![]() |
![]() |
#1 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 0
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Sevgili meslektaşlarım, müfredat ile ilgili sizinle paylaşmak istediğim çok özel bir durum var, bu durumun çözümünün de hepimiz için çok gerekli olduğuna inanıyorum, Dersimiz ile ilgili Son zamanlarda yaşadığım sıkıntıyı eminim ki bütün meslektaşlarım yaşıyordur, Birincisi; ders saatlerimiz 1 ‘e düştü ve hiçbirimiz istediğimiz şekilde dersimizi işleyemiyor… İkincisi; sene sonunda her sınıfa mutlaka sınav yaptırılıyor ve güya derslerden aksıyor diye, veliler de çocuklarının spor yapmalarını istemez hale geliyor, Hatta diğer branş öğretmenlerimiz dahil buna!!! (Çocuklar yoruluyorlarmış ve ders çalışamıyorlarmış!!!) Yani biz kimlerle takım kuracağız? bayramlara kimlerle katılacağız? okul takımımızı kimlerden oluşturacağız? Sportif aktivitelere neden bu kadar duyarsız kalıyoruz? Peki bu durumda bizler ne yapabiliriz? bunun düzeltilmesi gerekmiyor mu? Türkiye’de sporcu nasıl yetişecek? Neden 70-80 milyon nüfuslu bir ülkede sportif anlamda kayda değer bir başarı yok? Sesimizi nasıl duyurabiliriz? Bunun mutlaka ama mutlaka bir çözümü olmalı….. bizler muhakkak ki kenetlenmeliyiz, ben herkesin fikrini, düşüncesini buraya yazmasını istiyorum! Sonra da ortak bir noktada buluşup bu sıkıntımıza bir çare bulup son vermeliyiz!!! Bütün Öğretmen arkadaşlarımın düşüncelerini yazmalarını umuyorum, eminim ki bir çözüm bulacağız...!!! Sesimizi GÜR bir şekilde duyurabilmeliyiz… !!!!!
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
<beden, eĞİtİmİ, mutlaka, okumali>, ÖĞretmenlerİ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
YENİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETİM PROGRAMI VE KÖY ENSTİTÜLERİNDE BEDEN EĞİTİMİ DERSLERİNİN .... | binali | Beden Eğitimi ve Spor Kütüphanesi | 0 | 01-12-2009 19:41 |
BEDEN EĞİTİMİ VE REHBER ÖĞRETMENLERİ İLE OKUL | binali | Sunular ve Slaytlar | 0 | 13-11-2008 18:36 |
SÖZLEŞMELİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ | engsyr80 | BESYO ve Antrenörlük Mezunları | 3 | 06-11-2008 01:52 |
BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ HEMEN BURAYA BAKIN. | binali | İstek Bölümü | 7 | 12-06-2008 15:01 |
BEDEN EĞİTİMİ EGZERSİZLERİ | sportman.41 | Spor Kulübü | 0 | 11-03-2008 23:18 |
Reklam Alanı |