıklamada, bu tür organizasyonların artması gerektiğini belirterek, "Spor nefes aldıran genel bir olay ve Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Ülkemizde buna uygun potansiyel var. 14 milyon gence sahibiz" diye konuştu. Konuşmaların ardından sahaya inen Milli Eğitim Bakanı Çelik, Devlet Bakanı Başesgioğlu, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, RTÜK Başkanı Zahid Akman ve TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, engelli çocuklarla gösteri maçı yaptı. Bakan Başesgioğlu ve federasyon başkanı Doğan, daha sonra da geçen yıl dünya üçüncüsü olan Ampute Milli Takımı ile de bir maç oynarken, bu karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli yönetti. Eetkinliğe, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Teknik Direktörü Osman Özdemir, RTÜK Başkanı Zahid Akman, televizyon programcısı Tayfun Talipoğlu, Süper Lig hakemleri Özgüç Türkalp, Bünyamin Gezer ve Zafer Önder İpek ile spor dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı
25-05-2008, 10:23 | #2 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
teşekkürler hatice hocam
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
futbol, oynuyor, türkiye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|