![]() |
![]() |
#1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Yapılması gerekli jimnastik hareketleri ![]() Duvara çizili bir işaret üzerinde savurma bacağı çalışması ![]() Bir eş yardımı ile çekme bacağı çalışması ![]() Yerde çizili engel işaretleri üzerinde koşu ![]() Yürüyerek engelin kenarından çekme bacağı çalışması Yürüyerek engelin kenarından savurma bacağı çalışması Yürüyerek engelin ortasından savurma ve çekme bacağı çalışması Yavaş koşuyla engelin kenarından çekme bacağı çalışması Yavaş koşuyla engelin kenarından savurma bacağı çalışması Yavaş koşuyla engelin ortasından savurma ve çekme bacağı çalışması 3 adım ritmiyle engelin kenarından çekme bacağı çalışması 3 adım ritmiyle engelin kenarından savurma bacağı çalışması 3 adım ritmiyle engelin ortasından koşularak
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
basamaklaması, engel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Atletizm'de Engel Atlama (22 tane) | webmaster | Atletizm Eğitim Videoları | 2 | 09-06-2019 00:45 |
Zihinsel Engel Nedir? | hat64 | Engellilerde Spor | 6 | 12-09-2009 04:45 |
3000 ENGEL | binali | Atletizm | 0 | 01-02-2009 01:28 |
Engel atlama drilleri - 1 | webmaster | Atletizm Eğitim Videoları | 0 | 28-10-2008 16:05 |
Engel periyodlaması | binali | Atletizm | 4 | 26-06-2008 22:16 |
Reklam Alanı |