01-01-2009, 15:13 | #31 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
01-01-2009, 15:19 | #32 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
süper olmuş çok teşekkürler. desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederiz.
12-02-2009, 12:33 | #33 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
3 Mesajına 3 teşekkür edildi.
[img]smileys/smiley32.gif[/img] Hocam çok mükemmel bir fikir. Sizi bütün içtenliğimle kutluyorum[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Bence bütün beden eğitimi öğretmenlerinin ihtiyacı olan ve çok işimize yarayacak bir çalışma olacak. İnsanlara beden eğitimi öğretmeniyim dediğimizde, bizden her spor branşının antrenörlüğünü yapabilmemizi, her branşı öğretebilmemizi ve her branşta takımlar hazırlayabilmemizi veya her branşı en ince ayrıntısına kadar bilmemizi bekliyorlar. Biryerde haklılar da fakat yinede bu mümkün değil. Bu yüzden bizlerinde en azından temel spor branşlarının teknik ve taktiklerini öğrencilerimize öğretebilecek, birkaç çeşit(futbol, basketbol, voleybol, hentbol) takım hazırlayabilecek bilgiye ve donanıma sahip olmamız gerekiyor. Benim fikrin ilk önce derste öğrencilere verebileceğimiz temel branşların (düzen alıştırmaları,futbol,voleybol,hentbol,basketbol,at letizm,cimnastik,masa tenisi gibi türkiye genelinde uygulanan ve öğretmemizin zorunlu olduğu branşların) temel tekniklerinin öğretimi ve genel kuralların uygulanması ile ilgili çekimlerle işe başlamanız daha faydalı olacaktır. Çünkü bu konularda çok fazla kaynak sıkıntısı çekildiği inancındayım. Bulduğumuz kaynaklarında (teknikve taktik öğretim videolarının da) en az %70-80'i yabancı ve pekte anlaşılır değil. Ancak gördüğümüzü yorumlayarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu da çok sağlıklı olmuyor. Kusura bakmayın lafı çok uzattım ama bu çalışma gerçekten acil ihtiyaçlarımızdan biri. 3 yıldır görevdeyim ve her geçen yıl kendimi biraz daha geliştirmeye çalışıyorum. Göreve başladığım ilk gün üniversitede birçok şeyi öğrenemediğimi farkettim veya bize öğretilmediğini... Öğretmenliği, neler yapabileceğimi hatta bir çok branşı daha yeni yeni öğreniyorum (Bunda sizin ve sitenizin payı çok büyük teşekkür ediyorum). Her derste "Alın topu oynayın, serbestsiniz" diyen BEDENCİ zihniyetinde olamıyorum ve olmayacağımda çünkü ben beden eğitimi öğretmeniyim ve işimi hakkıyla yapmak istiyorum. Benimde futbol konusunda teknik ve taktik olarak çok fazla eksiğim var. Bu konudaki kendi video çalışmalarınızı da dört gözle bekliyorum. Çalışmalarınız da başarılar diliyorum. ŞİMDİDEN ELLERİNİZE VE EMEĞİNİZE SAĞLIK. TEŞEKKÜRLER.[img]smileys/smiley32.gif[/img] |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
fikirleriniz, kendi, videolarımız, yayınlanıyor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|