15-07-2008, 19:20 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
=date> =date> =short_content>2008 Pekin Olimpiyatları'nda disk atmada Türkiye'yi temsil edecek milli atlet Ercüment Olgundeniz, ''Antrenörüm erken gelseydi, daha iyi hazırlanma imkanı bulabilecektim'' dedi. =short_content>2008 Pekin Olimpiyatları'nda disk atmada Türkiye'yi temsil edecek milli atlet Ercüment Olgundeniz, ''Antrenörüm erken gelseydi, daha iyi hazırlanma imkanı bulabilecektim'' dedi. =short_content>2007'deki 7. Avrupa Atmalar Şampiyonası'ndaki 64.34 metrelik derecesiyle olimpiyat B barajını aşarak oyunlarda mücadele etmeye hak kazanan Olgundeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pekin Olimpiyatları için çalışmalarını antrenörü Teodoru Agachi ile Atatürk Spor Kompleksi'nde sürdürdüğünü, Agachi ile 2005'ten beri çalışmak istediğini kaydetti. Olgundeniz, sözlerini şöyle sürdürdü: ''2007'deki Avrupa üçüncülüğüm ardından antrenörüm geldi. Ondan önce bocalama devresinde olimpiyat barajını geçtim. Antrenörümle 2007'nin kasım ayından itibaren çalışma fırsatı buldum. Kendisinin dünya rekortmeni sporcusu vardır ve işinin erbabı bir insandır. Antrenörüm erken gelseydi, daha iyi hazırlanma imkanı bulabilecektim. Derecelerim güzel gidiyor. Vücudumu eskiye göre daha formda hissediyorum.'' Bir senedir kendisini performans olarak her zaman zirvede gördüğünü söyleyen Olgundeniz, bu durumun, kendisini yaptığı derecenin küçük olduğuna inandırdığını belirterek, şunları kaydetti: ''65-66 metreleri antrenmanda gördüm. Elemelerde 65-66 metre atarsam, finalde yarışacağımı düşünüyorum. Final yarışmak da atletizm camiasında iyidir. 66 metrenin üzerine çıkarsam kürsü yapma ihtimalim var. Oyunlarda herkes çıkacak, yarışacak, kim iyi atarsa o altın madalyayı alacak. İstiyoruz ki, biz daha iyi atalım.'' 8 Ağustos'a Pekin'e gideceğini kaydeden Olgundeniz, elemelerin 16 Ağustos'ta yapılacağını, şayet elemeleri geçme durumunda 19'unda madalya için yarışacağını söyledi. var tmp; tmp = document.getElementById("news_content").getElement sByTagName("a"); for(i=0; i<tmp.length; i++) tmp[i].target = "_blank";
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
antrenör, diskçiden, milli, sitemi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|