![]() |
![]() |
#1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Reklam Alanı
DOWNLOAD
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Sayın hocam ben 13 yaşıma girmekteyim yani 12 derseniz de olur 3 senedir atletizm yapıyorum annem geçen sene bana her gün bir zinco kapsülü içiriyordu fakat bir eksikliğimin olduğundan değil sadece bağışıklık sistemimin güçlenip sık hasta olmamam için içirdiğini söylüyordu...ve ben bu ilacı içtiğimden mi bilmiyorum birden boy artışına uğradım yaşıtlarımla boy farkım epey fazla tabi yaz geldi havalar ısındı annem bana bir daha o hapı hiç vermedi bu sene tekrar aldığını gördüm ama açıkcası alınmasında yararlı olup olmadığını bilmiyorum sizde özellikle bayan sporcularda kullanılması iyi olur diyorsunuz ben devam edeyim mi bu ilaca tavsiyeniz ne olur...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]()
Sevgili serenay...
Bizim sitemizde sporcu üzerinde yapılacak işler için tavsiyelerde bulunulmaz.3 sene süresi doğrultusunda Atletizm'in hangi dalında faaliyet gösteriyorsun onu yazmamışsın.Sayın hanım efendi anneniz bahsettiğiniz kullanımı muhakkak birilerine sorarak size vemiştir.İsterseniz sevgili annenize sorunuz ki konuyu daha detaylı öğrenirsiz.Öğrendikten sonra da sizi çalıştıran değerli Öğretmen veya antrenör meslektaşımıza durumu anlatıktan sonrasizi aydınlatır. Sevgi ile kalın.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çİnko, egzersİz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Egzersİz ve kas | proksi | Antrenman Bilgisi | 0 | 28-02-2011 00:20 |
EGZERSİZ PLANLAMA | böcük06 | Beden Eğitimi Ders Dışı Egzersiz Planları | 2 | 23-09-2008 14:54 |
EGZERSİZ PLANI | ferol74 | Beden Eğitimi Ders Dışı Egzersiz Planları | 1 | 11-09-2008 22:13 |
EGZERSİZ ÇALIŞMALARI | yunusberna | Sohbet ve Tartışma | 1 | 07-09-2008 15:04 |
SPOR MU, EGZERSİZ Mİ ? | binali | Beden Eğitimi ve Spor | 0 | 18-05-2008 17:05 |
Reklam Alanı |