=part_3_3>Diyarbakır'da 3'ü kız, 6 çocuk babası Ali Altındağ (45), çocuklarıyla birlikte girdiği üniversite sınavında Dicle Üniversitesi Mermer Teknolojisi Bölümü'nü kazandı.
=news_detail_content>
="content content_12" id=news_content>Altındağ, şöyle konuştu:”3'ü kız, 3'ü erkek 6 çocuğum var. 3 çocuğumla birlikte üniversite sınavına girdim. Ben Mermer Teknolojisi Bölümü'nü kazanırken en büyük oğlum Serdar Halkla İlişkiler Bölümü'nü, onun küçüğü Serkan İlahiyat Fakültesi'ni, onun küçüğü Meryem ise Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü'nü kazandı. Geçen yıl bir diğer kız çocuğum Güldal ise SağlıkYüksekokulu'nu kazanmıştı. Çocuklarımın başarısı benison derece mutlu ediyor. 3 çocuğumla birlikte ben de üniversiteli oldum. Çocuklarımdan biri de seneye üniversite sınavına girecek. Onun da başarılı olacağına inanıyorum. En büyük sıkıntımız ise memur maaşıyla çocuklarımın ve benim eğitim masraflarını karşılayabilmek. Ekonomik açıdan çok zorlanacağız. Herşeyi eğitim için yapıyoruz. Bütün bu zorluklara çocuklarımın geleceği katlanmaya hazırım”