![]() |
![]() |
#131 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
egzersiz yapmıyorum takım çıkarmıyorum. Murat EMMEDİK Manisa Toki i.ö.o |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#132 |
Yeni Üye
![]()
91.
Bingöl Beden Eğitimi Öğretmenleri olarak bizde lig heyetine katılmadık ve lig heyeti kurulmadı. Bu yıl hiç bir faaliyete katılmıyor ve siz arkadaşlarımı destekliyorum. Kaleönü İ.Ö.O Merkez/BİNGÖL |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 3
![]()
92.
bız adıyamanlıllar olarakda egzersız yapmıyoruz takım cıkarmıyoruz tam destek |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
93.
urfadan; egzersiz yapmıyoruz takım çıkarmıyoruz dersimize sahip çıkıyoruz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Yeni Üye
![]()
94.
Arkadaşlar bende egzersiz yapmıyorum,takım çıkarmıyorum,dersime sahip çıkıyorum.Manavgat Lisesi Bed. Eğt. Öğr.Hamiyet GÜNEYLİOĞLU |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar sizlere yürekten katılıyorum.Bence egzersiz yapalım .çünkü zaten bunu istiyorlar.hiç bir şey yapmayalım ki meydan onlara kalsın.lig heyetleride oluşturulsun ama müsabaka lar oynanmasın giden raporlardada hiç bir okulun müsabakalara katılmadığını belirtsinler.egzersiz ücretlerinizi niye bırakıyorsunuz.egzersiz yapabilirsiniz ama müsabakalara katılmak zorunda değilsiniz.Çocukları bu mutluluktan mahrum etmeyelim.Onlar bizlerle çok mutlu oluyorlar.Hiç bir öğretmenlerinin yanına kolay kolay gidemezken bizim tepemizdeni nmeyip,dizimizin dibinden ayrılmak istemezler.Çocuklarımızla beraber mücadelemizi bırakmayalım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Yeni Üye
![]()
95.
Sevgili meslektaşlarım bugün biz eskişehirde yaklaşık 60 meslektaş bir araya geldik ve takım çıkarmamaya egzesiz yapmamaya karar verdik okullarımızda bir daha bu hafta içi tekrar toplanıp dahada çoğalcaz bundan eminim yalnız şu vardı güven yoktu toplantımızın başında birbirimize sonra bunu aşabileceğimizi gördük ve kenetlendik.bu sayı birdaki toplantıda dahada artacak bunada eminim.gün birlik beraberlik günü ya hep ya hiç kenetlenin arkadaşlar. birde bunu ankarada toplanıp gösterelim dosta düşmana.Bide şunu söylemek istiyorum egzersiz yapıp takım çıkarmamayı etik bulmuyor, para için bunuda yapıyorlar dedirtmeyelim önder ÖZTÜRK ESKİŞEHİR |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Yeni Üye
![]()
96.
hocam kesinlikle destekliyorum hiç bişey yapmıyorum sinem hasdemir ankara yenimutlu i.ö.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar sesimizi duyurmanın en iyi yolu tv dir.bizler tv ye çıkamıyoruz ama her zaman güncel olaylara değinen,duyarlılık gösteren bir grup var.beşiktaşın ''''ÇARŞI''' grubu, o gruba ulaşabilecek arkadaşlar varsa statlarda tepkimizi dile getirebilirler.benfenerbahçeliyim ama onlara güveniyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Yeni Üye
![]()
97.98.
egzersiz yapmıyorum,takım çıkarmıyorum.BEDEN EĞİTİMİ DERSİME SAHİP ÇIKIYORUM.ESKİŞEHİR KILIÇOĞLU ANADOLU LİSESİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ SERPİL KÜÇÜKKAYA-FİGEN DURAK |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çıkarmıyorum, Çıkıyorum, dersime, egzersiz, sahip, takım, yapmıyorum |
Konuyu Toplam 60 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 60 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dersime Sahip Çıkıyorum Yürüyüşü (Ben'de Ankara Güven Parkta Olacağım!!!) | webmaster | Eğitim Haberleri | 78 | 17-10-2009 20:05 |
Takım gibi takım!.. | adedeoglu | Basketbol | 1 | 17-08-2009 19:19 |
Çubukçu 76. Maddeye Sahip Çıktı | webceren | Eğitim Haberleri | 1 | 10-05-2009 00:07 |
Hakkınıza Sahip Çıkın Dilekçe Yollayın!!! | zolzy | İstek Bölümü | 1 | 06-07-2008 21:38 |
siteye sahip çıkma | selçuk | İstek Bölümü | 2 | 13-09-2007 00:47 |
Reklam Alanı |