![]() |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Reklam Alanı
Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere beden eğitimi ile ilgili eğitim veren kişidir. GÖREVLER Beden eğitimi konusu ile ilgili hangi bilgi, beceri, tutum ve davranışların, hangi yaş düzeylerindeki öğrenci gruplarına, hangi yöntemlerle kazandırılacağı, MEB tarafından onaylanan öğretim programları ve ilgili mevzuatta belirtilmiştir. - Beden eğitimi öğretmeni, bu program çerçevesinde, - Eğitim vereceği grubun düzeyine uygun bir çalışma planı hazırlar ve bu planı uygulayarak öğrencilere alanı ile ilgili bilgi ve beceri kazandırır, - Öğrencilerin başarılarını değerlendirir, başarı düzeylerini artırıcı önlemler alır, - Eğitici kol çalışmalarında görev alarak öğrencilerin yeteneklerini geliştirici etkinlikler düzenler, - Öğrencilerin gelişimlerini izler, sorunlarının çözümüne yardımcı olur, - Alanı ile ilgili gelişmeleri izler, bunların öğretim programlarına yansıtılması için ilgililere önerilerde bulunur, - Nöbetçi olduğu günlerde, okulun düzen ve disiplinini sağlamak üzere görev yapar, - Sınıf öğretmeni olarak, öğrencilerin alan ve ders seçmelerine yardımcı olur, yönetimle ilişkilerini sağlamaya çalışır. |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
harikasınız hocam.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
mersi...
|
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, eğitimi, öğretmeni, öğretmenleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
1-2-3 Sınıflar Beden Eğitimi Dersine Beden Eğitimi Öğretmeni Girebilir mi? | buradil | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 2 | 18-09-2012 23:10 |
müstafi beden eğitimi öğretmeni | kerem1972 | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 1 | 22-10-2011 12:46 |
Beden eğitimi öğretmeni olmak | guiza | İstek Bölümü | 1 | 07-08-2008 20:42 |
820 beden eğitimi öğretmeni alınacak | selçuk | Eğitim Haberleri | 7 | 22-07-2008 01:38 |
10000 beden eğitimi öğretmeni | eroben | Sohbet ve Tartışma | 1 | 05-04-2008 19:44 |
Reklam Alanı |