![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]()
gelin görün....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]()
Diyarbakır sistemi bu sene kolay değil arkadaşlar. Geçen seneki sınavlarla karşılaştırdığınızda eski sistemlere göre kolay kalıyor.
Branşın yanında yatay, dikey sıçramalar yok, 1500 ve 60 mt koşuları yok bu nedenle eski sistemi görenlere kolay gelen bir sınav halini aldı. Sınavlar bitti ve büyük ihtimalle bugün açıklanacaktır. Öss, her yerde olduğu gibi burdada çok etkili bakalım neler olacak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]()
sen öyle zannet voleybolcu arkadaşım. senin bazı şeylerden haberin yok galiba. 2009 yılı sınavlarına kordinasyonda dahil olacak. biraz araştırma yaparsan arkadaşlara yanlış bilgi vermezsen iyi olur bence. arkadaşların emeklerine yazık olmasın
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
arkadaşlar benim puan ham 200 beden egitimi ogretmenliginden girmem için kaç puan almam gerekiyo yada futboldan cevabınızı beklıyorum tşkler
|
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]() futbolda qiriş cok war 200 yetrmi acaba ![]()
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]()
bende voleyboldan girmek istiom ama bi sorun var benim bi göz protez ama sakat sayılmıyom rapor almak istedim vermediler girebilirmiyim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]()
selam arkadaşlar.Bende dicle üniversitesibeden eğitimi 2005 mezunuyum,3 yıldır öğretmenlik yapıyorum.önceki yıllarda beden eğitimine öğrenci hazırlıyordum.türkiyenin birçok ünisinde beden eğitimi ve antrenörlük okuyan öğrencilerim var.aslında sınav basit oldu demek yanlış bence,sınav basit oldudan çok önceki yıllara oranla biraz daha kolay oldu.bizim okuduğumuz yıllarda dicle üniversitesi spor bölümü hemen hemen tüm branşlarda üniversiteler arası 1.lig yada süper ligdeydi ama şuan onu göremiyoruz çünkü yeni sistem bana saçma geliyor.sporla ilgisi olmayan öss yüksek olan elini kolunu sallaya sallaya o bölüme giriyor.2005 mezunlarına sorabilirsiniz bizim sınava girdiğiniz sene diyarbakırspordan 2 profesyonel futbolcu girdi barajı dahi aşamadılar.eskiden Türkiyenin en zo sınav sistemi dicle üniversitesindeydi ama bu sistem kaliteli ve spor geçmişi olan öğrencileri kazandırıyordu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
![]() selam.. bu yıl beden egitimi sınavına ben de katılmayı düşünüyorum. öss puanım tahminimce 200 ham gelecek. sınava hangi daldan katılmamı önerirsiniz teşk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
![]()
arkadas'im şimdiden başarılar hiç kendini hanqi dalda iyi yapabileceğine inanıyorsan ordan gir ama benim önerim hentbol'da qirmende daha kolay tabi bunu söylemek erken hanqi brans'a uyqun olduqunuda qörmek lasım
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
dicle, sınavı, yeni, yetenek, üniversitesi, özel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dicle Üniversitesi 2010-2011 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavı | webkerem | 2010 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 12-07-2010 08:33 |
Anadolu Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 46 | 02-01-2010 15:19 |
Ege Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 98 | 06-10-2008 09:05 |
Fırat Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | crazy441 | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 6 | 04-08-2008 22:49 |
100. Yıl Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 8 | 27-07-2008 11:00 |
Reklam Alanı |