![]() |
Değerli üyelerimiz, yakında çok büyük bir projeye imza atıyoruz. Bu bir ilk olacak inş. Sitemizde kendi videolarımızı yayınlayacağız. Şu anda çekim aşamasındayız. İstediğiniz videoları buraya yazın bizde çekelim. Hem bana bir fikir oluşturmuş olursunuz.
Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. |
çok güzel bir düşünce keremciğim eminim çok güzel ürünler ortaya çıkacak bu konuda bir çok paylaşım olacağı kanısımdayım
|
çok güzel bir düşünce eminim ki bu emekleriniz asla karşılıksız kalmayacaktır... |
Çok güzel bir fikir Kerem hocam mesela okullarımızda öğrencilerimize voleybolda parmak pası,manşet pas,servis,smaç,blok,hentbolda paslaşma çeşitleri,basketbol paslaşmalar,şut,ribaunt,futbolda paslaşmalar vb... gibi derslerde öğretim yaptırırken ne gibi drillerle işleyeceğimizi gösteren videoların olması çok güzel ve faydalı olur, düşünceniz için çok teşekkürler.
|
Çok Güzel:)
|
Düşüncenizi canı gönülden desdekliyorum.Antreman ve bayramlarda bize yardımcı olacağına inanıyorum.Çünkü görsel materyaller insana daha fazla bilgi beceri katar diye düşünüyoum.Allah yar ve yardımcınız olsun kolay gelsin Kerem hocam.
|
Çok güzel düşünmüşsünüz Kerem hocam bir de okul takım fotoğraflarımızla süsleyelim bir köşesini...
|
Sevgili Kerem Hocamız, proje düşünceniz için sizi kutlarım. Çok faydalı olacağına emiinim. bir eksikliği kapatacaktır kuşkusuz. Çeşitli öneriler istemişsiniz ve sağolsun arkadaşlar belirtmişler. Benim de önerim ; yeni müfredatta sıkıntısı yaşanan 4 ve 5. sınıfların kazanımlarının işlenişi yönünde olacaktır. birçok kazanım var fakat derse ,oyuna dökmek nasıl olur? Önerim dikkate alınırsa sevinirim.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
|
Ayrıca, futbol egzersiz planlarında yapılan çalışmalardan da bir video oluşturulabilir. Teşekkürler.
|
Hocam önerilerinizi içi teşekkür ederim,çalışmalara başladım yavaş yavaş. Hazırladıkça yayınlayacağım hocam.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:54. |