Beden Eğitimi ve Spor Portalı  

Go Back   Beden Eğitimi ve Spor Portalı > Genel Bölüm > Sohbet ve Tartışma > Anketler

Anketler Anketlerlerle nabız yokluyoruz

beden eğitimi
beden eğitimi
Sitemize hoş geldiniz. Konuları beğenmeyi unutmayalım.

Anketimiz: MEB'in Alan Değişikliği ile ilgili yapmış olduğu atamayı nasıl buluyorsunuz?
Doğru buluyorum 483 18,96%
Yanlış bir uygulama 1.955 76,76%
Beni ilgilendirmiyor 109 4,28%
Katılımcı sayısı: 2547. Anket kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 13-11-2012, 14:54   #51
irfanbozkurt
Yeni Üye

irfanbozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleriniz: 2
6 Mesajına 10 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0
irfanbozkurt is on a distinguished road
Angry

Reklam Alanı
Alıntı:
esrakaplankıran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bakan ve müsteşarlara kım ne dese boş ne davadan korkum var nede sizden zaten müstesarları ayrı bi şekilde kınıyorum... vicdanı sorgulamam gerekıyo çünkü o kadar yılınızı boşunamı verıyosunuz ... 4 yıl bunu içinmi okuyosunuz.. ben kendı adıma konusayım eger atanamazsam kendı alanımla ılgılı bışeyler yapmaya çalışırım en azından bı başkalarının önünü kapatamam ... ayrıca bu kadar boşta beden eğitimi ögr mezunu dururken bu yasanın cıkması cok saçma .. ha madem sınıf öğretmenlerine beden eğitimi ögr cazıp gelıyo bastan onu okusalardı ... pekı ya soruyorum sıze bu yasa cıkmasydı acaba ne yapacaktınız.. oturup kpss ye hazırlanıp atamanızı beklıcektınız .. diyosunkı önlerine sunulan imkanı değerlendirdiler o zaman beden eğitimi ögr ne laf söylemeyecekler.. neymiş efendim öğrenciler 6. sınıfa gelmış sağını solunu bılmıyomuş.. beden eğitimi ögr leri çocuklara topu verıp oynayın dıyomuş yarın bır gün sizler atandıgınızda sızınde yapacagınız odur... sınıf ögr branş değişikliği yaptığı takdırde pekı bi beden eğitimi ögr kadar öğrencileri bılgılendırebılecekmı egıtebılcekmı pekı .. herkez alanında uzmandır .. bu sadece türkıyenın spor egıtım sevıyesını düşürür...acaba bu durumun tersi size uygulansaydı ne tepkı verırdınız cok merak edıyorum .. ozaman bakan beye müsteşarlara bas kaldırabılcekmıydınız... biz beden eğitimi ögretmenleri olarak en azından elımzden gelenı yapıyoruz.. ve alanımıda bırakmayacagım içinde VİCDANIM RAHAT !
arkadaşlarla tartışmayayım yazmayayım diyorum ama hala alan değiştiren öğretmenleri suçlayıp vicdan helal haram hesabı yapıyorsunuz.sisteme eleştiri çok az.sizler bizleri suçladıkça bizlerde sizlere şunu demeye devam edeceğiz.bizemi sordunuz besyoya giderken.atanamıyorsanız bana ne.çalış yeterli puan al atan.adana kozanda besyocular alan değiştirenlerle konuşmuyormuş. sizler böyle yapmaya devam edin ben ve benim gibi alan değiştirenlerde size gereken cevabı yazacaktır.kıskananlar çatlasın. ben alan değiştirirkende sizlere sormam gerekiyormuş galiba.ya keşke besyoculara sorsaydım.abilerim ablalarım izniniz var mı ?sizin alana geçebilirmiyim diye.neyse özür dileriz bir hata yaptık af afedebilirmisiniz bizleri.
neymiş efendim kendisi olsa değiştir mezmiş .hak yamişlerde besyocular şöyle yetenekliymiş yok böyleymiş de.bana ne sizinyeteneğiniz.sizin en çok zorunuza giden cevap.birazda biz gözlük takıp pijama giyip çanta ile ge zelim dedik ne var bunda.
bu yazıdan sonra bazı besyocular çıldıracak ama benim bu yazım alan değiştirenleri suçlayıp sisteme bakana ve yarınki seçimlerde oy isteyenlere bunları söylemeyip yalakalık yapacak tiplere.üzerine alınan alınsın
irfanbozkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Reklam Alanı
Alt 13-11-2012, 17:34   #52
erkan50
Yeni Üye

erkan50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleriniz: 5
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
erkan50 is on a distinguished road

Alıntı:
esrakaplankıran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bakan ve müsteşarlara kım ne dese boş ne davadan korkum var nede sizden zaten müstesarları ayrı bi şekilde kınıyorum... vicdanı sorgulamam gerekıyo çünkü o kadar yılınızı boşunamı verıyosunuz ... 4 yıl bunu içinmi okuyosunuz.. ben kendı adıma konusayım eger atanamazsam kendı alanımla ılgılı bışeyler yapmaya çalışırım en azından bı başkalarının önünü kapatamam ... ayrıca bu kadar boşta beden eğitimi ögr mezunu dururken bu yasanın cıkması cok saçma .. ha madem sınıf öğretmenlerine beden eğitimi ögr cazıp gelıyo bastan onu okusalardı ... pekı ya soruyorum sıze bu yasa cıkmasydı acaba ne yapacaktınız.. oturup kpss ye hazırlanıp atamanızı beklıcektınız .. diyosunkı önlerine sunulan imkanı değerlendirdiler o zaman beden eğitimi ögr ne laf söylemeyecekler.. neymiş efendim öğrenciler 6. sınıfa gelmış sağını solunu bılmıyomuş.. beden eğitimi ögr leri çocuklara topu verıp oynayın dıyomuş yarın bır gün sizler atandıgınızda sızınde yapacagınız odur... sınıf ögr branş değişikliği yaptığı takdırde pekı bi beden eğitimi ögr kadar öğrencileri bılgılendırebılecekmı egıtebılcekmı pekı .. herkez alanında uzmandır .. bu sadece türkıyenın spor egıtım sevıyesını düşürür...acaba bu durumun tersi size uygulansaydı ne tepkı verırdınız cok merak edıyorum .. ozaman bakan beye müsteşarlara bas kaldırabılcekmıydınız... biz beden eğitimi ögretmenleri olarak en azından elımzden gelenı yapıyoruz.. ve alanımıda bırakmayacagım içinde VİCDANIM RAHAT !
gerçekten alan değişikliğine imkan verenleri çok ağır bir dil ile kınamışsınız tebrik ederim çok korkusuzsunuz.Bizimde vicdanımız rahat sonuçta biz gene öğretmeniz siz rahat olun kafanızı yormayın türkiyenin spor eğitim seviyesi zaten içler acısı neresi düşüreceksin ülkede profesyonel olan öğrenciler okullardan mı yetişiyor zannediyorsun yetenekli öğrencileri kulüpler yada özel okullar kapıyor onlar yetiştiriyor dolayısıyla profesyonel olan öğrenciyi devlet okulundaki öğretmenin yetiştirme şansı zaten yok çünkü ders saati yetersiz haftada 2 saat dersle sporcuyu nerden yetiştireceksin adam gibi sporcu yetiştirebilecek kurum spor liseleridir onunda mazisi kaç yıl kontenjanı ne kadar oda tartışma konusudur.Ayrıca baş kaldırma derken sen hatırlamazsın yaşın o zaman 10 civarındaydı 2000 li yıllarda besyo mezunlarıda dahil pek çok 4 yıllık mezun sınıf öğretmeni olarak atandı ve biz besyo mezunlarını öğretmen diye kabul ettik ses çıkarmadık 4+4+4 çıktığı zaman 3 gün iş bıraktık ankara gittik grev yaptık ama senin abin ablan o beden eğitimi öğretmenlerinin pek çoğu müdüre kötü görünmemek için soruşturma açılmasın diye bize destek dahi vermediler şimdi yumurta kapıya daynınca bağırıyorlar korktuklarından tepkilerinide esas yasayı değiştirene değil yasadan yararlanana gösteriyorlar yanlış yapıyorsunuz bu yaptığınız ile ancak alan değiştiren ler ile besyo mezunu beden eğitimi öğretmenleri birbirine girer bak orda öğretmen adayı birisi yazmış mahkemeye verdik destek olun güçlenelim mahkemeyi kazanalım diyor destek verin yasal zeminde hakkınızı arayın burda klavye başında bu işi becerip beceremeyeceğimizi yazmak ancak ezbere konuşmaktan öteye gitmez
erkan50 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2012, 17:45   #53
esrakaplankıran
Yeni Üye

esrakaplankıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
esrakaplankıran is on a distinguished road

Alıntı:
irfanbozkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlarla tartışmayayım yazmayayım diyorum ama hala alan değiştiren öğretmenleri suçlayıp vicdan helal haram hesabı yapıyorsunuz.sisteme eleştiri çok az.sizler bizleri suçladıkça bizlerde sizlere şunu demeye devam edeceğiz.bizemi sordunuz besyoya giderken.atanamıyorsanız bana ne.çalış yeterli puan al atan.adana kozanda besyocular alan değiştirenlerle konuşmuyormuş. sizler böyle yapmaya devam edin ben ve benim gibi alan değiştirenlerde size gereken cevabı yazacaktır.kıskananlar çatlasın. ben alan değiştirirkende sizlere sormam gerekiyormuş galiba.ya keşke besyoculara sorsaydım.abilerim ablalarım izniniz var mı ?sizin alana geçebilirmiyim diye.neyse özür dileriz bir hata yaptık af afedebilirmisiniz bizleri.
neymiş efendim kendisi olsa değiştir mezmiş .hak yamişlerde besyocular şöyle yetenekliymiş yok böyleymiş de.bana ne sizinyeteneğiniz.sizin en çok zorunuza giden cevap.birazda biz gözlük takıp pijama giyip çanta ile ge zelim dedik ne var bunda.
bu yazıdan sonra bazı besyocular çıldıracak ama benim bu yazım alan değiştirenleri suçlayıp sisteme bakana ve yarınki seçimlerde oy isteyenlere bunları söylemeyip yalakalık yapacak tiplere.üzerine alınan alınsın
hocam yaşca sizden küçüğüm bu kesın... ama saygısızca konusmuyorum en azındn bu konusmayı size yakıştıramadım çocuk gıbı kıskananlar catlasın dıyosunuz... ayrıca bızım sınıf ögretmenlerıne karsı bı kızgınlıgımız yok.. bu yasayı cıkaran bakanmı neyse ona kızgınlıgımız... ayrıca sızlerle bu tartısmalar yok besyocular söle böle gıbısınden yazılar yazmanız bızlerı sınırlendırıyo bu amacla cıkıyo.. sonucta hepımız egıtım görmuş insanlarınız bu sekılde konusmalar hıc kımsye yakısmıyoo ..
Alt 13-11-2012, 17:54   #54
esrakaplankıran
Yeni Üye

esrakaplankıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

esrakaplankıran is on a distinguished road

Alıntı:
erkan50 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gerçekten alan değişikliğine imkan verenleri çok ağır bir dil ile kınamışsınız tebrik ederim çok korkusuzsunuz.Bizimde vicdanımız rahat sonuçta biz gene öğretmeniz siz rahat olun kafanızı yormayın türkiyenin spor eğitim seviyesi zaten içler acısı neresi düşüreceksin ülkede profesyonel olan öğrenciler okullardan mı yetişiyor zannediyorsun yetenekli öğrencileri kulüpler yada özel okullar kapıyor onlar yetiştiriyor dolayısıyla profesyonel olan öğrenciyi devlet okulundaki öğretmenin yetiştirme şansı zaten yok çünkü ders saati yetersiz haftada 2 saat dersle sporcuyu nerden yetiştireceksin adam gibi sporcu yetiştirebilecek kurum spor liseleridir onunda mazisi kaç yıl kontenjanı ne kadar oda tartışma konusudur.Ayrıca baş kaldırma derken sen hatırlamazsın yaşın o zaman 10 civarındaydı 2000 li yıllarda besyo mezunlarıda dahil pek çok 4 yıllık mezun sınıf öğretmeni olarak atandı ve biz besyo mezunlarını öğretmen diye kabul ettik ses çıkarmadık 4+4+4 çıktığı zaman 3 gün iş bıraktık ankara gittik grev yaptık ama senin abin ablan o beden eğitimi öğretmenlerinin pek çoğu müdüre kötü görünmemek için soruşturma açılmasın diye bize destek dahi vermediler şimdi yumurta kapıya daynınca bağırıyorlar korktuklarından tepkilerinide esas yasayı değiştirene değil yasadan yararlanana gösteriyorlar yanlış yapıyorsunuz bu yaptığınız ile ancak alan değiştiren ler ile besyo mezunu beden eğitimi öğretmenleri birbirine girer bak orda öğretmen adayı birisi yazmış mahkemeye verdik destek olun güçlenelim mahkemeyi kazanalım diyor destek verin yasal zeminde hakkınızı arayın burda klavye başında bu işi becerip beceremeyeceğimizi yazmak ancak ezbere konuşmaktan öteye gitmez
bu knuda haklısınız hocam dedıgınız gıbı tartışmayla elımıze bısey gecmez.. kı bızım sınırımız sınıf ögretmenlerıne degıl yasayı cıkaran egitimi alt üst eden bakanlara .. ama bu forumdakı yazıları görunce kendımı tutamadım bu konuda.. ayrıca en azından bız atandık gıbısınden konusmussunuz.. henuz okuldan mezun olmadım öğrencıyım son bı senem kaldı .. ama bı besyocu olarak mezun olmasamda destek olmak boynumun borcudur.. ve besyoculara yapılan hakaretlerı kesınlıkle kabul etmıyorum.. buda bı gercektır.. besyocuların yetenegı olmadan torpılle kazanıyolar dıosunuz.. ben besyoya 11 yıllık tecrubemle gırdım.. bı cok ınsan vardır bu sekılde.. he torpılle gırenlerıde Allah a havale edıyorum.. tartısmaya gercekten hıc gerek yok elımızden gelenı yapıp davanın sonuclanmasını beklıcez..
Alt 13-11-2012, 18:58   #55
irfanbozkurt
Yeni Üye

irfanbozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleriniz: 2
6 Mesajına 10 teşekkür edildi.
irfanbozkurt is on a distinguished road

bir de şunu yazayım.tüm besyocular hadi alan değişikliğini sadece eğitim söz sen mahkemeye vermiş.sendikalarınızdan istifa edip eğitim söz sene geçin.hatta sadece siz değil diğer baranş öğretmenleride geçsin.kim hakkınızı savunuyor size göre şu an eğitim söz sen üye sayısı kaç tane kaç tane besyocu orada bir elin parmağı kadar.
klavye başında destek olmayın o sendikaya üye olarak desteğinizi gösterin.tabiki burda ve okullarda alan değiştirenlere sallayanlar sistemi eleştirmeye cesareti olmayan bazı arkadaşlar kendilerine göre haklarını savunan sendikaya gidip üyede olamazlar.okul müdürü ya da müdür yardımcısı ya da abileri ne derler acaba.
ben gelecek ay maaş kesiminde eğitim sözsenin kaç tana üyesi var kaç tanesi besyocu açıklayacağım.
ama siz sadece alan değişikliği yapanlara hakaret edin.sağı solu bilmezler yıllarca beden eğitimi dersinde matematik yapmadınız mı diye bizlere çatın.
Hadi besyocular hep beraber eğitim sözsene
irfanbozkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-11-2012, 23:54   #56
syilmaz
Üye

syilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

syilmaz

böyle bir soru sormak,böyle bir anket yapmak dahi mide bulandırıcı...
syilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-11-2012, 18:12   #57
bedenci2007
Yeni Üye

bedenci2007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 teşekkür edildi.
bedenci2007 is on a distinguished road

Alıntı:
yahyayildirim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuyu çok basit birşeymiş gibi görüyorlar arkadaşlar asıl mesele bir kaç yıl sonra beden eğitimine atanan çakma bedencilerin (hizmet puanları yüksek olduğu için)en kral ve merkezi okullara gidecekleri
Hocam hangi kral okuldaki Beden Eğitimi öğretmeni emekli olmayı veya tain düşünüyor ki???
bedenci2007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-11-2012, 18:38   #58
bedenci2007
Yeni Üye

bedenci2007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 teşekkür edildi.
bedenci2007 is on a distinguished road

Alıntı:
besyocu_76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu sınıf öğretmenlerinin çoğu çocuklara daha sağını solunu öğretememiş.6. sınıf olupda dersine girdiğimiz çocuklar bizi çok zorluyo.daha bunu bile yapmaktan acizken diğer branşları nasıl yapıcaklar acaba.tabi bizden çok daha iyi yapabilecek spor geçmişi olan öğretmen arkadaşlar çıkacaktır lütfen onlar üstüne alınmasın ama ben hangi okula gittiysem bizim eşofmanla okula gitmemizden hep gocundular ve hep özendiler.rica ediyorum herkes herkesin hakkına saygı duysun herkes kendi işine sıkı sıkıya sarılsın
Bu sene yeni okulumda 5 tane 11.sınıfın dersine giriyorum..
Ve bu çocukların dersine hep BESYO mezunu öğretmenler girmiş..!!
Anlatsam gülersiniz..!!
Öğretmenin aldığı eğitim önemli fakat yanıma yeni gelen sınıf öğretmeni-yan alan - 10 yıllık zümreme kıyaslayınca ;
Acaba diyorum bunların hangisi yan alandan gelmişti..!!!
SONUÇ;Burada tartışmanın birbirimizi kırmanın anlamı yok..
Zaman herşeyi gösterecek..
bedenci2007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-11-2012, 20:26   #59
n.sarper
Yeni Üye

n.sarper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

n.sarper is on a distinguished road

Arkadaşlar o zaman ne gerek var üniversitelerin diğer branşlarda öğretmen almasına tüm branşları kaldır.Sadece sınıf öğretmenliği bölümünü aç oradan mezun olanlara sen fen sen matematik sen beden eğitimi sen sosyal öğretmeni ol desinler. Diğer branşlara üniversitelerde bir sürü araç gereç almaz fende labaratuar beden eğitiminde spor salonları vb gibi üniversitelerde masraftan kurtulmuş olur.
n.sarper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-11-2012, 20:33   #60
n.sarper
Yeni Üye

n.sarper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

n.sarper is on a distinguished road

sınıf öğretmeni olupta yan alandan geçmiş çakma beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarım var bizim okuldan alan değiştirdi 3 tane arkadaş biri hayatında futbol oynamamış beden eğitimi öğretmeni olunca özendi üzülerek söylüyorum aşil tendonunu kopardı bir diğeri atıyorum topu oynuyorlar diyor bir diğeri de müdür olmak için yaptım dedi bu günah değilmi arkadaşım tek amaç burada alan değişikliliğinin norm fazlası kalmamak beden eğitimi öğretmeni olmak falan değil.
n.sarper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Popüler Sitelerde Paylaş

Etiketler
alan, atamayı, buluyorsunuz, değişikliği, ile, ilgili, mebin, nasıl, olduğu, yapmış

Konuyu Toplam 21 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 21 Misafir)