![]() |
|
![]() |
#1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 2
7 Mesajına 14 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Üye
Teşekkürleriniz: 2
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
şu yazılanlara bakıyorum da, neredeyse 'bakan haklı' demeye getirenler var.
yahu tabii ki eleştireceğim beni ilgilendiren ama doğru bulmadığım bir açıklamayı. ben adım gibi eminim ki, imkansızlıklar içinde tüm özverisini, aile hayatını ortaya koyarak bişeyler yapmaya çalışıyoruz tüm arkadaşlar. yine de yaranamıyoruz. ben vicdanı rahat bir öğretmenim. eminim bir çoğunuz da öylesiniz. o yüzden bakan beyin açıklamasını talihsiz buluyorum.
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
bazı arkadaşların yazdıklarınıo gördükce bir saat bile cok bize diyorum deveye diken gerekirmiş
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
![]()
demekki 1 saatten memnun olan arkadaşlarımız var ne diyebilirizki? böyle düşünceler bizlerde oldukça bakanımızın bu düşüncesine diyecek bir şey yok demektir.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]()
Sn. bakan 7 yıldır bakan ben daha Öğretmenler için olumlu bir icraatı yada bir olumlu cümlesini görmedim.Kendisi benim için umutsuz vak-a.
En son değişen ek-ders yönetmeliği zaten herşeyi anlatıyor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Çalışkan Üye
![]()
haklısınız hocamda bakanımızın verdiği kararları olumlu diyen meslektaşlarımız var. bizler öyle dersek o ne yapsın değilmi?
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ARKADAŞLAR BİZLER HALA ŞUNA BUNA LAF ATIYORUZ.EVET DOĞRU OLAN ŞEYLERİ ZATEN HERKES GÖRÜYOR.ÖZ ELEŞTİRİDE YAPMAMIZ GEREKMEZ Mİ.BİZ BİR İLÇEMİZDE YARIŞMAYA GİRDİK GELEN TAKIM 3 İDİ AMA GELEN OLMADI.NEDİR BU.BİR TAKIM BİLE ÇIKARTAMIYORUZ.3 KİŞİ BULUP MASA TENİSİ TAKIMI BİLE KURAMIYORUZ.TAMAM MASAMIZ OLMAYA BİLİR BÜTÜN OKULLARIN MASASI MI YOK OLMAZ ARKADAŞLAR BİRAZDAN ÖZ ELEŞTİRİ YAPALIM.ŞİMDİ BAZI ARKADAŞLAR BAKANI SAVUNDUGUMU SÖYLEYECEKLER HAYIR SAVUNMUYORUM.AMA KENDİMİDE HAKLI GÖRMÜYORUM.BİZLER HERŞEYİN ALTINDAN GİRER ÜSTÜNDEN ÇIKARIZ. |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]()
ya hüseyin çelik öğretmenler gününde kürsüye gelen öğretmenine bana bir tokat atmıştınız hiç unutmadım demişti okadar insanın önünde zihniyet bu sadece bize değilki kime saygıları var
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşım ayyakkabı atıyorlar dünyanın en büyük liderine ne diyosun sen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Çalışkan Üye
![]()
beden egitimi not için yapılıyormuş. acaba hangi derslerin amacı not değil.sporun öğrenciye sağladığı faydaları , şiddetten uzaklaçmanın tek yolu spor oldunu bilmiyorsa ne yapalım. birde bize okul spor kulüpleri kurun diyorlar. not için verilen bir derste nasıl kulüp kurarsın
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
artırılmasıyla, bakan, beden, Çelİk, ders, eğitimi, hüseyin, ilgili, saatlerinin, son, sözleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beden eğitimi ders saatlerinin azaltılmasına yönelik kararın öğretmenler üzerinde | binali | Beden Eğitimi ve Spor | 0 | 01-08-2010 12:00 |
"Bakan Hüseyin ÇELİK Kurallara Uymuyor" | webceren | Eğitim Haberleri | 2 | 28-04-2009 15:05 |
Bakan ÇELİK ten Hürriyet Yazarına Sert Tepki | webceren | Eğitim Haberleri | 0 | 24-04-2009 00:07 |
Lisede Beden Eğitimi Ders Saatlerinin Düşürülmesi | raxlily | Sohbet ve Tartışma | 7 | 10-03-2008 22:44 |
BAKAN ÇELİK : 13 BİN ÖĞRETMEN AÇIĞI VAR | hagi20200 | Sohbet ve Tartışma | 1 | 02-01-2008 00:09 |
Reklam Alanı |