![]() |
![]() |
#1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() Reklam Alanı
2008/2009 Eğitim Öğretim Yılında, Branşlarında İdeal olan Beden Eğitimi Öğretmenlerini belirlemek amacıyla her katagori ve branştan (ilköğretim-lise ayrı ayrı) bir Öğretmeni yılsonu yapılacak olan törenle kendilerin onurlandırmak istiyoruz. Bu seçim objektif olarak yapılabilmesi için aşağıdaki kriterler ve puanlama tablosu dikkate alınacaktır. PUANLAMA TABLOSU İÇİN (düşücelerinizi yorumlar kısmına yazabilirsiniz) TIKLAYINIZ Kaynak: Elazig Lig Heyeti |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
hocam sizce ideal öğretmen anketi yapmakla amaç gerçekleşecekmi. bu konuyu yahoo grupta çok tartıştık.her beden eğitimi öğretmeni elindeki imkanlara göre idealdir. imkanınız varsa elinizden geleni yaparsınız fakat imkanınız yoksa bulunduğunuz bölgenin sosyo ekonomik yapısı ve spora bakış açısıda en büyük faktördür. bazende okul müdürlerinin baskısından dolayı bir çok öğretmen arkadaşımızın çalışma azmi azalmıştır. bu koşullar göz önüne alındığında nasıl seçilecek hala anlamış değilim. her beden eğitimi öğretmeni arkadaşım idealdir ve asla ayrım yapılamaz.. aynı uzman ve başöğretmen ayrımı yaptıkları gibi. bir kez sınav açtılar ve bu bir kere yapıldı ve tekrarı olmadı ...... ne diyebilirimki?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 4
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
ideal beden eğitimi öğretmeni değerlendirmesi olmamalı çok yanlış ideal antrenör olmalı bu değelendirme. Koca okuldan seçilmiş 12 kişiyle yüklenip başarı değerlendirilmesi yapılırsa çok çok eksik bir
değerlendirme. Tüm okul öğrencileriyle beden eğitimi derslerinde değerlendirme gerçektir |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
Teşekkürleriniz: 2
3 Mesajına 4 teşekkür edildi.
![]() Türkiyede ideal beden eğitimi öğretmeni idareleriyle iyi anlaşıp çanak tutan.anğarya işlere gelince göreviymiş gibi ktüm görevlerabul eden,bahçe temizliğinde hademelerden daha çok sorumlulugu var sayılan.okulun eli maşalı komseri olan.okul takımları cıkarıp okuldan destek istemeyen,dersi boş olan öğrencilerin bahçeye salınmasından dogacak problemleri halletmek zorunda kalan,herkes tatile giderken güneşin altında saatlerce çalışıp,ücreti kesilen,görevli izinli olunca sıkıntı çeken arada kalan,spor odası istemeyen,para toplaya biliyorsa idaresine veren,derslerinde gerektiğinde not şişirip test çözdüren............dersinin angarya oldugunu adınında bedenci olduğunu kabul eden sokakta çalışmaya mahkum soguk ve sıcaktan etkilenmeyen bu şartlarda sınıflarda çalışanlar hastalanırken onun hakkı olmayan.daha merak eden varsa bu ideallik şartlarını ekleyebilirim.ben ideal bir beden eğitimi öğretmeni olamadım.çünkü bedenci değilim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
imparatoriçe galiba Türkiye'deki bir çok beden eğitimi öğretmeni gibi bende senin tarifine uyan bir beden eğitimi öğretmeniyim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, eğitimi, seçiliyor, İdeal, öğretmeni |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
1-2-3 Sınıflar Beden Eğitimi Dersine Beden Eğitimi Öğretmeni Girebilir mi? | buradil | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 2 | 18-09-2012 23:10 |
müstafi beden eğitimi öğretmeni | kerem1972 | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 1 | 22-10-2011 12:46 |
Beden eğitimi öğretmeni | BESYO ve Antrenörlük Öğrencileri | 2 | 01-03-2009 14:27 | |
Beden eğitimi öğretmeni olmak | guiza | İstek Bölümü | 1 | 07-08-2008 20:42 |
820 beden eğitimi öğretmeni alınacak | selçuk | Eğitim Haberleri | 7 | 22-07-2008 01:38 |
Reklam Alanı |