sevgili arkadaşlar ben yozgat / çayıralan ilçesinde sözleşmeli çalışan işçiyim neden bilmiyorum ama kendime öğretmen diyemiyorum bir türlüaslında Allah'a şükür atandık diyoruz ama dışı sizi yakar içi bizi evet para konusunda ve bir takım haklar konusunda birşey söylemeyeceğim benim derdim duygusalyönden bir yerde kendimi tanıştırırken en zor anlarım o anlarişin ne dedikleri zaman öğretmenim diyorum hemen kadrolumusun diye soruyorlar ders çalış kadroya gir diyebilirsiniz ama biz beden eğitimi öğretmeniyiz ben evime gittiğimde turşum çıkmış bir şekilde oluyorum gelde ders çalış bıktım daha ikinci yılımı doldurmadım ama bıktım bu meslekten ama elden ne gelir başka ne yapabilirizki diye bu işten de vaz geçemiyorum tabi beden eğitimi öğretmeni olarak aç kalmam elbet birşşeyler bulurum ama bu sadece günümü kurtarır öyle işte ben sadece derdimi biraz sizlerle paylaşmak istedim beni okuduğunuz için teşekkür ederim saygılar....
aranızda benim gibi sorunlar yaşayan arkadaşlar varsa paylaşabilirler. bunda utancak sıkılacak bir durum yok bizi bu durumlara itenler utansın.