08-02-2008, 17:02 | #71 |
Banned
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
09-02-2008, 20:33 | #72 |
Yeni Üye
Kendinizi kandırmayınız şimdi çok daha iyi oldu tek saatte yeterli ders işleyen için oda yeterli .Bunun yanında odasında bilgisayar başında oturanlar için üzücü zaten ders saatlerinde öğrencileri başıboş bıraknlar yüzünden değil mi?????
|
15-02-2008, 13:49 | #73 |
Yeni Üye
kayseride hangi okul hocam bende kayserideyşmde
|
15-02-2008, 15:42 | #74 |
Yeni Üye
Beden eğitimini kim ne yapacak ingilizcemizanadil ya onu 4 saat yaptılar bizede 1 saatte ögrenciye sporu sevdir diyolar Allah meslektaşlarıma yardım etsin |
30-03-2008, 02:35 | #75 |
Girişken Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
arkadaşlar 1 saat beden eğitiminde ders işleyebilen varmı gerçekten? ciddi ciddi yazarsanız sevinirim. ben yoklama alana kadar 10-15 dk geçiyor, konu anlatmaya kalkıştığım zaman kargaşa çıkıyo çünkü hafta boyunca bu dersi bekliyo çocuklar oyun oynayacaz diye, dolayısıyla ben ders işlemeye kalkışsam bile çocukların alıcıları bana kapalı oluyo gözleri futbol sahasında yada o ders başka sınıfların dersi varsa ve oyun oynuyolarsa bütün dikkatler diğer öğrencilerin üzerinde oluyo, son 5 dk giyinmeye gidiyolar. bazen işlemesem de bırakayım oyun oynasınlar diyorum bu defa da idarecilerin gözleri üzerimde oluyo ne yapacağımı şaşırdım. siz ne yapıyosunuz arkadaşlar?
|
09-04-2008, 03:16 | #76 |
Üye
Hocam eski ile yeni müfredat arasında sentez yapıyorum.treemonkeysmart arkadasımız halimizi özetlemiş. Bu müfredatı hazırlayan sayın hocalarımızın hangi okullara göre bu müfredatı yaptığını anlayamadım. Benim öğrencilerimin bazıları karda çorapsız lastik ayakkabi giyiyor. Ben bu çocuklarla gurur duyarak ders işliyorum. Fakat yeni müfredatı bu cocuklara uygulamak baya zor iş.
11-05-2008, 20:55 | #77 |
Üye
Teşekkürleriniz: 2
arkadaşlar maalesef bende atandığıma bir yandan sevinirken diğer yandan içine düştüğüm durumu yeni farkediyorum.dediğiniz gibi ders saatlerinin bire düşmesi hiç bir amaca ulaştırmıyor bizi.ama bu durum duydugum kadarıyla seneye eski sistemine dönecek ve 2 saat olacak.umarım bu doğru çıkar.okulumuzda 28 saatlik beden eğitimi dersine 2 beden eğitimi öğretmeni giriyoruz ve müdür yardımcılar saymıyorum bu haksızlılık nereye kadar dewam edecek .....
|
24-06-2008, 01:47 | #78 | |
Yeni Üye
Alıntı:
Kusura bakmayın ama eğer yapacak birşey bulamıyorsanız bence hiç durmadan istifanızı verin. Sizinle meslektaş olduğum için çok üzgünüm kırdıysam özürdilerim. Görev yaptığınız okulda insanlar beden eğitimi dersine boş ders diye bakıyolarsa düşünmeniz gerekir bence sorumlusu kim öğrenciler mi idaremi veliler mi ? Bunun cevabını bulamadan yapacak birşey bulamassınız.Eğitim bir süreçtir uzun birsüreç insanların bu düşüncelerini değiştirmek için beden eğitimi öğretmeni gibi beden eğitimi öğretmeni olmak gerekir işimizi layıkıyla yaparsak herşey okadar farklı olurki ... |
|
24-06-2008, 21:25 | #79 |
Moderator
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
sevgili mehmet öğretmenim, öncelikle sizi tanımıyorum ve siz de beni tanımıyorsunuz!!! ne demek istediğimi önce anlayın sonra cevap verin, ben eleştiriye her zaman açığım, tabii ki kendimizi de eleştireceğiz ve en doğru sonuca ulaşmaya çalışmalıyız, ama DELİKANLI gibi!!! ben gelin biz beden eğitimcilerbir birlik olalım diyorum-kenetlenmeliyiz diyorum-yapılması gereken bir şey varsa yapalım diyorum ama maalesef ki siz ve sizin sizin gibi düşünen arkadaşlarımız olduğu sürece hakikaten bir yere varamayacağız, çünkü sadece LAF kalabalığı ediyorsunuz, ve birlikte hareket etmemiz gerekirken siz yolumuza taş koyacak yorumlar atıyorsunuz..... ve görüyorum ki siz heralde SORUN bulma peşindesiniz!!!! ama biz SORUN değil - ÇÖZÜM bulmak için çabalıyoruz-çalışıyoruz!!! bilmem anlatabildim mi??? ''İnsan kendisinin yaptığını başkasının da yaptığını düşünürmüş!!!'' misali sanırım siz kendinizde bir eksiklik hissediyorsunuz, Ayrıca emin olun ki ben işimi ÇOK LAYIK bir şekilde yapıyorum ve çok da huzurluyum,,, yeter ki siz ve sizin gibi art niyetli meslektaşlarımız olmasın... ve hakikaten sizin de bu mesleği yağtığınızı düşünerek ben de çok üzülüyorum size.....
25-06-2008, 10:45 | #80 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
sayın bedenci-23..... ben avukat falan değilim.. kimsenin savunuculuğunu yapma gibi bir niyetim de yok. Ancak siz mj. ınızla ahmet hocamın mj.ını yanlış yorumladığınızı ve haksız bir eleştiriye neden olduğunuzu gördüğüm için müdahale etme ihtiyacı duydum.
Forumları tekrar okuyup yorumunuzu buna göre yapmanızı rica edeceğim. eğer kasıtlı , yıpratıcı bir düşüncede değilseniz. saygılarımla.
beden, dersinde, eğitimi, saatlik, yapılabilir |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|