![]() |
![]() |
#101 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
ben voleybolda hangi parkurlardan geçildiğini öğrenmek istiyorum ama bulamadım.neler yapmak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#102 |
Yeni Üye
![]()
selam.. 230 ea1 puanım var atletizm lisansım var son 1 senelik.
koordinasyonum iyi sayılır 1500 metreyi 5 dakikada koşsam kazanma olasılığım ne kadar cevap bekliyorumm |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar yeni gittim bende kastamonuna işte bütün evraklar hazırdı oraya gittik işte para yatırdınızmı dediler bizde internette hiç bişi yazmıyodu bu konu hakkında dedik.onlarda vememişler dedi.paşa paşa 200 yatırdıkkılavuz parasıda 10 ytl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Yeni Üye
![]()
kastamonu beyso için ön planda olan nedir öss puanımı yaptıgın decemi ögrenebilirmiyim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Üye
![]()
yaptığın dereceyle öss puanın eşit etkide
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Yeni Üye
![]()
arkadaslar... bende burda yazilanlari okudum ve gittim.. ozellikle aysercahan adli uye oranin elemani sanirim... cok basit.. sadece 20 m kosusu var formalite.. su puani aldiysan cok sanslisin soyle boyle yazmis.. tamamen sallamis.. onun gibi insanlarda var iste...
burda yazilanlara uyup taa kastamonuya gittim... para meselesi cikti.. yok klavuz meselesi.. 210 lira verdik.. arti yol parasi yemek parasi derken 300 liraya patladi... basvurmucaktim o kadar yol gittimbosa gelmis olmayim diye basvurduk.. boyle oldugunu bilseydim hic gitmezdim.. sitesinde tam bi bilgi vermemis.. burda da aysercahan gibibir sahtekar var.. onun laflarina gittik.. kim bilir kac kisi gitmistironun yazdiklarina inanip.. oraya gidenlerle konustum.. hepsi keske gelmeseydik diyor... kayitlar zaten sona eriyor.. basvuran vurmustur ama.. olsun.. belki yazdigimi okuyup bazi kisileri kurtarmis oluruz zarardan... formu aldim.. branslar var.. bransi olmayanlar hep futbol atletizmde.. 2. asamaya atletizmden 5 kisi gececek... 70-80 kisi vurmus simdiye kadar.. belki 100 u gecmistir.. toplamda 500 kisiyi gecmis basvuru yapanlar.. yani giris cok zor... 100 m kosusunda iyi bir puan icin en dusuk ama en dusuk 12 saniyede kosmaniz lasim.. o bile puan vermiyor.. 11.30 saniyede kosan 100 puan aliyor 2 salisede bir 0.60 puan dusuyor.. 13 saniyede kosma gibi bir olay yok.. en dusuk 12.88 saniye.. 400 metreyi tam puan almak icin 52 saniyede kosmaniz gerekiyor... en kötü 53.40 saniyede falan kosmaniz gerekiyor.. 5 salisede bir 0.31 puan dusuyor... 1500 metreyi 4 dakikada kosmaniz gerekiyor.. en kötü 4dk 7 saniyede kosacaksiniz ki duzgun bir puan alabilesiniz.. 25 salisede bir 0.31 puan dusuyor.. 5000 m yi 14 dk kosmaniz lasim tam puan icin.. en kötü 14 dk 30 saniyede kosmalisiniz ki iyi bir puan alabilesiniz.. ... digerleride brans bolumleri.. onlarda zor.. belki o isle ugrasanlar icin zor gelmeyebilir ama gercekten zor.. ayse sadece 20 m lik formalite kosusu degil mi.. atletizmden sakin girmeyin derim.. 2 asama icin sadece 5 kisi sececeklermis.. 100 kisiden 5 kisi.. 2. bölümde de 90 kisiden ilk 30 a girmeniz gerekiyor.. 2 asamada zorlayici.. baya bi zorlayici.. bosa gitti 300 lira.. bide sinavina gidicez yeyip icmek kalacak yer.. 500 lira gitti hawaya... ayse gibileri napmak gerek artik siz dusunun... deli oldum oraya gidice.. sadece formalite 20 m lik kosuymus..... sahtekar.. senin yuzunden gitti o kadar para.. aysercahan :@ |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Üye
![]()
bir bir damla mutluluk daha kolay yer varsa sole ben orda gireyim heryer zor zorun kolayı var o da burasıydı ben kimseyi buraya zorla getirmedim !!!
ayrıca sana gelince nette konuşması kolay ver adını soyadını ben seni bulayım yuzume soyle oke bir damla mutluluk yasayabiliyormusn kastamonuda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Yeni Üye
![]()
birdamlamutluluk arkadaşımher yazanlamı hareket ediyosun sen ozaman senin işin zor valla bukadar sazan olma ya arkadaş yardımcı olmak niyetine yazmış mesajları sen direk irtibata geçtinmi hayır ozaman yaptıgın yorumlarda senin terbiyesizligin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Yeni Üye
![]() arkadaşlar kastamonu kolay falandiye gitmeyin sakın istersen öss yüksek olsun istersen güzel yap herşeyi bişey fark etmiyo dışardan hocada gelio ankara istanbul.torpil dönüyo herşeyde hocalrın umrunda değilsn ki konuşuyo çay içiyo bakmıyo bile adam gbi.zaten torpilli olanlar belli edio kendini adamalr verio puanları onlara.gözünün önünde yapıyolar bunları neye göre puan veriyolarsa.iyi yap düşük veriolr kötü yap torpilli olnlra yüksek veriyolr.seneye arkdaşım uyuzluğuna gircek orda sınava.hepsinin canına okunacak merak etmesinler hak nasıl yenirmşn herşeyi kamera altına çekilcek verdikleri puanlrda.orda çıkacak iyi öğrenciyle torpilli olanlarda nasıl puan verilir diye.o zaman itiraz dilekçesyle kamera kayıtlaryla neler yapılır görcekler.lafın kısası eğer gerçekten kastamonu besyoya gitmek isterseniz iyi olmak gerekmiyo çok iyi bi yerden torpil bulun para yedirin okula.okulda bulursunz kendinzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Yeni Üye
![]()
kesınlıkle katılıyorum arkadasm sana ben daha bugun geldım kastamonudan adamlar bıse fotosel war dedı hıc bısey yok adamların elınde kronometre ole kendı hawalarındalar benım 400 metrede en kotu derecem 56 ydı admlar 61 ı gecırdı bıze yanı cok zor hadı benıde gectık kosudan 80 puan alanlar bıle elendı puan sırasına gore adamlar 80 kısı ıcınden sadece 5 kısı aldılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
kastamonu, sınavı, yeni, yetenek, üniversitesi, özel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2011-2012 Kastamonu Üniversitesi Besyo Özel Yetenek Sınavı | bilgehan37 | 2011 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 14-07-2011 15:22 |
Kastamonu Üniversitesi Besyo 2010-2011 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavı | KastamonuBesyo | 2010 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 20-07-2010 23:53 |
Kastamonu Üniversitesi 2009-2010 BESYO özel yetenek sınavı | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 13 | 08-09-2009 15:22 |
Ege Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 98 | 06-10-2008 09:05 |
100. Yıl Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 8 | 27-07-2008 11:00 |
Reklam Alanı |