15-10-2009, 19:04 | #71 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
EYLEMLERİMİZE DESTEK VERMEYEN EĞİTİM SENDİKALARINI KINAMALIYIZ.GEREKİRSE GAZETELERE İLAN VEREREK EYLEME DESTEK VERMEYEN EĞİTİM SENDİKALARINA DA TEPKİMİZİ GÖSTERMELİYİZ. HER GEÇEN ZAMAN İÇERİSİNDE EYLEMLERİMİZ ARTTIRARAK DEVAM ETMELİYİZ. BU EYLEMİN İÇERİSİNE BESYO ÖĞRENCİLERİNİ ONLARIN AİLELERİNİ HATTA KENDİ ÖĞRENCİLERİMİZİ DE DAHİL ETMELİYİZ.BU EYLEM SONUÇ ALINANA KADAR DEVAM ETMELİ.EYLEMLERİN SONUCA VARMASI EYLEM KARARLILIĞINDAN VE DEVAMINDAN GEÇER. MADEM BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ LİDERDİR DİYORUZ ZAMANI ŞİMDİ OLMALI. LİDERLİĞİMİZİ TÜN BU ÜLKEDE YAŞAYAN HALKA GÖSTERMELİYİZ.DÜŞÜNCEMİZ NE OLURSA OLSUN KİŞİSEL HAK VE ÖZGÜRLİKLERİMİZE HEP BERABER SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKTİĞİNİ HERKESE ANLATMALIYIZ VE GÖSTERMELİYİZ. BU DÜŞÜNCE ÇERÇEVESİNDE EYLEM KOMİTESİ OLUŞTURMAYA VARMISINIZ ARKADAŞLAR.BU EYLEMİ BİZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ BAŞLATALIM VE TÜM HERKESİ DAHİL EDELİM.BUNU YAPABİLİRİZ DEĞİLMİ ARKADAŞLAR BU CESARET VAR BİZDE ÇÜNKÜ BİZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİYİZ ÇÜNKÜ BİZ AYRICALIKLIYIZ.HEP BUNU DİYORUZ KENDİMİZE DEĞİL Mİ? ŞİMDİ BUNLARI GÖSTERME ZAMANINIZ GELMEDİ Mİ DAHA!!!!! EYLEM KOMİTESİ OLUŞTURMAK İÇİN ANKET YAPALIM KİMLER VAR BU İŞİN İÇİNDE YADA OLMAK İSTER?????? SABRİ ERBUĞA BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ |
Reklam Alanı |
15-10-2009, 19:43 | #72 |
Yeni Üye
17 EKİMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE.ENVER ŞENTÜRK-BURSA
|
15-10-2009, 22:07 | #73 |
Yeni Üye
Kırıkkaleden Fikri ÖZCAN Bende Allahtan bir aksilik olmazsa Mutlaka geleceğim bu hepimizin davası sahip çıkmamız lazım herzaman Beden eğitimi öğretmenlerinin birlik beraberliğinden bahsedilir bu bir sınavda olacak bizim için ama şimdiye kadarki her sınavın altından kalktığımız gibi bununda üstesinden geleceğimizden şüphem yok.Üniversitelerin Beden eğitimi bölümleri ile irtibata geçildimi ben birkaçgündür bağlanamıyorum internete.
|
15-10-2009, 22:52 | #74 |
Yeni Üye
Bizde ANKARADA olacağız BALIKESİR / İVRİNDİ 5 KİŞİ |
15-10-2009, 23:36 | #75 |
Yeni Üye
Bende geliyorum eşofmanımı hiç çıkarmadan düdüğüm her gün boynumda arkadaşlar.Atanamayanlar atanmayanlar 4 yıl bu bölümü niye okuduk diyenler.Ben şubatta emekli olabilirim ama sizin yolunuz çoook. Lütfen SİYASİ anlayışla değil hakkınız için gelin. |
16-10-2009, 00:01 | #76 |
Yeni Üye
BENDE ORDA OLACAĞIM
|
16-10-2009, 00:57 | #77 |
Yeni Üye
BENDE ORDA OLACAĞIM
|
16-10-2009, 10:52 | #78 |
Guest
|
Yarına az kaldı.Gerçekten merak ediyorum ve heyecan duyuyorum orada olmak için.Yalnız ortada bir yanlış anlama ya da duyarsızlık var.Benim anladığım takım çıkarma olmayacak egzersiz yapmayacağız.Yani bir kaç saat ek ders için kendimizi düşürmeyeceğiz.Yanlış anladıysam düzeltin.Doğru ise üzgünüm.Çünkü Mersin'de konuştuğum birçok arkadaş net değil.Egzersiz yapıp takım çıkarmamaktan bahseden arkadaşlar var ancak bence bu şık değil.Biliyorsunuz ilsis yerine mebsis sistemikullanılıyor ve çalışmaları bitmiş.Üzüleceksiniz ama Sistemin açldığı ilk gün iki gün önce Mersin de 40 tane civarında okulun başvurusu olduğunu öğrendim.Bu kötü bir çelişki.Mağdur olan sesi kesilen dersi gaspedilen Beden Eğitimi ÖĞRETMENLERİ BU KADAR AZ MI...Ben Mersin Mimar Sinan İlköğretim okulunda çalışıyorum.Seçmeli derslerimiz idare tarafından Spor etkinlikleri seçildi.Her türlü desteğimizi alıyoruz okulumuzda .Hiç yalnız değiliz.Ne egzersizlerin yürütülmesinde sorun var ne derslerde.O zaman ben tepki vermemelimiyim bu durumda.Arkadaşlar Takım çıkmıyorsa egzersiz yok.Lütfen net olun.Söylediklerimde yanlışş varsa düzeltin.Mersinden gelecek beden eğitimi öğretmeni sayısı konusunda biraz karamsarım açıkçası.Biz 20 kişilik bir grupla geliyoruz.Şansımız bol olsun.Gelecek tüm arkadaşlarıma iyi yolculuklar.Boşuna orada olmayacağız inanarak geliyorum.
BÜNYAMİN GÖKAYAZ |
17-10-2009, 20:05 | #79 |
Yeni Üye
tbrkler....
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ankara, ben'de, Çıkıyorum, dersime, güven, olacağım, parkta, sahip, yürüyüşü |
Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 11 Misafir) | |