![]() |
ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ... ...::** DİKKAT**:: ....2008-2009 Özel Yetenek Sınavı ; Ön Kayıt Tarihi: 20-21-22.Ağustos.2008 Sınav Başlangıç Tarihi: 25-Ağustos-2008 |
arkadaşlar dicle ünv yetenek sınavı çok basit seçtiğin branş + branştan aldığın puan össyle toplanacak kordinasyon yok koşu yok
|
bnım oss puanım 190voleybobolcuyum ve voleyboldan gırcem voleyboldan msala ben en kotu 60 yapsam voleybolu toplamı zaten 70 kaznabılırmıyım lutfen cvp
|
yok baba ya ne kolayı bi gir sınawa anlarsın geçen sene girdim çok zordu zaten millet kolay sanıp yığılıyo boşa gidiyo harcadığın onca emek...http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley18.gif
|
ORTAK YANI BEN KAZANAMAZMIYIM? ONUMU DIOSUN
|
link bende açılmıyo abuk subuk yazılar çıkıyor yardımcı olurmusunuz
|
YA BEN BU KONUDA HIC BISE BILMIORUM NASI BASVURCAM SINAVLARI NASIL NASIL HAZIRLANMAK GEREKIYO YA BIRI BANA YARDIMCI OLABILIRMIII??? BIDE SINAV TARIHLERI BASVURU SURUSI NEKADAR
|
mesela futboldan ne yapman gerekiyo biraz açıklarmısınız bilgisi olanlar için söylüyorm bilgisi olmayanlar azıcık bir şey yazıp birşey yazdım sanmasın ve bizi de yanıltmasın lütfen...
|
ayrıca linkte ölmüş....
|
20 M TOP SÜRME DRİPLİNG _ORTA TEKNİĞİ(4ORTA) _HUNİLER ARASINDA HARAKETLİ TOPLA KALEYE 4 ŞUT HEDEFİ BULAN HER ATIŞ 9 PUAN |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:23. |