arkadaşlar bizim dersin gereksiz olduğunuz düşünüyorlar bazı yetkililer. bizler zor imkanlara ragmen takım çıkartıyoruz,faaliyetlere katılıyoruz, başarı elde ediyoruz. elde var yine sıfır. bir çogumuzun sıkıntı yaşadığı egzersiz ücretleri var hepimiz biliyoruz. gelin değerli meslektaşlarım 2009-2010 eğitim öğretim yılında egzersiz yapmayalım. alacagımız ücret ne ki? zaten devlet bu ücreti vergi ile bizlerden geri alınıyor. nisan ,mayıs ayında vergi kesintileri başlıyor. bizlerede beden eğitim derslerinin 1 saat olmasıyla ilgi egzersizlerimizi yapmayalım. olan çocuklara oluyor diyenler olacak. ders saatini 1 saat olmasıda çocuklarımıza olumsuz yansıyor. çocuklar 1 saatte eşohmanlarını mı giyecekler, çıkartacaklar,ısınacaklar ve planda mevcut olan konuları işleyeceğiz. ben kesinlikle plana uyamıyorum ,uyan varsa diyecek birşey yok. derslerimizde branşların temmellerini vereceğizki takım seçerken çocuklar daha verimli olsunlar. yeni eğitim öğretim yılında birlik ve beraberlik sağlarsak umarım birileri düşünecektir. bir zaman müsabakalarda egzersizlerin kesilmesini protesto ettik 22 şubatta bırakacaktık ne oldu 19 şubat 2007 de genelge çıktı ve müsabaka günü öğretmen ve ögrenciler izinli sayılacak ve egzersizleri ödenecek diye genelge çıktı. bu konuda varmısınız yokmusunuz ,yorumlarınızı bekliyoruz.