![]() |
![]() |
#51 | |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
6 Mesajına 10 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Alıntı:
neymiş efendim kendisi olsa değiştir mezmiş .hak yamişlerde besyocular şöyle yetenekliymiş yok böyleymiş de.bana ne sizinyeteneğiniz.sizin en çok zorunuza giden cevap.birazda biz gözlük takıp pijama giyip çanta ile ge zelim dedik ne var bunda. bu yazıdan sonra bazı besyocular çıldıracak ama benim bu yazım alan değiştirenleri suçlayıp sisteme bakana ve yarınki seçimlerde oy isteyenlere bunları söylemeyip yalakalık yapacak tiplere.üzerine alınan alınsın |
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#52 | |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 5
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#54 | |
Yeni Üye
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#55 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
6 Mesajına 10 teşekkür edildi.
![]()
bir de şunu yazayım.tüm besyocular hadi alan değişikliğini sadece eğitim söz sen mahkemeye vermiş.sendikalarınızdan istifa edip eğitim söz sene geçin.hatta sadece siz değil diğer baranş öğretmenleride geçsin.kim hakkınızı savunuyor size göre şu an eğitim söz sen üye sayısı kaç tane kaç tane besyocu orada bir elin parmağı kadar.
klavye başında destek olmayın o sendikaya üye olarak desteğinizi gösterin.tabiki burda ve okullarda alan değiştirenlere sallayanlar sistemi eleştirmeye cesareti olmayan bazı arkadaşlar kendilerine göre haklarını savunan sendikaya gidip üyede olamazlar.okul müdürü ya da müdür yardımcısı ya da abileri ne derler acaba. ben gelecek ay maaş kesiminde eğitim sözsenin kaç tana üyesi var kaç tanesi besyocu açıklayacağım. ama siz sadece alan değişikliği yapanlara hakaret edin.sağı solu bilmezler yıllarca beden eğitimi dersinde matematik yapmadınız mı diye bizlere çatın. Hadi besyocular hep beraber eğitim sözsene |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Üye
![]()
böyle bir soru sormak,böyle bir anket yapmak dahi mide bulandırıcı...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Yeni Üye
2 Mesajına 5 teşekkür edildi.
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Yeni Üye
2 Mesajına 5 teşekkür edildi.
![]() Alıntı:
Ve bu çocukların dersine hep BESYO mezunu öğretmenler girmiş..!! Anlatsam gülersiniz..!! Öğretmenin aldığı eğitim önemli fakat yanıma yeni gelen sınıf öğretmeni-yan alan - 10 yıllık zümreme kıyaslayınca ; Acaba diyorum bunların hangisi yan alandan gelmişti..!!! SONUÇ;Burada tartışmanın birbirimizi kırmanın anlamı yok.. Zaman herşeyi gösterecek.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Yeni Üye
![]()
Arkadaşlar o zaman ne gerek var üniversitelerin diğer branşlarda öğretmen almasına tüm branşları kaldır.Sadece sınıf öğretmenliği bölümünü aç oradan mezun olanlara sen fen sen matematik sen beden eğitimi sen sosyal öğretmeni ol desinler. Diğer branşlara üniversitelerde bir sürü araç gereç almaz fende labaratuar beden eğitiminde spor salonları vb gibi üniversitelerde masraftan kurtulmuş olur.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Yeni Üye
![]()
sınıf öğretmeni olupta yan alandan geçmiş çakma beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarım var bizim okuldan alan değiştirdi 3 tane arkadaş biri hayatında futbol oynamamış beden eğitimi öğretmeni olunca özendi üzülerek söylüyorum aşil tendonunu kopardı bir diğeri atıyorum topu oynuyorlar diyor bir diğeri de müdür olmak için yaptım dedi bu günah değilmi arkadaşım tek amaç burada alan değişikliliğinin norm fazlası kalmamak beden eğitimi öğretmeni olmak falan değil.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
alan, atamayı, buluyorsunuz, değişikliği, ile, ilgili, mebin, nasıl, olduğu, yapmış |
Konuyu Toplam 34 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 34 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
alan değişikliği | yusufefe | Sohbet ve Tartışma | 7 | 21-10-2013 18:13 |
İşte Okulların Tatil Olduğu İller | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 1 | 27-02-2009 13:21 |
2008 Alan Değişikliği | webmaster | Eğitim Haberleri | 0 | 23-06-2008 12:38 |
2007 yılı alan değişikliği başvuruları başladı. | webmaster | Eğitim Haberleri | 0 | 05-06-2007 15:55 |
MEB vermiş olduğu günlük plan örneği | webmaster | Beden Eğitimi Günlük Planları | 0 | 18-03-2007 20:45 |
Reklam Alanı |