17-02-2008, 22:07 | #11 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
17-02-2008, 23:58 | #12 |
Guest
|
spor kulübü yönetmelini şimdi tekrar sizin söyleminiz üzerine belki gözden kaçırmışımdır diye inceledim hocam.ama göremedim proje falan eğitsel kulüpler yönetmeliğinde var.spor kulübünde yok hocam
|
18-02-2008, 01:01 | #13 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
İKİNCİ BÖLÜM ((((((SOSYAL ETKİNLİKLER YÖNETMELİĞİ ' nden bir bölüm)) = o ns = /> ))))Kulüpler ve Çalışma Esasları
Öğrenci Kulübü Madde 10 — Okul açıldıktan ve sınıf temsilcileri seçildikten sonra en kısa sürede; sınıf temsilcileri ile okul yöneticilerinin ve öğretmenlerin katılacağı toplantıda kurumun türüne, seviyesine, imkân ve şartlarına; çevrenin ekonomik, sosyal, kültürel ve coğrafi özelliklerine göre (EK-1) de yer verilen öğrenci kulüplerinden gerekli görülenlerine ya da öğrencilerin istekleri doğrultusunda farklı kulüplerin kurulmasına karar verilir. Ayrıca kulüplerin oluşturulması sırasında aşağıdaki alanlar da göz önünde bulundurularak; a) Zekâ oyunları (satranç, bilardo gibi), b) Aileye ve çevreye ekonomik katkıda bulunma (ipek böceği, mantar, kümes hayvanı yetiştirmek, halı, kilim, kumaş dokumak, turist rehberliği yapmak gibi), c) Millî ve insanî değerleri tanıma ve tanıtma (eski eserleri, yazma kitap ve levhaları toplamak, ören yerlerini incelemek, millî folklor ürünlerini araştırmak, öğrenmek ve derlemek) amaçlı öğrenci kulüpleri de kurulabilir. Konuları birbirine yakın olan kulüpler ayrı ayrı kurulabileceği gibi birleştirilerek de yeni öğrenci kulüpleri oluşturulabilir. ÖNEMLİ SORUU::::::: Arkadaşlar , sadece bir soru sormak istiyorum. Üstteki SOSYAL ETKİNLİKLER YÖNETMELİĞİ nin başlığına bakıldığında, kulüpler ve çalışma esasları diyor ve okulda kulüplerin ne şekilde seçilip kurulacağına dikkat ediniz lütfen.!!!!!!!!!!! Peki okulda ''SPOR KULÜBÜ ''' kurulmaz ise ne olacaktır???????
18-02-2008, 01:30 | #14 |
Çalışkan Üye
Arkadaşlar'''''' Kanun ve Mevzuatlar'''''' forumuna koymuş olduğum;
1-- Okul spor kolları yönetmeliği, 2-- Sosyal etkinlikler yönetmeliği, nin incelenmesini ve spor kulübünde proje görevi olmadığının görülmesini, ancak isteyen arkadaşların da yıllık çalışma planlarına proje ödevi koymak isterlerse koyabilecekleri yorumunu yaptığımı belirtmek istiyorum ben!!!!!!
18-02-2008, 01:37 | #15 |
Çalışkan Üye
Levent hocam neredeki ve hangi spor kulübü yönetmeliğini okudunuz????? Ben kanun ve mevzuatlar forumumuzdakiOKUL SPOR KULÜPLERİ YÖNETMELİĞİ
width=327 width=149 ="YAYIN">Resmî Gazete width=168 ="YAYIN">1.4.1991/20832 ="YAYIN">Tebliğler Dergisi ="YAYIN">13.5.1991/2336 ="YAYINORTA"> okudum.sanırım biz farklı yönetmelikler okuyoruz yoksa aynı yönetmeliği farklı yorumlamamıza imkan yok....
20-02-2008, 21:34 | #16 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Evet arkadaşım, proje ödevi verdim, vermemizde gerekiyor.
Bizim kulübümüzde eğitsel bir kulüp ve diğer eğitsel kulüpler gibi iki haftada bir kulüp faaliyetleri için toplanıyoruz. Bizim kulübümüzünde toplum hizmeti çalışmalarına katılması gerekiyor. Proje önerileri için sitemizin spor kulübü bölümünde "Proje öneri formları" var. Yine bu çalışmaların takibi, yönlendirilmesi ve değerlendirilmesi için gerekli formlar spor kulübü bölümünde mevcut. |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
kulübü, proje, spor, Ödevİ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|