![]() |
![]() |
#111 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
walla adamlar neye göre alıyolarsa.ama hak yediklerinden haram olsun verdiğimiz allah bi yerden çıkarsın.paralar onca miletin torpille haklarını da yediler.hepsinin allah belasını verir inş.adamlara sormalıymış kaç ytl çalışıyon diye aslında parası neyse veririz demeliymişiz.bilseydim bu kastamonunu gitmezdim. yok iyi adam gelmiyo kesin girersin bu puanla koşusu şöle yok formalite nerde bunları söleyen ark.lar işin en önemli şeyini unutmuşlr iyi olmak yetmez para yedir torpil bul öle girilir die.bu seçmelerdeki şahıslar kendilerini eğitememiş ki daha öğrencileri eğitsinler. vicdanları nasıl rahat ederse.öle artist artist millete kafa tutup yok ismini ver şöle böle yazarak olmuyo işte.ilk önce vicdanına koyupta yazmalı bi insan.HEPİNİZİ KINIYORUZ. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#112 |
Yeni Üye
![]() Kutluyorum KASTOMUNUYMUŞ vaybe arkadaşlar futboldan sınava girdim sınav süperdi ilk önce sınav yeri yazmıo gelen kuzeykente gidio sına staddaymış rezillik 1. sınav başlıyoo sınav olagımız spor salonu tahta ya futbol oynucazzzz top bile durmuo zeminde ya bu kadar parayı boşunamı verdik stadı kiralayın sonra adamlar o kadar özenmişlerki sınava hunilerin bantları flnn süperdi alan o kadar büyüktükü göt göte sıkıştırmışlar numaralarımızda süperdi çogunun üstünü bantladılar bunları geçelim hiç görmemiş duymamış olalım geldik sınava kastamonuspordan futbolcu gelio 5 şut var adam 2 yi atarken nasıl oluyosa 25 tam puan yada 20 puan çıkıyo ekranda duvarda vay beee demekki biliyo hakemler digerlerinide güzel atarlar onlar.Kastomusporlu biri herkes 5 şut atıyo adam sonuncuyu dılarıyı attı puanı düşmesin die 6 şutu attı gözümüzle saydık.hakmeler yanlış saymışlar aslında beşdi .herşey bitti geldik sonuçlara kastomusporlu oyuncular hep 80 ve üstü almıştı vaybe yok ya raslantıdır barajda nasıl olduysa 80 ve üstü oldu yorumu sizlere bırakıyorum.SADECE SÖLÜCEM TEK ŞEY VAR VERDİĞİM PARA HARAM OLSUN HELAL OLSUN.İNÇ HAYRANI GÖRMEZLER BYSEVECEN... |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Yeni Üye
![]()
bysevecen arkdaşım aynen katılıyorum sana bunların hepsi şerefsiz ya eğitimci falan değil adamların gözü para ile dönmüş adamlarıda forumlarda işte yok kolay şöle böle yazıyorlar milleti kandırmak için.para için torpil yaptılarsa allah çıkarsın bi yerden belalarını versinler.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Yeni Üye
![]()
evt kardeşim ya yokmu başka sınava giren hakkınız nie aramıyonuz.ADAMLAR RESMEN BİZİ ENAYİ YERİNE KOYDU.ayak üstü soygun yaptı Edited by: webkenan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Yeni Üye
![]() Alıntı:
ulan zilli seni domaltip s*****m... sen gel ankaraya... ankara kulesini götüne sokuyum senin... ****** seni... o kadar milletin parasini aldilar bu tip ******lar yüzünden... kazandik ama polislik sinavina girecegim.. polislik olursa hic gitmicem... kizim dua et polisligi kazanayim... yoksa senin orda gotunu sikecem.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Üye
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Yeni Üye
![]()
aysercahan.laf atıp durma miilete haklı gibi.lan ilk önce adam gibi ismini yaz sen.kız mısın erkekmisn belli değil utanmasan ayseL canan yazcan.taktın bide millete.ismini ver şöle böle. kimsin sen kaç kuruşluksun lan.nasıl olsa adamısın kastamonunn torpilcilerin yanında. sorun değil bizim için paran nese veririz siz bundan anlarsınız. utanmadan yazıyon millete bide cvb yüz olur ya adamda.susda adam sansınlar seni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Üye
![]()
Siktir lan göbel iyi oku önce kim kime laf atmış ismim serhan dedim ya Besyo da 1 tane varokuma yazman var mı ayrıca benim okulla falan işim olmaz hocaların hepsiyle aram kötü piçlik yapmayın araştırın o zaman... yeteneksizseniz yapacak bişiy yok ben torpilsiz girdim... artık insanlıkta işe yaramıyor hade bye
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Yeni Üye
![]()
slm hocam 2008 oss den 164 aldm konyalıyım ankara üni sınava gırdım mekık kosusu surat kosusu koordınasyon vardı 120 mekık yaptım koordınasyonda kaybettım bu sene bırkac yerde gırmeyı dusunuyorum 2008 de aldıgım puannı bu yıılda asagıg yukarı alsam kastamonuda gırme kazanma sansm ne konya selcuklulisesi spor bolumu mezunuyum 2007 mezunu brans basketbol sansım ne kadar hocam cunku oo cıvarlarda gırmeyı dusunuyorum:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Yeni Üye
![]()
MRB KARDES NASILSIN GERCEKTEN OYLEMİ GECEN SENE SİZ PARAYI UNİ ADINAMI YATRDINIZ SAHIS ADINAMI BU SNE YATRCAKTIM BAKTIM SAHIS ADI CIKYR YATRMADIM BİLGİ SEVRSENİZ SEVNRM
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
kastamonu, sınavı, yeni, yetenek, üniversitesi, özel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2011-2012 Kastamonu Üniversitesi Besyo Özel Yetenek Sınavı | bilgehan37 | 2011 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 14-07-2011 15:22 |
Kastamonu Üniversitesi Besyo 2010-2011 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavı | KastamonuBesyo | 2010 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 20-07-2010 23:53 |
Kastamonu Üniversitesi 2009-2010 BESYO özel yetenek sınavı | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 13 | 08-09-2009 15:22 |
Ege Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 98 | 06-10-2008 09:05 |
100. Yıl Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 8 | 27-07-2008 11:00 |
Reklam Alanı |