20-11-2007, 15:12 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
var. Dün okuluma gelen müfettiş benden egzersizimi istedi. Egzersize başlama tarihim 19 eylül 2007. Egzersizin ilçeden onaylanma tarihi ise 12 kasım 2007. Müfettiş bu durumu görünce bana egzersizin onay tarihinden itibaren ücret alabileceğimi söyledi ve aynı söylemi okul idaresine de söylemiş ve okul idaresi de 12 kasımdan yani onay tarihinden itibaren ödeme yapacağını söyledi. Oysaki ben 2000 yılından beri Konya' da görev yapıyorum ve hersene geçmişe dönük yani egzersize başlama tarihinden itibaren ücret alıyorum.Müfettiş ders dışı çalışma yönetmeliğinde bu şekilde olduğunu söyledi. Bu şekilde ise şimdi senelerdir yapılmış olan uygulama yanlışmı yada bu işin çözümü nedir.Yani kısaca egzersize başlama tarihinden itibaren ücret ödeneceğine dair bir resmi belge ya da yönetmelik varmı bu konu da bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler. |
Reklam Alanı |
20-11-2007, 17:02 | #2 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
sayın arkadaşşım sadece tepki gösterilir buna. hadi 20 eylülde gitti bu eğzersiz ilçeye. 12 kasım a kadar neden çıkmadı ki bu onay ilçeden??????????? tasarruf olarak bu şekilde mağduriyet hiç hoş değil yaaa.!! yeter ama. kural ; göreve başladığım yıldan bu yana ilk hafta egzersizini hazırlar gönderirsin. o hafta içinde onaylanır ve eylülden itibaren ödeme yapılırdı. fakat yakın yıllardan buyana eylülü bile vermemek için elden ne gelirse yapılıyor. yönetmelik de benim yazdığım gibidir. oyalanmayıp hemen onayını yaptıracaksın. WEBMASTER da yönetmeliği koyar linke sanırım ama egzersiz yönetmeliğine bir bak be sevgili arkadaşım.
|
20-11-2007, 23:36 | #3 |
Yeni Üye
kardeş... gecerli bişi değil söyleyeceğim sana ama aynı şey her an benimde başıma gelebilir... ama bende şöyle bi önlem aldım... kendimce tabi... benim yaptıgım fakat ödenmeyen egzzersizim 2 ay olursa bende okulun kapanmasına 2 ay kala egzersiz yapmam... hoş bi durum değil ama ne yapılırki başka... ayrıca ben haftada 13-14 saat egzersiz yapmama ragmen 6 saat alıyorum... onlarda fedakarlık yapsın düzgün ödesin benim 6 saat egzersizimi... ödemezse bende son 2 ay çıkartırım acısını... okul müdürüde bişiy diyemez korkma... durumu anlatırsan anlarlar galiba...
|
21-11-2007, 00:37 | #4 |
Yeni Üye
sayın hocam:bu tür sorunlar her yerde çıkıyo sanırım yanlız senin müfettişler hangi yönetmenliğe bakarak uygulamayı söylemişler anlamadım....oldu o zaman onay mercii 2 hafta izinli senin bu arada yaptıkların nolacak.ulen iki kuruş para veriyolar iyice baydılar kimse yapmadığı şeyi istemiyo zaten,yaptığımız çalışmalarda 6 saatlik çalışmayla kım hagi başarıya ulaşmış nasıl verim almış herzaman en az 10 saati aşıyo zaten.
Öğretmenim egzersizini okuluna verip onayının çıktığı gün esas alınır. |
21-11-2007, 18:21 | #5 |
Üye
kardeş ben de sürekli egzersiz yapıyorum ve egzersizimi eylülden itibaren yapıyorum ama onay tarihi neyse o tarihten itibaren geçerlidir.
|
25-11-2007, 14:16 | #6 |
Yeni Üye
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler.Müfettişin söylediği yönetmeliği buldum. Ders dış çalışmaları yönetmeliğinde müfettişin söylediğini onaylıyor.Yani ilçenin onay tarihinden sonra ödeniyor fakat burda görev ilçeye düşüyor zamanında gönderdiğim çalışma programını zamanında onaylasaydılar bunlar olmayacaktı. Şimdi çok merak ediyorum iki aylık hakkımı kime helal edeceğimi...
|
14-02-2008, 01:43 | #7 |
Yeni Üye
slm arkadaşlar,ben şuandaki okuluma yeni atandım, şubat ayından itibaren ygulamak için sadece 2. döneme ait egzersiz planı yapabiliyor muyum,yaparsamda onay vermeme gibi bir durum olabilir mi?.bu konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.teşekkürler.. |
14-02-2008, 02:03 | #8 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 1
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
SLM ARKADAŞLAR;
ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEYEYİM;BUNU TAMAMEN OKUL MÜDÜR VE YARDIMCILARININ İNSİYATİFİNE BIRAKMIŞLAR.OLMASI GEREKEN ONAY KURUMU YANİ İL MİLLİ EĞİTİMİN VERMİŞ OLDUĞU TARİHTİR. BANA GELEN YAZIDA "26 EYLÜLDEN İTİBAREN TAHAKKUK EDİLECEKTİR" İBARESİ VAR.YAZI OKULA NE ZAMAN GELDİ?02.10.2007 DE PEKİ ŞUNU SORMAK İSTİYORUM BU TEFTİŞ HOCALARIMIZA?ACABA BİZLER BU İŞİ KAGIT ÜZERİNDE Mİ YAPIYORUZ YOKSA FEDAKARLIKLA MI YAPIYORUZ? AMA ARKADAŞIM MERAK ETME SENİN DURUMUNDA OLAN BİR SÜRÜ ARKADAŞ VAR.BIRAK MÜFETTİŞİ OKUL MÜDÜRÜ HAK ETMEDİĞİNİZ PARAYI VERMEM DİYOR TÜM İÇTENLİĞİMLE VE ÜZÜNTÜMLE ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM; RİCA EDİYORUM LÜTFEN BİZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİNİ BAYRAMLARDA,KUTLAMALARDA VE SIKIŞTIĞINIZDA DİSİPLİN JANDARMALIĞI YAPTIRMAK İSTEDİĞİNİZ DE BİZLERİ HATIRLAMAYIN SAYIN AMİRLERİM.. MERAK ETMESİNLER BİZLER HER MEKAN VE ALANDA İŞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA GAYRET EDER ÖZEN GÖSTERİRİZ.. |
15-02-2008, 02:05 | #9 |
Üye
Ben Osmaniye de çalışıyorum aynı sorun buradada var yani onay tarihinden ödeniyor doğrusuda buymuş.Onun için okulun açıldığı günlerde onaya yollarsak sıkıntıya düşmeyiz.Birde arkadaşım eylül ayını sana ödemişler ve müfettiş onay tarihinden itibaren alacan diyorsa bu onay tarihine kadar eğer egzersiz ücreti aldıysan sana geriye dönük zimmet çıkar ve faizi ile geri ödemek zorunda kalabilirsin.SEİS 26 kardeş senin soruna gelince ikinci dönem egzersiz planı yapıp onaya gönderip egzersizini yaparsın hiç bir sorun çıkmaz.
|
15-02-2008, 11:50 | #10 |
Girişken Üye
hangi ilçe?
egzersİz, onayi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|