![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Sizlere sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim. adım cem ben beden eğitimi öğretmeni olmak istiyorum çocukken ve büyüdüğümde geçirdiğim hastalıkalrdan dolayı evden ve hastaneden dışarı hiç çıkamadım bu yaşıma kadar şuanda 19 20dende gün almış durumdayım neyse sol gözüm 3.5derece ve astım var beden eğtiimi öğretmeni olabilirmiyim. doktorlar haberlerde nette falan yüzme sporu ile astım hastalığının yenilebileceğini öğrendim. yüzme sınavı varmı elemelerde ve elemeler nasıl oluyor girenler ve bilenler varsa çok seviniirm. bu benim sitediğim bir meslek ve astımda spor yapmaya engel teşkil etmiyormuş.sadece ağır çalışmamak lazımmış. ve tokattayım başvuruları nasıl nerden nezaman yapabilirim. ücreti nekadar. param olmadığı için hazırlık kursuna falan gidemiyorum. eve bahçede sınavlara çalışabilirmiyim. lütfen beni bilgilendirin.çok teşekkür ederim. sağlık raporu sorun değil çünkü sağlık raporuna gidiyorsun birşeyin varmı diye soruyorlar yok dersen imzalıyorlar.askerlik için yaptım ordan biliyorum. şimdiden teşekkürler.. |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 325
1.137 Mesajına 2.464 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
Her üniversitenin sınavı farklıdır. bir hazırlık kursuna gidip orada senin durumuna göre yönlendirme yapılır.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Yüzme sınavı yapan besyolarda var tabiki,sınavları gectiğin takdirde herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil..daha fazla bilgi için benimle iletişime geçebilirsin.
|
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bekliyorum, lütfen, yardımlarınzı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
acil yardım...tek soruluk anket...bütün öğretmenlerin yardımını bekliyorum... | ebrumelpomene | İstek Bölümü | 3 | 04-05-2010 09:09 |
acil yardım...tek soruluk anket...bütün öğretmenlerin yardımını bekliyorum... | ebrumelpomene | Yüksek Lisans ve Doktora Yapanlar | 0 | 02-05-2010 14:25 |
Görüşlerinizi bekliyorum? | webmaster | Sohbet ve Tartışma | 22 | 03-03-2009 00:34 |
masa tenisi hakkında yardım bekliyorum | papirus83 | İstek Bölümü | 1 | 09-07-2008 18:09 |
Lütfen okuyunuz. Yorumlarınızı Bekliyorum. | Sohbet ve Tartışma | 0 | 01-01-1970 03:00 |
Reklam Alanı |